Problema la inchiderea usii torpedoului
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Problema la inchiderea usii torpedoului
Nu tin minte sa se fi discutat acest subiect pina acum.
Intr-o zi cu - 20 grade afara am deschis usa torpedoului sa iau ceva din el. Nimic deosebit, dar cind sa o inchid zici ca era blocata pe sina dinspre usa. O fortez un pic, urca cam 3/4 din cursa si acolo se blocheaza. Mai insist o idee mai tare si nimic. Am lasat-o asa.
Mai spre seara am plecat cu masina si dupa ce s-a incalzit am reincercat. La fel urca si se blocheaza sus. Dupa ce m-am uitat mai atent am vazut ca acel "cioc" de blocare era impins intr-o parte si nu mai intra unde trebuia. De aia nu isi facea cursa totala. Iar sina de la usa se simte ca merge ciudat.
A mai patit cineva ceva de genul ? Care a fost rezolvarea in caz ca s-a mai lovit cineva de problea ?
Intr-o zi cu - 20 grade afara am deschis usa torpedoului sa iau ceva din el. Nimic deosebit, dar cind sa o inchid zici ca era blocata pe sina dinspre usa. O fortez un pic, urca cam 3/4 din cursa si acolo se blocheaza. Mai insist o idee mai tare si nimic. Am lasat-o asa.
Mai spre seara am plecat cu masina si dupa ce s-a incalzit am reincercat. La fel urca si se blocheaza sus. Dupa ce m-am uitat mai atent am vazut ca acel "cioc" de blocare era impins intr-o parte si nu mai intra unde trebuia. De aia nu isi facea cursa totala. Iar sina de la usa se simte ca merge ciudat.
A mai patit cineva ceva de genul ? Care a fost rezolvarea in caz ca s-a mai lovit cineva de problea ?
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
Re: Problema la inchiderea usii torpedoului
usa merge drept in sus, sau se balangane? daca se misca, a fost fortat si s-a rupt sina din dreapta (de obicei aia e cea care cedeaza).
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Nu se misca liber, o tine fixa pt miscarile laterale dar in sus merge greu iar in jos nu mai coboara singura incet, ci trebuie sa o trag cu mina.
E ca si cum ar fi sarit bratul ala din dreapta (dinsprea usa masinii) de pe ceva ghidaje din interior.
Si cum sint in "deplasare" si un frig de mori nu pot demonta masina. De aia am intrebat aici.
E ca si cum ar fi sarit bratul ala din dreapta (dinsprea usa masinii) de pe ceva ghidaje din interior.
Si cum sint in "deplasare" si un frig de mori nu pot demonta masina. De aia am intrebat aici.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Pai nu prea ai scapare decat sa demontezi torpedoul.Principiul pe care merge este un pinion din plastic si bratul ala al usii care culiseaza pe pinion.Pinionul are un gresaj,o...vasilina dura ca sa ii zic asa care face ca usa sa coboare usor.In fine,tie cred ca ti s-a deformat bratul ala si nu mai calca bine pe pinion sau sa fie ceva sa il impiedice pe acolo.Oricum trebuie sa desfaci si o sa iti dai seama ce trebuie facut chiar daca poate nu se va incadra in ce am zis eu mai sus.
Sa imi spui ce misto se demonteaza torpedoul de C4
Sa imi spui ce misto se demonteaza torpedoul de C4
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
impinge inspre bord acolo jos. e sarit bratul, sau rupt/deformat.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
- Gabi Nedelcu
- Numar Inmatriculare: TL 25 NGI
poate te ajuta:
http://www.forum-auto.com/marques/citro ... t22958.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forum-auto.com/marques/citro ... t22958.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 Coupe 2006 1.6 HDI White Edition
- karateka1978
- Marca si model masina: C4 Grand Picasso Exclusive
- Numar Inmatriculare: yy08vpf
poate doar e sarita de la locul ei...eu asa am impresia...si se datoreaza tot de la fortat sau tras intr-o parte!!!
1.6HDI 110cp sedan 2008 negru
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Ieri dupa un drum de peste 400 km in care a apucat sa se incalzeasca foarte bine in habitaclu parca si-a mai revenit. Adica sus-jos culiseaza normal dar tot e deplasata usa sper consola centrala o idee.
Mersi Gabi de link, dar din experienta altora (Lex) stiam de surubul de sub stickerul airbagului. Mi-ar fi placut sa vad o poza la sistemul ala de incetinire a coboriri usii. Dar o sa vad prin martie incolo cind imi dau jos torpedoul. Pina atunci ne descurcam si asa.
Mersi Gabi de link, dar din experienta altora (Lex) stiam de surubul de sub stickerul airbagului. Mi-ar fi placut sa vad o poza la sistemul ala de incetinire a coboriri usii. Dar o sa vad prin martie incolo cind imi dau jos torpedoul. Pina atunci ne descurcam si asa.
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Problema rezolvata de la sine odata cu drumul de peste 400 km.
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Pai lasa ca tot de la sine se va strica din nou
Doamne fereste,nu iti doresc asta insa sa nu uitam ce minunatii tehnice conducem 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
Daca se va strica la urmatoarea perioada de -20 grade ... e mai acceptabil (sau nu ca nu o pot repara in caz de ceva).