Galbeneaua mea :D

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Wily
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI, 90 cp
Numar Inmatriculare: TM 91 WLY

Re: Galbeneaua mea :D

Mesaj de Wily »

Masina arata foarte bine !! Felicitari :hi
De cand am vazut pozele numai la sticker bomb ma gandesc ::P ma bate gandul sa i'mi imbrac capota
Citroen C4 Coupe, motor 1.6 HDI, an 2008, White
Toyota Avensis, motor 2.2 D-4D, Executive, an 2008, Gri Petrol
Motzoi C4
C4 Ya Yo
Numar Inmatriculare: PH-60-SMC

Mesaj de Motzoi C4 »

Cumpar panou de comanda pentru geamuri pentru usa din dreapta(cel cu un singur buton) pentru c4 coupe
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Vezi cat e unul nou, cat poate fi?
Plus ca slabe sanse sa intre cineva care are de vanzare pe topicul tau, mai bine scrie la bursa... just sayn'
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

Motzoi C4 scrie:Relu, nu ma supar, insa daca nu ma insel, si tu aveai aceleasi huse, facute de acelasi om. Pozele scot in evidenta micile defecte. E abia prima zi, fara niciun drum lung facut lavolanul masinii, de aia nu aunt perfect asezate.
Nu am pus textil pe mijloc pentru ca nu am vrut, nu imi place, se taie, strica etc la fel ca plusul ala original, iar de largi, nu sunt largi, crede ma pe cuvant. O sa se mai aseze. Cutele le fac pe lateral, acolo unde le faceau si la scaunele tale, pentru ca sunt niste HUSE.
Pielea eco rezista muult mai bine decat textilul, mi a spus si nea Ilie, plus de asta, se curata mai usor. Si nu arata ca naiba, gen sa fie deja stricata, ti se pare. Are insa ochiurile foarte mari, nu e tocita sau ceva. Oricum, multumesc pt feedback uri.

Legat de bord, am spus ca mi-ar fi placut sa ii fac si bordul, dar nu am facut o si nici nu o voi face pentru ca nu stiu cum va iesi.
normal ca le-am facut tot acolo, daca nu ma insel am fost printre primii, nu asta e discutia...
si la mine erau mici defecte, ce mi se pare la tine este faptul ca par ieftine....asta e parerea mea, nu dau cu parul.Cred ca vei regreta amarnic pielea eco, in iarna ce vine....cat si temperaturile de la vara, dar asta e alta discutie.Materialul pus pe mijloc are rostul lui si e f bine venit pt utilizarile indelungate.El asigura flexibilitatea necesara unei astfel de utilizari.
Desi pare ciudat, textilul este mult mai bun ca intermediar in cazul huselor.Textilul meu nu era doar o carpa simpla...era un material cu ranforsare pe dedesupt, o mesada sau un fel de sac cu putin burete, ceea ce il facea extrem de rezistent.Dovada o face faptul ca dupa cativa ani sunt ca noi.
Bucura-te de masina si nu ma lua in seama, am un defect....spun ceea ce gandesc....sper sa nu te deranjeze o umila parere.

uite si pozele de pe vremea aia
Imagine

Imagine

LE: ce nostalgie am trait cautand pozele in topicul respectiv......eh.....ce vremuri
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Aiurica scrie:
Motzoi C4 scrie:Relu, nu ma supar, insa daca nu ma insel, si tu aveai aceleasi huse, facute de acelasi om. Pozele scot in evidenta micile defecte. E abia prima zi, fara niciun drum lung facut lavolanul masinii, de aia nu aunt perfect asezate.
Nu am pus textil pe mijloc pentru ca nu am vrut, nu imi place, se taie, strica etc la fel ca plusul ala original, iar de largi, nu sunt largi, crede ma pe cuvant. O sa se mai aseze. Cutele le fac pe lateral, acolo unde le faceau si la scaunele tale, pentru ca sunt niste HUSE.
Pielea eco rezista muult mai bine decat textilul, mi a spus si nea Ilie, plus de asta, se curata mai usor. Si nu arata ca naiba, gen sa fie deja stricata, ti se pare. Are insa ochiurile foarte mari, nu e tocita sau ceva. Oricum, multumesc pt feedback uri.

Legat de bord, am spus ca mi-ar fi placut sa ii fac si bordul, dar nu am facut o si nici nu o voi face pentru ca nu stiu cum va iesi.
normal ca le-am facut tot acolo, daca nu ma insel am fost printre primii, nu asta e discutia...
si la mine erau mici defecte, ce mi se pare la tine este faptul ca par ieftine....asta e parerea mea, nu dau cu parul.Cred ca vei regreta amarnic pielea eco, in iarna ce vine....cat si temperaturile de la vara, dar asta e alta discutie.Materialul pus pe mijloc are rostul lui si e f bine venit pt utilizarile indelungate.El asigura flexibilitatea necesara unei astfel de utilizari.
Desi pare ciudat, textilul este mult mai bun ca intermediar in cazul huselor.Textilul meu nu era doar o carpa simpla...era un material cu ranforsare pe dedesupt, o mesada sau un fel de sac cu putin burete, ceea ce il facea extrem de rezistent.Dovada o face faptul ca dupa cativa ani sunt ca noi.
Bucura-te de masina si nu ma lua in seama, am un defect....spun ceea ce gandesc....sper sa nu te deranjeze o umila parere.

uite si pozele de pe vremea aia
Imagine

Imagine

LE: ce nostalgie am trait cautand pozele in topicul respectiv......eh.....ce vremuri

Nu ma supar, din contra, iti multumesc. Crede-ma ca pe viu, iti da o senzatie de eleganta si de originalitate a lucrarii, acum ca s-au mai asezat. Plus, eu iarna nu merg cu masina asta, e prea joasa si imi bat joc de ea, asa ca singura problema va fi vara, dar oricum, suportabila zic eu. Multumesc oricum pentru parere.
Citroen C4 Coupe, 1.6i, 16 valve,Jaune Scott, jante Bellone 17'' Polished Black, viewtopic.php?f=19&t=2681" onclick="window.open(this.href);return false;
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Ieri masinuta mea a redevenit noua. Am scos o din service unde a fost revopsita total, mai putin plafonul care oricum are colant, de al carui schimb ma voi ocupa saptamana viitoare. A primit sticle originale Valeo pe farurile Dectane, bara spate schimbata cu una nou nouta, fara crapaturi si parbriz nou. Masina a fost vopsita la Peugeot Ploiesti (Eurial) si a iesit IMPECABIL, fara nicio scursura sau coaja de portocala sau mai rau, diferenta de culoare. Ii recomand cu incredere pentru orice fel de lucrari de tinichigerie/vopsitorie. Sunt meseriasi. Masina a ramas aceeasi culoare, datorita faptului ca inca mi se pare o culoare reusita. Personal, la exterior, masina mi se pare cam gata. Imi place look ul ei clean si agresiv in acelasi timp. La interior, ma bate gandul sa ma concentrez mai mult pe detailing, si eventual o navigatie China prin iarna. Poze din timpul lucrarii..
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

L.E. Urmeaza acum un sticker pe luneta, pentru a le completa pe celelalte. Acesta este

Imagine
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

like , totusi galbenul ala de pe megane rs offf offff
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Stiu, insa asta insemna mult mai multa munca si bani in plus. Trebuia dat jos motorul, etc etc, sa fie facuta ca la carte. Asa ca nu a meritat. E frumoasa si Jaune Scott, mai ales ca acum e dreapta, fara niciun fel de indoituri, zgarieturi etc.
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Frumos. Cat a costat?

Sent from my GT-I9300
Exosphere
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 VTi

Mesaj de Exosphere »

Arata mult mai bine acum partea frontala asa simpla! :hi Bravos
C4 coupe Rouge Aden - 122 cai frumosi
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Foarte fain arata! Felicitari. Ai avut si parbrizul spart?! Cat te-a dus operatiunea?!
Si eu vreau sa ii fac o vopsire totala la a mea, poate in primavara + un bodykit clean look bonus de la baietii care mi-o vopsesc. Oferta e 3000 lei alb perlat, tot exteriorul - fara a se atinge de partile interioare.
Dar mai asteapta...sta fain merci in garaj pana ii gasec actele!
Imagine
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Pe langa vopsire totala s-au inlocuit parbrizul, din cauza ca era crapat de la o piatra si difuzorul de sub bara spate pe care stau senzorii de parcare pentru ca era crapat de la o bordura. Factura totala a fost undeva la 7600 de lei.

L.E. Ma poate ajuta cineva cu un vector la imaginea cu Keep Calm? Si o redimensionare la 11,5 cm lungime si 8 cm latime?
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

cam cat a durat lucrarea ???
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

2 saptamani si 3 zile, asta pentru ca au intarziat piesele foarte mult. Ea ar fi fost gata in maxim o saptamana cu piesele la timp. Oricum, a avut timp sa se usuce bine vopseaua in astea 2 saptamani.
Motzoi C4
C4 Ya Yo

Mesaj de Motzoi C4 »

Frumoasa lu' Tata, ca scoasa din cutie

Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”