Ar mai fi doua probleme.
Subwooferul nu este legat la sistemul audio (JBL, sistemul din fabrica). Am desfacut cutia aia , credeam ca o sa gasesc un amplificator, dar nu am avut succes.
Prima intrebare ar fi unde se leaga boxa aia si ce amplificator imi recomandati, daca ar trebui sa existe.
A doua problema. Am scris doua cd-uri cu mp3-uri, la viteza maxima si la viteza minima. Indiferent pe care l-as pune, se aud extrem de sacadat. Cu trakurile nu am probleme, indiferent de viteza, doar cu mp3-urile.
Micuta rosie
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- portocaliu
- Numar Inmatriculare: PH89DWG
Re: Micuta rosie
Citroen c4 coupe 2.0 HDi
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Tu la ce ii zici boxa ?
Amplificatorul e pe sub torpedo parca iar subwooferul nu imi vine sa cred ca nu are difuzor in cutia aia neagra.
Amplificatorul e pe sub torpedo parca iar subwooferul nu imi vine sa cred ca nu are difuzor in cutia aia neagra.
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
La mine aplificatorul e sub scaunul din dreapta.
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Da, sub scaunul pasagerului, intre traverse. Greseala mea, scuze, vb din amintiri.