Portbagaj blocat si ...masina nu se mai inchide

sorinus
Numar Inmatriculare: B-89-KNW
Localitate: Bucuresti - Tineretului (in sectorul lu' Piedone...)

Portbagaj blocat si ...masina nu se mai inchide

Mesaj de sorinus »

Asa cum spune si titlul, s-a blocat portbagajul si nu mai pot sa inchid masina. Mai exact, in mers mi-a aparut pe bord ca am o usa deschisa, am oprit si cand am incercat sa deschid portbagajul nu am reusit.Ajuns acasa, oricat am incercat sa inchid masina a fost in zadar. A mai avut cineva o astfel de problema? Cum s-a rezolvat? Multumesc.
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: Portbagaj blocat si ...masina nu se mai inchide

Mesaj de simply the lex »

Cred ce e problema cunoscuta a cablajului de la hayon care s-a forfecat.Si eu am patit la fel
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
freemotion
Numar Inmatriculare: B-119-GID

Mesaj de freemotion »

welcome to the club ::P da' lasa ca acu' te lauzi si tu ca mine ca ai cupeu in 2 usi :))
Citroen C4 1.6HDi 92cp (fost enterprise, actual al meu)
simply the lex
aLEX YO!...

Sorinus parca are berlina,nu mai stiu daca e aceeasi problema sau cel putin la fel de des ca si la coupé.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
mugurel
Marca si model masina: DS3, DS4 Crossback, DS5 160HDi BVA.

Mesaj de mugurel »

ia vezi aici:

Imagine
DS3 1,6HDi 92CP
vladut_v

Mesaj de vladut_v »

simply the lex scrie:Sorinus parca are berlina,nu mai stiu daca e aceeasi problema sau cel putin la fel de des ca si la coupé.
Si la berlina se taie cablul, confirm si eu, doar ca aici nu se schimba pe campania de garantie, doar contracost 7-8 milioane, ceva e genul asta. Daca gasesti un meserias care stie sa le lege, mai tine ...
C4 1.6i 16V Berlina
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

daca butonul este pe deschis, cum se intampla f des masina nu se mai inchide.
Este echivalentul unei usi deschise!
99% este butonul ramas apasat de la haion...apasa de cateva ori pe el, apoi incearca sa bagi un buretel sub el pt ca ti s-au rupt clemele elastice care face sa revina pe normal deschis.
@Mugurel: el nu poate sa inchida masina nu sa o deschida! :hi
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

vladut_v scrie:
simply the lex scrie:Sorinus parca are berlina,nu mai stiu daca e aceeasi problema sau cel putin la fel de des ca si la coupé.
Si la berlina se taie cablul, confirm si eu, doar ca aici nu se schimba pe campania de garantie, doar contracost 7-8 milioane, ceva e genul asta. Daca gasesti un meserias care stie sa le lege, mai tine ...
Confirm si eu ... dupa ~7 ani s-a taiat si la berlina mea ... tot vre-o 7-8 mil costa la Arena Auto ( dealer-ul din Ploiesti ) schimbul , dar a mers reparat cu vre-o 2-3 mil ... nu stiu exact ce au facut ca a fost socra-miu cu masina
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
simply the lex
aLEX YO!...

Eu raman la parerea ca e cablul forfecat...si mie imi ramasese hayonul blocat,imi arata portbagajul ca fiind deschis si masina nu se mai incuia.

Alexe ce preturi astronomice...eu mi-am reparat singurel cablajul,mie si la inca doua coupe-uri,mi se pare nesimtire sa iei banii aia pt o lipitura si izolare.(asta daca nu se schimba cablajul cu totul,oricum nu merita sa dai banii aia)

Pt cine se baga sa isi repare singur as avea un pont daca pot sa ii spun asa : Daca decat refaci legatura in scurt timp se va rupe la loc,asa ca se va desface custoda,se desface cablajul din clipsuri,se dezizoleaza,se separa de restul firelor care nu intra in hayon si il tragi mai mult,astfel incat locul unde s-a rupt sa nu mai fie acolo unde se pliaza.

Am folosit banda izoliera si din cea pufoasa de matisat.
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Asta am intrebat-o si eu pe soacra-mea... daca aia cumva au lipit unde era firul taiat sau au taiat o bucata din fir , astfel incat unde s-a taiat el sa fie intreg .... nu a stiut sa-mi raspunda...
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
simply the lex
aLEX YO!...

Pai altceva nu au ce sa faca decat daca schimba cablajul.A fost cumnatu meu cu aceeasi problema la Cartec acu ceva timp si neavand cablaj(masina era in garantie),i-au lipit unde era intrerupt dar nu au adaugat alta bucata de fir.
sorinus

Mesaj de sorinus »

Oameni buni, va multumesc pentru sfaturi. Astazi, dupa ce am sunat mecanic, prieten, etc....am mers la masina cu un prieten sa ii arat problema peste cateva ore si portbagajul a functionat fara probleme. Habar nu am ce a avut, dar recunosc ca sunt fericit ca acum functioneaza si pot inchide masina (mai ales dupa ce preturi am citit pe aici). Tipul cu care am fost zice ca este posibil ca de la spalatorie sa fi avut reactia asta, insa eu nu prea vad legatura. In sfarsit, sper sa ramana asa si sa nu mai aiba toane, ca nu am chef sa dorm in masina.
simply the lex
aLEX YO!...

Sa nu crezi ca iti urez de rau dar s-ar putea sa revina 'boala',sa speram ca nu .Nu-ti face griji,incuiat in ea nu ramai :mrgreen:
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

Cind mai face figuri verifica clapeta sa auzi clickul intrerupatorului de sub ea. Daca nu se aude e ce zicea Aiurica si e un tutorial pe forum pt remediere. Daca se aude clickul dar tot face figuri trebuie verificata instalatia electrica.

Sent from my LG-P690 using Tapatalk
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
sorinus

Mesaj de sorinus »

Acum, daca tot o fi sa raman blocat eu sper sa raman blocat intr-un DS5 :mrgreen:
Vlad, multumesc pentru sfat; sper insa sa nu se mai repete.
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”