folia prezentata in poze este oracal!( deese tu ai 3m)
personal cred ca adezivul de la 3m este muuuuuuult peste cel de la oracal.
Astfel, dat fiind ca Oracalul este cam pe la acelasi pret cu 3m( nu va lasati pacaliti de pretul pe m2 , aceasta venind la o latime mai mare) nu cred ca ( in opinia mea) merita Oracalul.
am lucrat pe piese cu ambele materiale si pot spune ca 3m este mai bun decat Oracal. Eu am pe masina tot interiorul cu 3m, argintiu sau alb.....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
totusi diferenta intre 1.2 si 1.5 cand vorbim de latime este semnificativa la exterior si la componente mari. in loc sa lucrezi pe lungimea rolei si sa trebuiasca sa imbini daca nu te incadrezi 1.2 nu e prea placut.
pentru elemente mici, de interior nu e mare scofala.
PS: cand discutam de producatori la nivelul orafol si 3m deja diferenta nu este asa de muuult de mare.
ce te-a deranjat la orafol fata de 3m?
nu iau apararea cuiva ca nu sunt nici importator nici distribuitor nici actionar la vreuna dintre firme..
nici eu!
este o simpla remarca sau concluzie in urma prelucrarii ambelor materiale!
consider ca Oracal este doar o copie a ceea ce 3m a lansat pe piata in urma cu 1 an in urma.Am un sentiment ciudat cu privire la acest aspect.
Mai mult, Oracalul dupa cum ti-am spus( in opinia mea) are un adeziv mai slab cand il prelucrezi pe suprafete mici, curbe cum ar fi piesele de interior.In timp( repet in opinia mea) pot avea probleme.
Structura lui ( oracal) ....( in opinia mea) nu seamana cu structura carbonului , acea impletitura patrata a lui.
toate cele de mai sus sunt pareri personale si trebuiesc tratate ca atare!
nimeni nu trebuie sa traga nici o concluzie din cele de mai sus, fiecare e liber sa aleaga ce material doreste! Posibilitatea de a ma insela exista, nedetinand adevarul absolut!
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
As vrea sa imi pun si eu folie carbon 3D...pe capota, plafon si portbagaj... cum se comporta in timp aceasta folie?...cum rezista la spalari repetate, intemperii, excremente de diverse pasarii...etc?
Multumesc!
C4 coupe 1,6 HDI 16v 110Cp Champion - Alb IL-16-TOX
Daca o sa pui o folie de calitate, gen 3m 3d, o sa reziste si 5 ani, cam atat are garantie. Daca o sa pui o chinezerie de folie, la 30 ron mp peste o junate de an o sa se umfle, dezlipeasca. Spor, asteptam poze.
Da...clar o sa pun 3M...doar ca stau in dubiu...la culoare. Un amic mi-a spus ca cea alba are in soare niste reflexii violet...si nu imi place ideea asta deloc... Voiam ceva...mat...fara reflexii...si ma gandisem l alb pt ca masina e alba si nu vreau sa iasa in evidenta prea mult...
C4 coupe 1,6 HDI 16v 110Cp Champion - Alb IL-16-TOX