cum se reinitializeaza pedala de acceleratie? a mea are o portiune de 1 2 cm la inceput unde nu acctioneaza si ma streseaza.Mihay scrie:de 1 saptamana iar o apucase pandaliile pe a mea . Am reinitializat pedala de acceleratie in fata bloculului = nicio schimbare. In seara asta cu marele bulan pe care l-a avut Norisor, "intreruperea" a disparut in urma resetarii cu Lexia a senzorilor auto-adaptivi sau ce mama dreaq sunt
Intrerupere la 3000 RPM
- alexc4
- Numar Inmatriculare: B 688 SKN
Re: Intrerupere la 3000 RPM
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ex c4 1.6 16v black in transformare
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Alex, la tine ar trebui dat jos actuatorul de la pedala de acceleratie si curatat. Era un tutorial fain pe aici pe undeva. Da matale singur search... Daca nu, un actuator nou e vreo 70 ron pe la Peugeot. 
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
si a mea face la fel acum... 
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
-
alexw85
- Numar Inmatriculare: B-385-WAT
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
pedala are o zona care nu raspunde, la inceput.
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
- miculcosma
- Numar Inmatriculare: CS-99-MIC
revin si eu cu o problema doar ca pe 1.6 Hdi 90cp. Sunt ceva fluctuatii pe care le simt foarte rar in mers indiferent de viteza, este ca o pierdere de putere a motorului dar intr-un interval foarte scurt (cam 1 sec). Filmarea este facuta in stationare, (cu telefonul din pacate) dar se aude cel mai bine dupa primele 9-10 sec. Problema apare si dupa ce am schimbat filtrele, motorina doar EVO. Inca nu am fost la un test, urmeaza saptamana viitoare. Orice sfat e binevenit!
http://www.youtube.com/watch?v=61WnO24v ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=61WnO24v ... e=youtu.be
C4 Coupe 1.6 Hdi 90Cp - 2005
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
@miculcosma: in functie de km, ori sa fie ceva mizerie pe la EGR ori sa ai ceva mizerie in actuatorul pedalei de acceleratie (e simplu de curatat asta)
. Iti inregistreaza ceva erori pe bord ?
- miculcosma
egr-ul de cand e la mine masina (aprox 3 ani) nu a fost curatat. Erori pe bord nimic.. O idee ar fi sa incerc eu sa il curat, dupa ce mai studiez putin problema. Ms de sfaturi deocamdata 
- miculcosma
Am reusit in sfarsit operatiunea (partea cea mai grea a fost deschiderea / inchiderea colierului de pe electrovalva
), nu pot sa zic ca avea multa funingine, ce-i drept avea o pelicula destul de fina. Deocamdata fluctuatiile au disparut, sper sa ramana asa.
Urmatoarea problema - este normal sa existe ulei pe tubulatura (din interior) din imag de mai jos? Urme de uzura se obs in locul indicat de sageata neagra, dar dupa ce am curatat bine furtunul si am fortat putin motorul au aparut pete mici de ulei inainte de furtun pe acea buza(sageata rosie)..care pare ca se demonteaza prin urechile indicare de cercurile verzi? (nu prea ma pricep la mecanica..ce mai "fur" din cunostintele voastre
)
Sper ca m-am facut inteles si va astept cu pareri.

Urmatoarea problema - este normal sa existe ulei pe tubulatura (din interior) din imag de mai jos? Urme de uzura se obs in locul indicat de sageata neagra, dar dupa ce am curatat bine furtunul si am fortat putin motorul au aparut pete mici de ulei inainte de furtun pe acea buza(sageata rosie)..care pare ca se demonteaza prin urechile indicare de cercurile verzi? (nu prea ma pricep la mecanica..ce mai "fur" din cunostintele voastre
Sper ca m-am facut inteles si va astept cu pareri.