Buburuza mea cea Gri
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Buburuza mea cea Gri
Salut. In sfarsit sunt si eu posesor de Citroen, si mai ales de C4, o masina hatchback foarte frumoasa si totodata destul de incapatoare pentru clasa ei, in special pentru locurile din fata, unde ai spatiu ca intr-o masina de clasa mare. Masina am cumparat-o din Iasi, eu cautam sa imi iau un C5 II sau un C4 diesel, dar din momentul in care am vazut aceasta mica bijuterie nu am putut sa nu o cumpar. Am vazut masinia duminica pe 27.05.2012 dupa ce i-am facut un test vizual si un test drive, iar luni pe 28.05.2012 un test la reprezentanta (mecanica si tester) si la numarul de km, m-am hotarat sa o cumpar.
Model: Citroen C4 Hatchback 1.6i - 16 V
Culoare: Gri
Dotari: motoras 1.6i - 16 V - 109 Calusei, jante aliaj originale citroen pe 17 (indragesc acest model de jante), clima bi-zona, pilot automat, regulator viteza, sensor ploaie/lumini/parcare, oglinda interior electrica si automata etc.
Masina este nascuta in mai 2005 si adoptata de mine pe 28.05.2012 din Iasi cu pretul de 4450 Euro (19.800 Ron), importata din Germania, nerulata in Romania.
Km Bord: 111500 Km reali, verificati la reprezentanta Citroen, plus carte service originala Germania cu istoric revizie.
Ultima Revizie: 91500 km, aprile 2011. Urmeaza sa ii fac revizia si schimbul de ulei, filtre etc. acum, inainte sa o inmatriculez definitive.
De cand am cumparat-o am facut cu ea aproximativ 5000 km in 2 luni si sunt super multumit de masina, nu am ce sa ii reprosez, viteza maxima am reusit sa ii dau 187 km/h si mai mergea dar nu mai aveam posibilitatea de drum.
Urmeaza, de cum o inmatriculez sa o pozez pe buburuza mea si sa o fac cunoscuta pe clubc4.
Model: Citroen C4 Hatchback 1.6i - 16 V
Culoare: Gri
Dotari: motoras 1.6i - 16 V - 109 Calusei, jante aliaj originale citroen pe 17 (indragesc acest model de jante), clima bi-zona, pilot automat, regulator viteza, sensor ploaie/lumini/parcare, oglinda interior electrica si automata etc.
Masina este nascuta in mai 2005 si adoptata de mine pe 28.05.2012 din Iasi cu pretul de 4450 Euro (19.800 Ron), importata din Germania, nerulata in Romania.
Km Bord: 111500 Km reali, verificati la reprezentanta Citroen, plus carte service originala Germania cu istoric revizie.
Ultima Revizie: 91500 km, aprile 2011. Urmeaza sa ii fac revizia si schimbul de ulei, filtre etc. acum, inainte sa o inmatriculez definitive.
De cand am cumparat-o am facut cu ea aproximativ 5000 km in 2 luni si sunt super multumit de masina, nu am ce sa ii reprosez, viteza maxima am reusit sa ii dau 187 km/h si mai mergea dar nu mai aveam posibilitatea de drum.
Urmeaza, de cum o inmatriculez sa o pozez pe buburuza mea si sa o fac cunoscuta pe clubc4.
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Re: Buburuza mea cea Gri
bun venit pe clubC4 sa stapanesti sanatos masina 
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
Bun venit in club, sa o stapanesti sanatos!
, asteptam poze 
- DjAndr3w
- DjAndr3w
- Victor.VR
- Teh STIG
- Marca si model masina: Leon FR 2015 (+Audi)
felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos si fericit 
Citroen C4 Coupe Facelift, 2009
Chevrolet Nubira CDX, 2005
Chevrolet Nubira CDX, 2005
- DjAndr3w
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Husa aia de pe volan .... parca prea imi scoate ochii; si in nici intr-un caz in evidenta. 
Ceva pe negru nu ai gasit si tu ?
Sent from my LG-P690 using Tapatalk 2
Ceva pe negru nu ai gasit si tu ?
Sent from my LG-P690 using Tapatalk 2
- DjAndr3w
Am luat-o cu setul de huse pentru scaune, is din ale "after...after...market" dar pentru inceput sunt bune
PS: si nu vroiam sa o pun pe volan, dar, probabil am volanul imbracat in piele de calitate nu prea buna, atunci cand conduc mai mult imi face mainile negre
PS: si nu vroiam sa o pun pe volan, dar, probabil am volanul imbracat in piele de calitate nu prea buna, atunci cand conduc mai mult imi face mainile negre
- Exosphere
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi
Pai nu e invelit in piele din fabrica? Asa pare...
Cum iti face mainile negre?
Cum iti face mainile negre?
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
- DjAndr3w
E invelit in piele din fabrica, dar nu stiu de ce iese ceva negru din el, daca transpir un pic, sau am de luat un viraj mai rapid imi ramane negru pe mana, si asta in conditiile in care eu tin volanul foarte usor in mana, insa la sotia mea, care conduce mai cu "frica" si strange volanul mai tare ii inegrea de tot mainile, parca ar fi dat cu crema de papuci 
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Io zic sa-l cureti bine, cu ce solutii stiu mai bine altii p-aici, dar n-ar trebui sa se ia nimic pe miini daca e curat.
C4
- DjAndr3w
O sa incerc sa ii pun ceva solutii de curatat piele...oricum nu cred ca e "murdar" ca arata super bine, ma gandesc sa nu fie culoarea pielii, sau eu stiu ce...momentan sta cu husa pe el 
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
frumoasa buburuza mai ai
, pe volan de iti ramane negreala aia de care zici mai mult ca sigur ca cineva a dat pe el cu crema de pantofi
- DjAndr3w
Merci
asta ma gandeam si eu
dar oricum husele de scaune care le-am luat sunt de calitate slaba si in primavara le voi schimba sigur, cu ceva mult mai bun si de preferat un negru cu ceva albastru...cred
si odata cu ele va zbura si husa de volan.