Galbeneaua mea :D

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
ZLD_C4
Numar Inmatriculare: B-XX-ZLD

Re: Galbeneaua mea :D

Mesaj de ZLD_C4 »

Parerea mea este sa nu desfaci inca bordul :) in primul rand ai de munca o groaza si in al doilea rand nu prea sunt motive pentru care se plesneasca radiatorul din habitaclu, incearca sa ajungi la el in ultima instanta.Parerea mea este sa dai jos radiatorul de clima din compartimentul motor si sa mergi cu el la o vulcanizare si sa ii rogi pe baietii de acolo sa ti-l probeze sub presiune (eventual sub apa), acolo se vor vedea eventualii pori.Daca el e ok mai incarci odata instalatia cu substanta de contrast, mergi cateva zile cu masina si apoi verifici cu lampa UV toate conductele traseului de clima inclusiv la trecerea lor in habitaclu (este o jonctiune cu o-ringuri) daca nici asa nu ai gasit nimic cauza e prin habitaclu sau foarte bine ascunsa.Succes
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Cum ai eliminat tu radiatorul ?! Dindu-ti cu presupusul ? Mie cind îmi era spart imi scapa in 24-48 ore nu instantaneu. Si te apuci sa o repari prin eliminate fara o diagnoza sigura ?! Trebuie sa iti urez bafta.
Pt o diagnoza sigura mergi la un service unde au pistol de detectat agentul refrigerant. Ai sanse mari sa identifici exact scurgerea.

Sent from my LG-P690
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Eu m-am referit la radiatorul din habitaclu, Vlad. Chiar nu stiu de unde sa ma apuc, mecanicul meu are si compresor si o sa il verific pe cel din compartimentul motor. La tine a fost doar radiatorul din compartimentul motor?
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
ZLD_C4
Numar Inmatriculare: B-XX-ZLD

Mesaj de ZLD_C4 »

Motzoi C4 scrie:Eu m-am referit la radiatorul din habitaclu, Vlad. Chiar nu stiu de unde sa ma apuc, mecanicul meu are si compresor si o sa il verific pe cel din compartimentul motor. La tine a fost doar radiatorul din compartimentul motor?
In 90% din cazuri el cedeaza... e cel mai expus dar probabil si calitatea este o cauza (eu cand l-am schimbat l-am vopsit pe cel nou cu spray-ul de vopsea pentru a impiedica un pic coroziunea) din moment ce la alte masini nu se corodeaza dupa 3-4 ani
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

In interior nu e chiar un radiator dar in fine. Se aude fisiitul pt ca acolo e supapa ca transforma freonul din lichid in gaz nu ca acolo e spart. Halal mecanici. Se aude asa pt ca presiunea e prea mica din cauza lipsei freonului.
Si la PM nu iti pot raspunde nu stiu de ce dar vb miine

Sent from my LG-P690
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Multumesc frumos vlad, astept mesajul tau maine. Nu am bani sa cumpar unul nou, i-am dat pe toti pe suspensie fara sa stiu ca va veni beleaua asta cam cat costa o lipitura?
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Astazi am comandat radiatorul de clima, maine o sa il schimb pentru ca asta era cauza din care pierdea freon. Era putrezit si in spatele ventilatorului avea o imensa pata de ulei.Multumesc Vlad pe aceasta cale.
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Intrucat masina mea a strans cateva zgarieturi si urme de cosuri de la supermarketuri si usi si revopsiri a catorva elemente gen bara fata si spate, aripa etc, ma cam deranjeaza aspectul ei. Am casco full la BCR si sunt intr-o mare dilema:

1. Revopsire totala pe casco in aceeasi culoare, daca imi puteti spune cum se procedeaza.
2. Revopsire totala pe casco in alta culoare. Verde rs sau galben de megane rs
3. Detailing exterior si tinichigerie fara vopsitorie la cei de la otopeni si indepartarea pe cat posibil a zgarieturilor si indoiturilor
4. Colantare in alta culoare( verde RS sau galben de megane RS pentru a nu mai schimba nuanta din talon.)

Astept sfaturile voastre si cam care ar fi cea mai convenabila solutie atat din punct de vedere legal cat si financiar. Detailingul si repararea indoiturilor ar fi cam tot atat cat o colantare, adica undeva la 1500 de lei..
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Fa-o verde RS!
Merge cu jantele tale negre de DS3 :wink:
O admir de fiecare data cand platesc factura la UPC :lol:
Frumoasa masina ta :hi
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

la verde RS visez si eu sper in cateva luni sa imi indeplinesc visul deci votez pt verde rs :hi
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Vopsire sau colantare?
fanut

Mesaj de fanut »

colantare pa casco nu am auzit , eu o vopsesc sau asa sper si eu am casco full sper sa imi vad visul cu ochii desi am gasit si un c4 coupe un galben lamaie mortallll dupa parerea mea
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Motzoi C4 scrie:Vopsire sau colantare?
Asta tine de tine.
Trebuie doar sa te gandesti ca vopsirea e permanenta...
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Ma bate gandu mai mult spre verde rs, colantata, insa ce fac cand deschid usile, capota, hayonul?
fanut

Mesaj de fanut »

hmmm tu esti galben in certificat nu??? si galbenul de pe Rs e mortal si scapi mai lejer cu umblatul dupa acte ca nu mai schimbi nik
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”