cum pot afla?!

Scrie răspuns
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

cum pot afla?!

Mesaj de wolf »

salutare baieti,ma poate ajuta cineva in urmat pbl?
am un robotel cumparat anul trecut pe la vreo 150.000km si nu am apucat sa-i schimb distributia,mentionez ca am ajuns la 157.000km.multi spun k distrib se schimba pe la 200.000...ma poate ajuta cineva cu un istoric service dk-i dau seria de sasiu? stiu k la WV se poate afla.
multumesc.
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
mikepop
Numar Inmatriculare: OT05AMP

Re: cum pot afla?!

Mesaj de mikepop »

Cu seria se poate afla (la orice reprezentanta) doar daca operatia a fost efectuata la reprezentanta. Daca a fost facuta la orice alt service nu vei afla. Sfatul meu este sa o schimbi oricum daca nu esti sigur de kilometri reali pe care ii are masina.
Zambeste! Maine poate fi mai rau!
Dacia Duster 1.5 DCI 110 CP 4x4 2011
EX C4 1.6 HDI 90 CP 2007 Imagine
C3 1.4 HDI 70 CP 2007
EX Seat Leon 1.6 16v 105 CP 2001
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Re: cum pot afla?!

Mesaj de wolf »

mikepop scrie:Cu seria se poate afla (la orice reprezentanta) doar daca operatia a fost efectuata la reprezentanta. Daca a fost facuta la orice alt service nu vei afla. Sfatul meu este sa o schimbi oricum daca nu esti sigur de kilometri reali pe care ii are masina.
salut,de km sunt sigur,vroiam sa stiu dk a fost schimbata sau nu .
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”