Bec pozitie

Discutii generale,ce cumparam, de unde cumparam, de ce cumparam, ce dotari, ce motorizari etc
siempre

Re: Bec pozitie

Mesaj de siempre »

fanut scrie:Fa o poza te rog cu ledurile pe pozitie sunt curios cum lumineaza totusi sunt scumpe cam 60 lei setul din ce stiu eu, sunt curios cum lumineaza

Fanut, am vazut luminile masinii intr-o seara pe Copou, nu stiu daca lumineaza mai tare, dar e un alb mai alb decat ale tale care au o tenta de albastrui. Cand o sa am timp o sa le fac si poza :)
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
ReluV
Numar Inmatriculare: CT-40-RLN

Mesaj de ReluV »

DjAndr3w scrie:Eu asa mi-am luat pentru faza scurta, Philips H7 Ultra Blue Vision si sincer sunt f multumit de ele, nu mai e nevoie aproape de loc de faza lunga si le tin ridicate doar la primul nivel(sa nu deranjez pe cei din sens opus), asa cum am zis, daca reusesc sa bag banda de leduri ar fi bine, asta incerc peste 2 saptamani cand ma fac bine si va anunt, daca nu o sa imi pun cum are "Fanut", se vede f bine in poza.
S-a mai discutat pe forum despre desfacerea farului. Se pare ca este riscant din punct de vedere al pastrarii etanseitatii. Documenteaza-te bine inainte de a te apuca de treaba avand in vedere costul farurilor.
Berlina ALUMINIUM GREY benzina 1.6i 16v 80kW
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Nu stiu cum este la Citroen C4, dar dupa cum se vede pe exterior partea cu pozitiile e separata de restul farului, deci ma gandeam daca se poate umbla doar acolo, nu sa desfac toata sticla, oricum nu ma apuc de facut prostii pana nu sunt 100% documentat, orice idee ma ajuta :help
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
ReluV

Mesaj de ReluV »

Desfa becul de pozitie si sondeaza adancimea cu un obiect flexibil (o bucata de cablu). Din pacate nu e asa de mult loc precum pare.
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Relu din pacate nu ma pot deplasa la masina ( am piciorul in gips ), dar daca ai facut tu asta, cam care ar fi lungimea? probabil o fi spatiu doar ca este delimitat unde vine becul de pozitie, e facuta ca o cameruta...asa am observat eu de afara, ma gandesc totusi daca sunt cativa cm se poate baga o banda flexibila cu leduri, in cele din urma daca nu merge, un led alb sau un philips w5w si se rezolva :)
Imagine
раскрутка сайтов
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Spatiul ala e destul de mare, dar la cativa mm de la pozitionarea becului w5w ste un difuzor de lumina, din cauza cariuia nu poti pune banda de leduri. Unica solutie e sa desfaci farul, sa scoti plasticul ala si sa lipesti banda pe oglinda de la pozitie. Daca vrei, pot pune cateva poze cu piesele desfacute.

poze:
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Ca sa pui o banala banda cu led, farul trebuie desfacut, lucru ce afecteaza cel putin estetic farul in timpul desfacerii.
Imagine
ReluV

Mesaj de ReluV »

Ai fost foarte curajos si cred ca o sa iasa un lucru foarte frumos in final. Cu ce vei lipi farul la montaj? Acum e clar ce blocheaza accesul spre zona unde poti pune banda cu led-uri, este dispersorul.
Problema este ca daca se ard din led-urile de pe banda, pentru inlocuire trebuie desfacut din nou farul. M-am uitat la un Audi care avea in parte de jos a farului un rand cu led-uri si parea ca fiecare avea alveola si soclul lui.
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Asta a fost un far de sacrificiu. Cum zice Tomita, "in interes stiintific", desfacut si vazut ce si cum pe acolo. Dupa prima ora de bibilit la desfacere, aproape ca am renuntat sa le desfac pe cele de pe masina. Cert e ca am gasit o modalitate, dar, farul nu va mai arata ca nou, se va vedea ca a fost desfacut, cel putin cand ridici capota. Asa ca...strangem bani pentru AM, am gasit un model mai deosebit, ce la noi in tara nu este, 350E - setul, o copie mai fidela dupa OEMul cu xenon.
Imagine
ReluV

Mesaj de ReluV »

Eu cred ca cel mai putin "invaziv" este sa pui leduri puternice in locul becurilor de pozitie si sa incastrezi niste proiectoare Day-light in plasticele plasate imediat sub faruri. Acestea costa cam 100eur vezi http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning ... .html#poze dar sunt sigur ca se gasesc si mai convenabil.
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Merci mult pentru informatii caraman. In conculzie, ma las de pus banda de leduri :cry: , o sa merg pe un led cu lumina alba.
Relu, nu vreau sa pun banda de leduri separata, nu imi place. In spatiul ala se potrivea cel mai bine :twisted: .
Stie cineva vreun model de faruri cu Angel eyes sau orice model, dar care sa aibe banda de leduri inclusa, pentru C4 bineinteles :help ceva asemanator ca in poza atasata, eu am gasit doar pentru audi :?
Imagine
Imagine
раскрутка сайтов
ReluV

Mesaj de ReluV »

Cred ca acest model are o banda cu led-uri in interior. Nu e prea mare dar exista.
http://cotuning.ro/index.php?main_page= ... ts_id=3177
http://www.dreamtuning.ro/products/Faru ... S8018.html
ReluV

Mesaj de ReluV »

ReluV scrie:Cred ca acest model are o banda cu led-uri in interior. Nu e prea mare dar exista.
http://cotuning.ro/index.php?main_page= ... ts_id=3177
http://www.dreamtuning.ro/products/Faru ... S8018.html

Iata si produsul pe site-ul producatorului.
http://www.carparts-tuning.co.uk/en/Lig ... troen%20c4
Aici nu prea se vade banda cu led-uri. Dar daca vizualizezi poza 360grade si o si maresti vezi ca e asamblat cu suruburi si poti face ce vrei in interior. Dar asta inseamna timp si bani.
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Merci mult pentru link. Se pare, ca acest far se va putea desface usor(avand suruburi) chiar daca nu ar avea banda cu leduri, in concluzie, daca o sa vreau sa schimb farurile cu ceva AM, pentru astea optez. Merci mult :hi
Imagine
раскрутка сайтов
Scrie răspuns

Înapoi la “Citroen C4 Coupe, Berlina & Sedan”