indicator depoluare
-
astra23
- Numar Inmatriculare: hd09jrd
indicator depoluare
daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns... am un 1.6 hdi si dupa ce ponesc motorul, asta fiind acum pe timpul acesta f. rece, imi ramane aprins la bord indicatorul galben in forma de robinet care indica depoluarea si apare mesajul "depoluation failled". stie cineva ce inseamna asta si ce se poate face?
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: indicator depoluare
jos in stanga este functia search scrie acolo antipolution faulty si o sa gasesti pagini intregi e o eroare des intalnita la noi
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
FAP-ul e varza. Mai ales daca pe vremurile astea reci faci drumuri scurte in oras e sigur plin de funingine si anu a apucat de multisor sa faca vreo regenerare (eventual are citeva intrerupte, ceea ce inseamna ca si uleiul din motor e praf).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
nu e musai sa aiba FAP e suficient niste motorina/solearca proasta
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Mama ce ai bagat-o pe asta cu FAP-ul, Mituc !!! Poate fi n cauze si tu ai aruncat-o, foarte convins de altfel, pe aia mai scumpa cu FAP-ul. Poate nici nu are. Nu mai dati indicatii din astea numai sa va aflati in treaba. E chiar aiurea.
Revenind la problema: pt ca pot fi o gramada de cauze e imperios necesar un test cu Lexia. Asa vei afla exact cauza. Restul e can-can.
Revenind la problema: pt ca pot fi o gramada de cauze e imperios necesar un test cu Lexia. Asa vei afla exact cauza. Restul e can-can.
-
C1pr1an
- Numar Inmatriculare: CT-48-CIP
Sfatul meu : schimba de unde pui motorina/pune motorina de calitate mai buna.