blue recife

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: blue recife

Mesaj de simply the lex »

Eu am rezolvat problema asta dupa ce i-am pus xenoane,inainte si mie imi prajea faza scurta destul de des.Acum vad ca s-a potolit.Sa fie oare ca tensiunea trece inainte prin balast si ajung in bec doar 35W...nu stiu,cert e ca nu s-a mai ars.Partea proasta e ca xenoanele nu sunt chiar legale si mergi pe riscul tau,pe mine unul nu m-a intrebat militia de ele cand m-a oprit.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

nu voi pune xenoane ... sunt destul de multumit de cele stock ... sper doar sa nu fiu nevoit sa umblu cu baxul de becuri dupa mine
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

navzar_x scrie:de bataie din cauza discurilor ruginite (ploaie/spalare/gheata) nu am auzit pana acum ... e doar un zgomot de frecare (un harjait) la franare pana se curata de rugina ... dar sa bata nu am auzit pe cineva sa se planga pana acum

cand pleci de pe loc se aude ceva ca si cum ti-au trosni degetele sau gatul (cred amorteste :ok ) , nasoala faza cu becul incearc philips sau cum le-or zice , dar din ce am inteles de pe aici nu prea sunt foarte durabile
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

nu cumva treaba lasi frana de mana trasa ?
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

:mrgreen: Costy, cand vei incepe sa conduci masina ai sa intelegi mult mai bine cum e cu zgomotele, greierii, bataile si ifosele roboteilor. Da, ai dreptate in ce spui, daca masina a stat o perioada de cel putin 3 zile cu frana de mana trasa, mai ales iarna cand pleci de pe loc se aude o trosnitura si harjaiala la actionarea franei pentru un timp pana se curata discurile de rugina ... bataie de care eu vorbeam e cu totul si cu totul altceva ... pun pariu ca inca nu stii ce inseamna inca o bataie din cauza unui cap de bara sau a unei bilete de directie ... bataia de care eu vorbesc nu e doar o trosnitura ... e o bataie repetata cand plec de pe loc bracat (e unul cu ciocanelu' care-mi bate-n creieri) dar nu-i din joc de articulatii :!:
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Lasa bah copilu' in pace :mrgreen: .

Cum ziceai cu bataia aia repetata? Aia e violenta domestica cronica :ok

Eu personal am decis sa mai tin citroenu pana imi da eroare gen : "Citroen shitty car faulty,buy VW or Japanese"

Hai scuze de offtopic :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

am rezolvat treaba cu bataia :ya
reminder: aveam o bataie repetata pe fata la lansarea de pe loc bracat maxim (special stanga) sau la mersul in cerc (stilul titirez) - asta doar pt constatare :mrgreen:
- a aparut in perioada garantiei extinse
- am fost prin vreo 3 reprezentante si nu s-a reusit identificarea problemei :evil:
- am iesit din garantie dar am insistat cu depistarea ciocanarului care-mi tocea nervii
- la SD Prestige Drumul Gilaului s-a identificat ca fiind planetara
- s-a facut o cerere de schimbare in garantie (desi iesisem din garantie) avand in vedere ca facusem deja 3 sesizari in garantie cu acest defect
- mi s-a raspuns ca NU poate fi schimbata pe garantie intrucat defectul nu s-a identificat in urma sesizarilor mele (in garantie) :evil:
- am facut o plangere la Citroen Romania unde am expus cu lux de amanunte supararile mele si m-am intalnit in service cu un reprezentant al Citroen Romania - dl. Valentin care a constat defectul
- s-a luat decizia a se face un gest comercial si planetara a fost schimbata pe garantie [-o<
Lucrarea s-a efectuat ieri la SD Prestige Turnu Magurele - a disparut bataia respectiva [-o< deci a fost planetara
Ce m-a suparat cel mai tare e ca pe cartea mea de service s-a operat la SD Prestige in luna august 2011 (eu eram in concediu - masina nu a fost in serice) un schimb de rulment roata fata stanga - nu am avut vreodata o problema cu rulmentul, nu am reclamat o problema cu rulmentul si nu am fost informat ca as avea o problema sau ca s-ar fi schimbat vreun rulment.
Concluzia: pe cartea mea de service s-a operat un schimb de piesa fara ca acesta lucrare sa se fi intamplat fizic, iar cand am avut realmente o problema sa nu se poata rezolva ... :evil:
Povestea e cu happy ending: macar am reusit sa-mi rezolv problema, trist e ca trebuie sa te zbati, sa te lupti, sa insisti, sa ... sa beneficiezi de un drept al tau ... #-o
Noi sa fim sanatosi :hi
iavladu
Numar Inmatriculare: B-???-VLD

Mesaj de iavladu »

Ft frumoasa masinuta si culoarea !!
Sa o satapanesti sanatos !
C4 coupe 1.6i 110cp 2007
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

merci frumos ... inca mai stau si ma holbez la ea ce frumoasa e - mi-e draga ca-n prima zi
si tu sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea muuuulti km fara incidente :hi
desi albul e in voga aici pe forum, eu unul apreciez foarte mult si culoarea neagra - ii da un plus de stil, de agresivitate ... nu stiu cum sa exprim - se intretine greu dar e frumoasa

si daca tot am scris despre ea sa-i pun cateva poze :mrgreen:

Imagine

Imagine

Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Ce fain se incadreaza in peisajul din prima poza. :applause
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
ZLD_C4
Numar Inmatriculare: B-XX-ZLD

Mesaj de ZLD_C4 »

Nu vreau sa fiu rautacios dar e posibil ca atunci cand ti-au "schimbat" acel rulment sa te fi pricopsit si cu o planetara uzata.Stim cu totii cum merg lucrurile la service-urile romanesti.Eu unul la fiecare operatiune sunt langa masina si vad ce se intampla, am auzit si vazut o groaza de intamplari incat nu mai am incredere in nimeni.
iavladu

Mesaj de iavladu »

Mersi si tu sa ai in continuare placerea km rulati cu masinuta fara nici un eveniment neplacut.
Vroiam sa te intreb,deoarece vad ca ai multe poze cu ea prin locuri prin care nu a ajuns asfaltul,cum se comporta pe astfel de drumuri? Am un drum pana in petrosani peste cateva luni si vroiam sa stiu daca sa ma aventurez cu ea prin locuri mai nepritenoase ca sa zic asa :)
C4 coupe 1.6i 110cp 2007
navzar_x

Mesaj de navzar_x »

:mrgreen: chiar pozele puse anterior sunt facute pe drumul dintre voineasa si obarsia lotrului, traseul fiind spre petrosani / parang
eu sunt un mare amator de munte si pot sa spun ca a mers si pe drumuri neasfaltate - atat timp cat nu ai hartoape nesimtite incat sa o suspenzi n-ai de ce sa-ti faci griji - masina are suspensiile stock - garda ii permite rulajul si pe drumuri neasfaltate dar cat de cat decente - acum depinde si de cum mergi caci in astfel de situatii uneori trebuie sa mergi cu simt de raspundere - nu e 4x4 offroad :mrgreen: - daca nu ai grija, pe drumuri de munte risti sa-i spargi baia de ulei
iti urez drumuri frumoase si privelisti de neuitat :applause
iavladu

Mesaj de iavladu »

:) ce coincidenta ! si eu ador muntele,eu am trait in petrosani pana la 14 ani cand mam mutat in bucuresti,iar de cand mam mutat cu fiecare prilej o iau spre munte :D Am condus inainte de c4 un megane 2 1.5 diesel care sa comportat destul de bine pe drumuri neasfaltate-are si garda mai inalta.
Acuma e logic, ca nu o sa merg cu ea precum as merge cu un 4x4 offroad mai ales ca am grija de ea ca de ochii din cap :))

Mersi la fel ! si cu drumurile si cu peisajele-mai ales ca sunt si pasionat de fotografie :)
C4 coupe 1.6i 110cp 2007
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”