C4 nou in oras.

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Re: C4 nou in oras.

Mesaj de simply the lex »

Pai ala iese cu totul ca in poza pusa de tine.Prin declipsare.Dupa ce il desfaci,te uiti la mecanismul de deschidere al sertarului,asta daca nu vrei sa schimbi toata piesa.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Yaz

Mesaj de Yaz »

Adica? Treaba cu sertarul nu am inteles-o.....
" Eu nu blochez intersectia. "
Yaz

Mesaj de Yaz »

Bun, am luat aeratorul dar intampin urmatoarea problema, cand l-am luat avea un fel de fisa ( in loc de arc banuiesc) care tragea si impingea sertarul de depozitare de sub el, fiind ruginita ( cine stie unde a tinut respectivul piesa) aceasta a cedat si acum nu se mai actioneaza sertarasul si nu imi pot da seama ce sa ii atasez si nici mecanismul nu il inteleg.

Sugestii ceva? Pot atasa poze sau trimite piesa cuiva care se pricepe sincer ma depaseste.......deranjul se recompenseaza fara discutie. :D
Yaz

Mesaj de Yaz »

Mai am aproximativ 750 km pana la 100.000, masina merge excelent si nu am ce sa ii reprosez.

Atasat poze dupa o polisare si tratament pentru pielea de pe volan, sunt foarte multumit dupa cum se prezinta pielea de pe volan dupa 100.000 km.

Scuzati calitatea pozelor dar 2 domnisoare au parcat foarte aproape de mine si imi era lene sa mai scot masina.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Imagine
Aiurica
Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
Numar Inmatriculare: B 32 WRC

Mesaj de Aiurica »

arata bine din poze!
bv
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
Yaz

Mesaj de Yaz »

Multumesc, arata mult mai bine in realitate, din pacate nu imi permite aparatul de rahat care il am la munca mai multe si nici unghiurile nu m-au favorizat. :D
djmanianfs
Marca si model masina: BMW F10 520D LCI 2012

Mesaj de djmanianfs »

Pt Yaz : de unde ai luat presurile de cauciuc pt interior ? Ai idee daca se potrivesc si pe coupe ? Ms ! :hi
Ex: Citroen C4 coupe 1.4 16V 2005, Gri Iridis
Actual: BMW F10 520D LCI 2012, Black Saphire Metalic 475
Yaz

Mesaj de Yaz »

De la un prieten care aducea pe comanda, din pacate nu mai aduce dar sunt sigur ca nu este singurul, trebuie doar sa cauti, personal as recomanda: http://www.rimimg.ro/presuri-covorase-auto.html" onclick="window.open(this.href);return false;

P.s nu stiu daca se potrivesc si la coupe.......
Yaz

Mesaj de Yaz »

Montat huse de la Green Cover, 130 RON luate din Metro, sunt huse care le-am avut pe toate cele 3 masini care le-am avut pana acum si sunt multumit de ele. Nu stau chiar ok acum dar dupa cateva zile dupa ce isi vor lua forma scaunelor va arata mult mai bine.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

pe fata le-ai bagat pe sub palsticele alea la scaune?( unde sunt buzunarele si restu)Arata bine husele :hi
Yaz

Mesaj de Yaz »

Da, e chinuiala mare sa bagi mana pe sub toate plasticele alea dar a meritat. Buzunarele din spatele scaunelor le-am sacrificat ca nu le folosesc.
Yaz

Mesaj de Yaz »

A venit iarna adevarata si la Galati, cauciucurile de iarna isi fac treaba pe deplin, intampin 2 probleme, cand dau drumul la clima se aude un zgomot in bord ca o usoara pocnitura, faza se repeta si cand inchid clima.

Iar a doua problema o am la dezaburirea lunetei, linia din mijlocul lunetei nu dezabureste, se dezabureste toata luneta dar fix mijlocul ramane.

Pareri?

Imagine
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Pai da plasticile laterale jos si verifica conexiunile dintre sarmele alea. Nu stiu sigur, dar daca e vrio una intrerupta, se poate cositori o noua legatura!
Imagine
Yaz

Mesaj de Yaz »

Nu stiu daca mi-a fost luat, pierdut pe drum sau pur si simplu cazut cand am inchis usa, cert este ca am reusit sa pierd capacul de la maner de la usa stanga spate din poza atasata.

Intrebare: se gaseste? cat costa? si banuiesc ca nu am nici o sansa sa il cumpar gata vopsit, problema este ca am manerele in culoarea caroseriei.

Imagine
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

de gasit se gaseste cu tot cu maner si o sa fie negru deci trebuie sa il vopsesti tu , cel putin asa e pe service.citroen.com :hi
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”