LE: daca imi poti lasa o adresa si un nr de telefon i come and pick em up oricand esti acasa
GRATIS, MOCA, adica fara bani
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
freemotion
- Numar Inmatriculare: B-119-GID
Re: GRATIS, MOCA, adica fara bani
le iau eu
gumele adica
LE: daca imi poti lasa o adresa si un nr de telefon i come and pick em up oricand esti acasa
Citroen C4 1.6HDi 92cp (fost enterprise, actual al meu)
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Are cineva de donat sau la vanzare acel capac de cauciuc care vine in spatele farului (pe unde se schimba becurile). Am observat ca am unul lipsa cand mi-am curatat motorul. 
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
cred ca mai am eu unu....
ma uit si iti spun
ma uit si iti spun
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Ok Aiurica, astept raspunsul tau 
- george.serik
- Marca si model masina: C4 1.6 VTR
- Numar Inmatriculare: B154SRK
Salut, primisem un email pentru ele, insa tu ai fost mai rapid. Inca este valabil, doar ca le-am relocat la un moment dat si trebuie sa intreb pe cineva unde sunt cu exactitate. S-ar putea sa fie pe langa Petrom-ul de pe strada Mihai Eminescu (care duce spre Piata Romana), ori prin Aviatiei. O sa continuam discutia pe privat ca sa nu umplem topicul intuil.freemotion scrie:le iau eugumele adica
Scuze pentru intarzierea raspunsului, am fost mega ocupat
PS: Cu toate ca le dau, nu recomand sa le folosesti pe masina decat daca nu ai altceva mai bun! Au carne pe ele, dar sunt imbatranite si, din cate mi-am dat eu seama, nu stau foarte bine cu aderenta! Mare atentie! (nici nu exista grad de comparatie intre ele si cele noi -Pirelli P7 Cinturato)
Si eu as avea nevoie de asa ceva, dar nu e graba. Se pare ca un capac de spray vopsea vine mai bine chiar decat capacul originalDjAndr3w scrie:Are cineva de donat sau la vanzare acel capac de cauciuc care vine in spatele farului (pe unde se schimba becurile). Am observat ca am unul lipsa cand mi-am curatat motorul.
SOLD

- Cristian Decusara
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI / Skoda Karoq 1.5 TSI
- Numar Inmatriculare: CT-30-XYZ / CT-66-XYZ
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
ai PM 
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
Ai PM 2 
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

-
zalex
si eu am lipsa unulDjAndr3w scrie:Are cineva de donat sau la vanzare acel capac de cauciuc care vine in spatele farului (pe unde se schimba becurile). Am observat ca am unul lipsa cand mi-am curatat motorul.
stie cineva de unde se poate cumpara? si cam cat ar cost?
C4 1.6i 110CP Gris Iceland dec.2004 Berlina
- george.serik
- Marca si model masina: C4 1.6 VTR
- Numar Inmatriculare: B154SRK
Si mie imi lipseste unul. Mi se tot ardea becul si nu stiam de ce. Va dau un pont: un capac de spray-paint sta chiar mai bine decat capacul de cauciuc. Cel putin pana gasiti capacul respectiv.zalex scrie:si eu am lipsa unulDjAndr3w scrie:Are cineva de donat sau la vanzare acel capac de cauciuc care vine in spatele farului (pe unde se schimba becurile). Am observat ca am unul lipsa cand mi-am curatat motorul.
stie cineva de unde se poate cumpara? si cam cat ar cost?
Salut
SOLD

-
zalex
pana cand gasesc asa cred ca am sa fac. beculu nu s-a ars dar de acum incep ploile, umiditate mare etc si tre sa rezolv cumva problemageorge.serik scrie:
Si mie imi lipseste unul. Mi se tot ardea becul si nu stiam de ce. Va dau un pont: un capac de spray-paint sta chiar mai bine decat capacul de cauciuc. Cel putin pana gasiti capacul respectiv.
Salut
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
cine are un droser/balast xenon pe acolo aruncat prin casa si nu are ce face cu el zilele urmatoare?
imi trebuie doar de test, pentru cateva zile, si nu va fi folosit ( il returnez in aceeasi conditie)
35/55w, nu conteaza, numai sa functioneze, logic
multumesc
imi trebuie doar de test, pentru cateva zile, si nu va fi folosit ( il returnez in aceeasi conditie)
35/55w, nu conteaza, numai sa functioneze, logic
multumesc
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
-
zalex
doneaza cineva un butuc roata stanga fata? 
-
uscristian
- Zburatorul
- Marca si model masina: 1.6i
Placa de baza pt colectionari
(2 slot-uri ISA)
Nu-i stiu producatorul si nici specificatiile. Stiu doar ca suporta memorii DIMM iar slot-ul procesorului este mPGA478B
http://www.cpu-world.com/Sockets/Socket ... 8B%29.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu stiu daca functioneaza pt ca nu a fost a mea si nici nu vreau sa-mi bat capul cu teste.

Nu-i stiu producatorul si nici specificatiile. Stiu doar ca suporta memorii DIMM iar slot-ul procesorului este mPGA478B
http://www.cpu-world.com/Sockets/Socket ... 8B%29.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu stiu daca functioneaza pt ca nu a fost a mea si nici nu vreau sa-mi bat capul cu teste.

- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
continui cu rugamintea/intrebarea
un balast xenon are cineva pe acolo, aruncat si nefolosit, ramas de la cine stie ce instalatie mai veche
importat e sa mearga
PS: si un bec xenon H7 uzat, nu conteaza, numai sa palpaie

un balast xenon are cineva pe acolo, aruncat si nefolosit, ramas de la cine stie ce instalatie mai veche
importat e sa mearga
PS: si un bec xenon H7 uzat, nu conteaza, numai sa palpaie
Led there b:LIGHT