Ce ma sfatuiti?

Scrie răspuns
bizkit1

Ce ma sfatuiti?

Mesaj de bizkit1 »

Povestea vine cam asa. Acum 2 luni mi-au schimbat volanta, cu scopul de a scapa de vibratile puternice si trancaniturile la motor. Cica mi-au schimbat`o atunci, dar degeaba, am aceleasi probleme. Acum 2 sapt mi-am luat masina din service dupa ce a stat 1 sapt. cat am fost in concediu. Mi-au schimbat placute, discuri, suporti...dracu sa le ia. Singura problema care a ramas in continuare este trancanitul la oprit. Mi-au spus ca tot de la volanta este si ca imi dau alta comanda. Azi ma suna omul de la ats sa imi zica, ca idiotii aia de francezi nu vor sa dea accpetul pt. schimb volanta pt. ca este a 2-a oara si deja asta este din cauza mea ca merg ca un dement si ca numarul de km dintre data trecuta si acum este prea mare (de parca ii freaca pe ei grija cat merg eu cu masina), cam asa se intelege. Dar nu imi explic urmatorul lucru: acum 2 luni in ziua cand am fost sa imi iau masina cu noua VOLANTA, de ce facea la fel?? Asta nu au pus in calcul?? In schimb sunt in garantie si nici in ruptu` capului nu o sa dau 25 de milioane pt un rahat de volanta. Mai pun si problema ca din moment ce am volanta noua, suporti noi...mai da`o dracu` de treaba ca nu ar trebui sa faca asa. De la ats mi-au zis sa sun la nu stiu ce importator din romania sa ma cert cu aia acolo ca de ce nu mi se schimba volanta. Dati-mi si mie un sfat ceva, ca un stiu ce sa mai fac, imi vine sa la dau cu masina in cap sa ii nenorocesc!
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Dai in judecata ................. judecate cu ei ...vorbeste cu un avocat si sari pe ei ..... cunosc pe cineva cu ceva probleme la un FORD focus si se judeca cu ei , deschiderea procesului l-a costat 4.000 euro ....... nu vrea sa se lase ...... si la el a fost ceva asemator i-au spus ca a mers prea mult cu masina , are prea multi kilometrii cu masina ..... MAI STUPID " ca ati mers un numar prea are de kilometrii intr-un timp prea scurt " - omu avea reviziile la zii !!!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

OPC....prima actiune
Avocat....actiunea imediat urmatoare daca nu se rezolva.

Daca in specificatiile garantiei nu este nici o astfel de clauza nu au voie sa iti faca asa ceva.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
bestskud
Numar Inmatriculare: IS-84-TOM

Mesaj de bestskud »

opc e cam vax,frectie,sau cum vreti sa-i spuneti(am o matusa la opc si stiu ce zic)...
sg solutie e cu judecata...da ala cu fordul a luat teapa de la avocat ceva...e enorm 4000 de euro...chestia asta se poate face si cu un 500 cred
c4 coupe 1.6i 110 cp gris fer IS-84-TOM
onacus

Mesaj de onacus »

Iti dau eu 2 litri de benzina, tu vii cu bricheta. Dauna totala si iti iei alta ;)
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Nu e chiar tepa teapa treaba cu 4000 de euro.E posibil sa fi cerut si el niscaiva daune, o suma mai mare de bani si aia se timbreaza.Al draq de mult.
Plus faptul ca, daca s-a dus la o firma de avocatura, astia iau bani , nu gluma, dar si isi fac treaba.
Plus ca, daca castiga, ghici cine plateste cheltuielile de judecata :D
Cat despre initiatorul topicului, ai contactat personal CITROEN Franta? Sau P.S.A. Group? Eu am facut-o si combinata cu inca 2-3 element, a rezultat o rezolvare foarte buna a problemei mele...( batai la motor)
Treaba cu focul , un pic radicala, nu mai poti sa vinzi si tu ceva piese :lol: .fa-i cunostinta cu un pom sanatos. :wink:
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
PsH
PasHa
Numar Inmatriculare: B 58 HDI

Mesaj de PsH »

bestskud scrie:opc e cam vax,frectie,sau cum vreti sa-i spuneti(am o matusa la opc si stiu ce zic)...
sg solutie e cu judecata...da ala cu fordul a luat teapa de la avocat ceva...e enorm 4000 de euro...chestia asta se poate face si cu un 500 cred

sa nu dea domnul sa ajungi tu intr-o situatie in care sa apelezi la un avocat si sa il alegi pe ala care iti ia 500 pe o treaba de 4000!
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

daunele se depun ca garantie de catre cel care le cere in cadrul unui proces civil. exceptia e data doar de un proces penal.
In cazul de fata avem un proces civil si este normal sa se ceara acea cota parte din suma totala ceruta ca garantie.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

taxa de timbru se cheama
Imagine

C4 VTR 1.6 16v Bleu Oriental B 58 HDI - merg cu cioara vopsita doar numarul este de diesel, masina merge cu benzina
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

pai da, dar e o chestie pe care o si recuperezi parca.
Habar nu am, la mine urmeaza sa il dau pe unu' in jude sa ii cer despagubiri, dar e pe fapta penala (un teren)
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
PsH
PasHa

Mesaj de PsH »

daca ai avocat at nu are rost sa iti bati capul
Imagine

bizkit1

Mesaj de bizkit1 »

Dupa o perioada lunga de gandire si sfatuit am ajuns la urmatoarea concluzie. Voi face tot ce imi sta in putinta sa rezolv problema pe diverse cai si cu speranta ca se va rezolva problema. Dupa toate astea, voi vinde masina, fiindca nu mi se pare normal intr-o perioada de nici macar 1 an sa am atatea probleme cu acest C4 si atata nesimtire din partea celor de la ATS. Imi pare rau de tot de aceasta masina, sincer sunt foarte atasat de ea (e prima mea masina personala) si multi mi-au spus sa o vand, dar am tot tinut-o pe a mea ca nu. E masina frumoasa, dar pacat ca am descoperit pe parcurs ca nu e ceea ce speram eu. In privinta serviceului, rusine lor, vor avae mult de pierdut, de fiecare data am vrut sa fiu prieteni cu ei, cand mi-au spus ca nu se poate i-am inteles, dar vad ca s-au invatat cu replica asta.
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”