comanda turbo

Scrie răspuns
astra23
Numar Inmatriculare: hd09jrd

comanda turbo

Mesaj de astra23 »

vin cu o problema - masina mea, un c4 de 1.6 hdi 110cp, nu mai trage, nu mai are acel nerv atunci cand calci pedala de acceleratie. parca ar fi o dacie din anii 80. nici in depasiri nu mai pot intra ca nu stiu daca fac fata la asa ceva. problema asta o am de cand am facut schimbul de ulei, filtru ulei, aer, motorina. nu stiu daca este sau nu o coincidenta dar de atunci parca nu mai am turbo. am schimbat electrovalva care comanda turbo si din pacate nu am rezolvat nimic, tot asa merge. motorina nu am alimentat decat din moll - din aia EVO si din OMV - cea care era mai scumpa, nu stiu denumirea ei. dati-mi un sfat, ce pot sa fac, sau de fapt ce defect are, ca sa stiu ce sa schimb. astept raspunsuri... ca sa nu mai par un pensionar pe sosea.
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Re: comanda turbo

Mesaj de alexc4 »

pune lexia pe ea si o sa afli trebuie sa fie ceva care nu functioneaza normal...sau deloc
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

De unde esti ?
Daca ajungi in Turda pot sa iti fac eu o diagnoza computerizata cu Lexia si vei afla cauza problemei.

Sent from my LG-P690 using Tapatalk
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
astra23
Numar Inmatriculare: hd09jrd

Mesaj de astra23 »

Sunt din Bh. Dar cred ca am rezolvat problema. Am mers la un electrician auto si el a mers asa pe fir si a gasit ca problema vine din tabloul de sigurante. acolo nu facea contact mufa cu un piciorus dina ala de la tablou si era chiar comanda pentru electrovalva - turbo. aveam curent in mufa dar nu si in tablou. asa ca a facut o legatura exterioara ca sa nu trebuiasca sa schimb tot tabloul si acum trag toti cei 110 CP ca niste nebuni. dupa aceasta operatiune s-a aprins indicatorul galben - robinetul acela, si scrie mesajul "depuluation sistem Failled" si nu s-a mai stins, dar dupa 2 zile am constatat ca s-a stins chiar in mers si nu s-a mai aprins. sper sa ramana asa in continuare. multumesc pt sfaturi.
freemotion
Numar Inmatriculare: B-119-GID

Mesaj de freemotion »

de curiozitate, ce siguranta era? :) Numai bine.
Citroen C4 1.6HDi 92cp (fost enterprise, actual al meu)
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”