Maneta Stergatoare

Scrie răspuns
dragosdtz
Numar Inmatriculare: BH 91 ALD

Maneta Stergatoare

Mesaj de dragosdtz »

Salutare tuturor in primul rand.

Am un Citroen C4 din 2005, si recent cineva mi-a rupt maneta de la stergatoare, adica a dat peste ea si ceva din interior de la prindere s-a rupt, pentru ca maneta este intreaga, sta bine prinsa, merge sus-jos, dar motorasul nu mai comunica cu maneta, adica imi merg incontinuu stergatoarele.

Stie cineva, se poate remedia aceasta problema? (daca un, un pret aproximativ si unde, sunt din Oradea), iar daca nu, cat ma costa o maneta noua?
Multumesc

Imagine
despre aceasta este vorba in mare (poza este doar reprezentativa)
vladut_v

Re: Maneta Stergatoare

Mesaj de vladut_v »

Maneta de stergator, in pereche cu cea pentru lumini, sunt parti ale aceleiasi piese (unitate de control) din volan. Asadar, se schimba toata piesa si e destul de costisitoare 867 RON (pret din care se scade 20% reducere pe campania 3+, pana la sfarsitul anului).

Arata cam asa: viewtopic.php?f=95&t=5698&p=154478&hilit=maneta#p154478" onclick="window.open(this.href);return false;

Ramane si varianta unei dezmembrari. Tin minte ca am vazut recent mai multe C4 la un dezmembrator, undeva pe E60, intre Oradea si Alesd, nu mai stiu exact ce localitate, dar este la drum, pe partea dreapta dinspre Alesd spre Oradea, posibil in Urvind sau in Uileacul de Cris, dar nu bag mana in foc.
C4 1.6i 16V Berlina
zalex

Mesaj de zalex »

am si eu probleme cu maneta de la stergatoare, in sensul pt stropirea parbrizului trebuie sa trag de maneta spre mine si apoi sa dau de ea in sus si in jos ca sa actioneze...banuiesc ca nu mai face contact pe acolo ;)
dar pt 800 de lei poate sa stea asa mult si bine :D
C4 1.6i 110CP Gris Iceland dec.2004 Berlina
dragosdtz
Numar Inmatriculare: BH 91 ALD

Mesaj de dragosdtz »

Am gasit second dupa multe telefoane la dezmebrari, tot setul cu 200 lei parca.
Cauta si poate vei gasi :)
joeadrianblack

Mesaj de joeadrianblack »

E dupa Alesd... dar ca sa nu mergi degeaba asta este firma lor: http://raulroxana.dezmembrarimasini.ro/" onclick="window.open(this.href);return false; Raul si Roxana... suni si vezi.

Daca nu au iei poti sa mergi la str. Ciheiului (de pe centura) prima dezmembrare pe dreapta... in vara a ajuns la ei un C4 negru cu bordul mijloc topit. Volanul era intact...

bafta...
caraman
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6HDI, 66,2kw 2006
Numar Inmatriculare: CJ 13 WDV

Mesaj de caraman »

Aia din Alesd au si eu un C4 Coupe la dezmembrat, merita mers in ambele parti si vazut oferta!!
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”