- Colantare elemente interior (o textura de carbon formata din alb si gri) - multumesc Relu
- Montat eleron
- Montat CarPC - cel de pe Bur-ul lui Relu, multumesc inca o data
- Set amplificator + woofer Lighting Audio, pachetul Strike
- Foliat geamuri spate 5% vizibilitate si fata cea mai deschisa
- Foliat faruri o tenta mai inchis.
- Montat proiectoare ceata fata ( a venit fara)
- Schimbat jante tabla cu 4xDotz Touge 16" care le-am facut albe. Culoare originala le facea prea mici si nici nu prea imi placea cum dadeau cu masina.Am hotarat sa le fac albe insa nu sunt multumit deloc cum au iesit.Individul care mi le-a facut mi-a dat o mare teapa spunand in prima faza ca le face electrostatic ca apoi sa constat ca le-a facut la compresor.Nu am platit decat vopseaua,urmand in viitorul apropiat sa le fac electrostatic.
Deocamdata atat am apucat sa fac...in limita finantelor disponibile.Ca si planuri de viitor as mai vrea sa :
-o cobor,NEAPARAT.am 19cm la prag in partea de spate si 17 in fata.Caut ceva care sa o coboare 50mm.Pentru drumurile noastre cred ca e destul.Daca aveti ceva sfaturi as fi recunoscator.
-xenoane
-bad boy look
-insonorizare.Nu-mi flencane nici un plastic pe ea insa nu vreau sa se auda muzica afara,prea tare
-vopsit bandouri laterale in alb
Toate astea pe viitor pentru ca saptamana viitoare e programata la distributie ( mai am vreo 1500 pana la 100k ) discuri frana fata.Am avut o mica problema cu jantele.Baietii veseli de la un service din Ploiesti,nu dau nume...MURITI EKATRUST ! ...mi-au montat cauciucurile pe ea fara sa le echilibreze corect.Aveam pe o janta NOUA + cauciuc NOU aproape 200g de pb,inadmisibil.La 130km/h imi vibra volanul de am zis ca se dezmembreaza toata masina.Din fericire am rezolvat problema prin Autosoft,pe care ii recomand cu cea mai mare placere.Mi le-au echilibrat corect,am maxim 30g de pb pe o janta si nu mai am probleme insa acum intre 70 si 80km/h,cand franez,am vibratii foarte mari in volan.Eu as zice ca discurile sunt,vedem si cei de la service ce zic.
In concluzie bine v-am gasit si ne vedem la urmatoarele intalniri.
-