Sertarul de sub display-ul central
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Sertarul de sub display-ul central
... nu mi se mai deschide din prima. Tre' sa apas pe el de vreo 3-4-5 ori ca sa iasa afara. Aveti idee de la ce poate fi? Se rezolva in service, pot rezolva eu, pot rezolva oriunde la un service normal?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- vladut_v
Foarte slab calitativ, sistemul de inchidere-deschidere. Eu tin sertarele permanent inchise. La un drum mai lung, o zi intreaga l-am tinut deschis pe cel din mijloc pentru telefon. Nu am mai reusit sa-l inchid decat dupa cateva incercari si foarte finut, fortat cu ambele maini in margini. Apasat la mijloc nu vroia sa se inchida nici cum.
C4 1.6i 16V Berlina
-
alesul
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Nu stiu ce sa va zic, poate voi aveti problemele astea tocmai pt ca nu prea le folositi.
Eu sertarasele alea le folosesc zilnic, cel central pt telefon iar cele laterale pt carti de vizita si mi s-au parut f bine facute, nu mi-au facut fitze niciodata.
Eu sertarasele alea le folosesc zilnic, cel central pt telefon iar cele laterale pt carti de vizita si mi s-au parut f bine facute, nu mi-au facut fitze niciodata.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
bestskud
- Numar Inmatriculare: IS-84-TOM
vad ca toata lumea foloseste cel din mijloc ptr telefon...eu l-am folosit de 2-3 ori si a inceput sa faca figuri(nu mai vroia sa se inchida)asa ca prefer sa-l las pe usa...cat despre cele laterale merg f bine la mine...si sunt extrem de practice cand pui bani si-i uiti acolo 
c4 coupe 1.6i 110 cp gris fer IS-84-TOM
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- HaPPy
- "PIAR"
ala central nu se mai deschide nici la mine, chiar asa, sa-l reclam cand ma duc la revizie... cele laterale sun OK, ideea e ca puteti pune bani acolo dar doar bancnote
eu am pierdut niste margele de acolo, prin gaura aia de sub covoras
sertarul ala are un "preshutetz"...
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala 
- vladut_v
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Foarte frumos!
Uite, chiar acum dau si eu telefon la service sa ma programez pentru vreo 70 de mii de constatari (radio-cd care zgiriie cd-uri, sertarul, un miriit care pare sa fie de la vreun ventilator care atinge ceva, vuietul la viteze mai mari desi l-am auzit si la vreo 45Kmph pe asfalt lin, etc).
Uite, chiar acum dau si eu telefon la service sa ma programez pentru vreo 70 de mii de constatari (radio-cd care zgiriie cd-uri, sertarul, un miriit care pare sa fie de la vreun ventilator care atinge ceva, vuietul la viteze mai mari desi l-am auzit si la vreo 45Kmph pe asfalt lin, etc).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
-
Atomiku
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Mai bine de mine ca n-am deloc

Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews