Transponder cheie contact
-
adriansofonea
- Numar Inmatriculare: B45DDH
Transponder cheie contact
Am o problema la C4 Coupe benzina 1,6 an 2005 cu cip ul de recunoastere cheie(model briceag).Printre altele am cumparat o carcasa noua cu 39 ron de la o firma din Alba Iulia dar ce fac cu cipul de recunoastere? Telecomanda de deschis usi e ok,dar apare inscriptia antitheft pe afisaj dupa ce introduc cheia in contact. .Mi se pare clar defect transponder sau bobina de pe placuta.Se poate repara,unde? Cu prietenie,salut, Adrian-T. Sofonea

- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: Transponder cheie contact
Deci tu ai luat o cheie noua cu cip nou. Asta am inteles eu. Ei bine, daca e asa, trebuie sa memorezi noua cheie in ECU si pt asta ai nevoi de Lexia.
Sent from my LG-P690
Sent from my LG-P690
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
cum ma Vlad ?... scrie ca a luat o carcasa cu 39 de lei
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Abstinenta sexuala duce la pierderea vazului 
Pai in cazul asta cine stie ce a patit transponderul. Incearca o reinitializare, desi nu cred ca va merge (procedeul e descris in manualul de utilizare) sau o rescriere in ECU cu Lexia.
Pai in cazul asta cine stie ce a patit transponderul. Incearca o reinitializare, desi nu cred ca va merge (procedeul e descris in manualul de utilizare) sau o rescriere in ECU cu Lexia.
- buzuramd
- Marca si model masina: 1.6i
- Numar Inmatriculare: CJ 14 AEC
1. cipul de recunoastere al cheii se afla pe placa electronica si nu in carcasa. (daca nu ai facut nimic alceva in momentul trabnsbordului ar trebui sa mearga)
2. bobina de pe placuta este antena pentru telecomanda usilor. (functioneaza)
3. este o firma in Cluj, eurokei str. Janos Zsigmond nr.2, tel 0264-431911 care poate sa-ti refaca cipul de la cheie ptin citirea cheii 2. Eu asa am procedat - cost 150 lei.
4. reprezentanta - cheie noua aproximativ 100 euro.
2. bobina de pe placuta este antena pentru telecomanda usilor. (functioneaza)
3. este o firma in Cluj, eurokei str. Janos Zsigmond nr.2, tel 0264-431911 care poate sa-ti refaca cipul de la cheie ptin citirea cheii 2. Eu asa am procedat - cost 150 lei.
4. reprezentanta - cheie noua aproximativ 100 euro.
Ascut ovaz. Numai in timpul liber.
1.6 16v 80 kW
1.6 16v 80 kW
-
adriansofonea
- Numar Inmatriculare: B45DDH
Carcasa cheie briceag pentru C4 am comandat la tel 0748.405.954 fara sa contina placa electronica cu comanda de deschidere usi si cip de identificare. Lamela cheii am transferat-o din demontarea stiftului negru.A fost 39 lei si transport (posta cu ramburs) 10 lei.Eu am nevoie de reparat ceva in legatura cu cip ul de identificare.
- buzuramd
- Marca si model masina: 1.6i
- Numar Inmatriculare: CJ 14 AEC
ia legatura cu firma de care ti-am spus. ai si nr de telefon. ai a doua cheie nu?
Ascut ovaz. Numai in timpul liber.
1.6 16v 80 kW
1.6 16v 80 kW