46 grade
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Re: 46 grade
Care a 2-a mufa mica ? Uita-te mai bine la poza, e locul infundat. In a 2-a mufa intra firele pt rabatarea oglinzii si indexare, ATIT. As vrea sa vad si eu un modul fara rabatare cu 2 mufe. Nu stiu de ce dar nu o sa gasiti asa ceva. Bag mina in foc pt asta.
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Facem mizerie pe topicul omului...
Vlad, din mufa mare care intra in usa pleaca 2 cabluri, cam de aceeasi lungime si cu acelas tip de mufa mica. unul e pentru comanda geamului - butonul sus jos; a doua vine exact acolo unde vezi si tu in poza asta. Da, a 3-a mufa e cea de care zici tu!!
Personal, cand am fono-izolat usile - am scos toate cablurile si am incurcat cele 2 mufe intre ele, nu mai mergea comanda pentru geam, inversat si rezolvat. si cum bine stii, nu mi se indexeaza oglinzile si nici nu se rabateaza!!
Poate am scris in rusa si de aia nu ne intelegem !!
Vlad, din mufa mare care intra in usa pleaca 2 cabluri, cam de aceeasi lungime si cu acelas tip de mufa mica. unul e pentru comanda geamului - butonul sus jos; a doua vine exact acolo unde vezi si tu in poza asta. Da, a 3-a mufa e cea de care zici tu!!
Personal, cand am fono-izolat usile - am scos toate cablurile si am incurcat cele 2 mufe intre ele, nu mai mergea comanda pentru geam, inversat si rezolvat. si cum bine stii, nu mi se indexeaza oglinzile si nici nu se rabateaza!!
Poate am scris in rusa si de aia nu ne intelegem !!
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Eu am zis cit se poate de clar, cele 2 mufe mici; nu am facut niciodata referire la mufa mare, stiind ca are probleme doar cu partea din mufele mici (temperatura, reglaj oglinda si degivrare daca o avea).
-
bumlau
Salut!
Am rezolvat. Intr-adevar mufele erau inversate, iar eu testasem geamul doar de pe scaunul soferului.
Multumesc.
Am rezolvat. Intr-adevar mufele erau inversate, iar eu testasem geamul doar de pe scaunul soferului.
Multumesc.
- caraman
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
- Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV
Bine ca sa rezolvat. La mine nu am apucat sa observ ca face figuri si termometru, am inversat-o imediat