Galbeneaua mea :D

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Re: Galbeneaua mea :D

Mesaj de Motzoi C4 »

Si cum spune cantecul: Low Low Low Low

Ei bine, astazi mi-am indeplinit o dorinta maare mare: suspensia reglabila V-maxx a fost montata pe masina. Nu este reglajul final, peste vreo doua saptamani va fi reglata final si refacuta geometria.

Acum impresii:

Plusuri: masina e rigida, are un look superb si este muult mai stabila
Minusuri: tzopaie ca o capra de la fiecare denivelare, tremura volanul la viteze intre 115-130 km/h, nu stiu de ce, cred ca din cauza suspensiei, simtind orice denivelare; in al treilea rand, cand virez stanga/dreapta pe loc sau la viteze mici, se aude un parait, ca si cand ar parai o podea de lemn, inauntru, afara nu se aude nimic. Daca stie cineva care ar putea fi cauza? Au fost schimbate si flansele cu unele SNR care sunt din cauciuc, banuiesc ca in timp o sa se lase suspensia si va disparea, SPER.

Acum gata cu vorba, poze (pe fata este mai ridicata, pentru ca se va mai lasa si va fi definitivat reglajul peste 1 sapt 2). Per total sunt multumit de cum arata, sper sa scap de parait si de tremuratul in volan, poate o fi de la distantiere, nu stiu:

Imagine

Imagine

Imagine
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

vibratul sigur este din cauza ansamblului flansa -butuc-inel de centrare-roata!NU are nici o legatura cu suspensia.
paraitul personal cred ca este din flansa de la amortizor, la prinderea in oala.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Si ce-i de facut legat de parait? paraie deranjat, eu l-am observat abia dupa ce un mare bou m-a fortat sa iau o gropita destul de mica, dar a lansat cam mult si am auzit un zgomot metalic. Eu sunt si mai panicos asa...

Problema cu vibratul este ca ieri nu vibra deloc iar astazi nu s-au dat jos distantierele de pe masina... probabil au fost doar miscate si nu le-au fixat la loc cum a trebuit..nu pot sa imi explic...
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

cum spune si Aiurica trepidatul sigur nu este de la suspensie, vezi sa nu ai diferenta intre janta si butuc. scartaitul cred ca apare intre arc si piulita de reglaj stiu ca si eu il aveam, foloseam wd40 ca sa dispara scartaitul.

Masina arata f bn coborata felicitari
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Se aude mai mult ca un parait.... Sper sa nu fi spart rulmentul.... Sau altceva, de la groapa aia care a provocat zgomotul metalic...
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Sa le luam pe rand...
- arata bine coborata
- paraitul , nu cred ca sa fie de la rulment , ala huruie si doar pe o directie , de ex daca iei stnga de volan si se aude , e rulmentul din dreapta , si invers

PS: cine ti`a vopsit tie masina de o ai in 3 nuante ?? adica bandourile si bara fata sunt mai inchise decat caroseria , si capota motor mai deschisa decat restul masinii :roll:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Se poate sa se fi deplasat arcul de pe flansa? Se aude numai pe partea cu care am luat groapa, respectiv dreapta, cand virez stg/dr.
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Se vede asain poze, dar in realitate se vede o dif ft mica. E vb de cum bate lumina in perle si da culoarea. Rulmentul, vbesti de rulmentul de la flansa? Flansele sunt noi, nu cred ca se rup dupa o groapa mai serioasa
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Arata bine coborata, si cred ca mai merge putin mai jos :lol:
Paraitul si eu il am, cand virez pe loc stg/dr, nu stiu ce la ce e, m-am stresat la inceput cu el. Aia din service cica am praf in rulment si cica s-o spal mai des. M-am lasat la mana mea si m-am obisnuit cu el. Habar nu am de la ce e.
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Aiurica scrie:vibratul sigur este din cauza ansamblului flansa -butuc-inel de centrare-roata!NU are nici o legatura cu suspensia.
paraitul personal cred ca este din flansa de la amortizor, la prinderea in oala.
aici te inseli! Tremuratul are legatura cu suspensia! Flansa aia doar e legata de noul amortizor :)! Plus ca pana sa o schimbe nu facea asa din ce inteleg eu..La fel face si a mea!
Motzoi, Legat de parait si zgomote metalice...asta e suspensia de 3-400eur! Daca o mai ridici o sa se diminueze totul! Marea problema este ca arcul nu sta fix pe amortizor si de aici incep problemele!

Bucura te de ea si fii pregatit pt flanse si zgomote :)

Legat de diferenta fata/spate, E normal sa fie asa si asta nu ca se mai lasa insa decupajul rotii difera si atunci e doar o iluzie ca e mai lasata pe spate si ridicata pe fata

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

ba ...ce-ai ma????
ce legatur are ceva care se invarte cu amortizorul?
c;mon....singura legatura e ca a dat roata jos.
pun pariu ca daca scoate distantierele nu mai vibreaza!Asta daca jantele de Ds au acelasi butuc cala c4.Ai cumva inele adaptoare?
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Bine ma eu sunt nebun atunci cu aceiasi suspensie si comportament la fel dupa schimbarea ei! Tu nu intelegi ca in momentul montarii s a scos o protectie de cauciuc de pe flansa? Un mic joc sa ai si gata tremuratul!
De ce cand ai flansele varza tremura rotile?

Sent using Iphone and Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Nu am inel de centrare Relu, si ieri mergeau ata, ti-era mai mare dragu!
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Plus de asta, nici flansele stoc nu aveau acea garnitura
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Astazi am dat cu WD 40 in capul amortizorului pentru a vedea daca are vreun efect. A avut. Nu a mai scartait deloc, deci de acolo e buba, clar, ori o fi mizerie, ori n-or fi unse bine subansamblele pe acolo, nu pot sa imi explic. Acum vreau sa iau un spray cu vaselina pentru a lubrifia mai bine zona aia sa mai diminueze din scartaieli.
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”