Aspirator de masina
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
Aspirator de masina
Sry ca deschid topic nou dar .. stie cineva de unde imi pot lua un aspirator de masina ?
-
shomoyoque
-
shomoyoque
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
Ca tot veni vorba de aspiratior, tocmai mi-am luat un black&decker dustbuster 95 ron din metro (iasi)
http://www.blackanddecker.co.uk/homepro ... no/AV1205/
...trage chiar foarte bine, l-am probat azi, are si prelungitor cu perie in bot pt. locuri mai putin accesibile.Eu l-am luat mai mult pentru scaune deoarece se impregneaza cu praf si cand le dau "palme", iese colb. Daca aveti mizerie mai multa mai ales pe mocheta aspiratorul clasic este recomandat cu caldura.Asta e doar de mica intretinere
.
http://www.blackanddecker.co.uk/homepro ... no/AV1205/
...trage chiar foarte bine, l-am probat azi, are si prelungitor cu perie in bot pt. locuri mai putin accesibile.Eu l-am luat mai mult pentru scaune deoarece se impregneaza cu praf si cand le dau "palme", iese colb. Daca aveti mizerie mai multa mai ales pe mocheta aspiratorul clasic este recomandat cu caldura.Asta e doar de mica intretinere
-
m0rpheus
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eu mi-am luat un aspirator cu acumulator pentru a-l folosi in masina. Ma tine vreo 10 minute cu acumulatorul full si in acelasi timp, nefiind dedicat pentru masina (adica sa mearga doar de la priza de 12V din rabla) il folosesc cu succes si pentru a aspira lucruri marunte prin casa, intre doua aspirari cu matahala aia care-mi suge si pisica de dupa dulap si varul de pe pereti.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
-
m0rpheus
-
m0rpheus
-
m0rpheus