Probleme inchidere centralizata
-
Pub
Probleme inchidere centralizata
Cand inchid masina din telecomanda, la cateva minute se deblocheaza si incepe sa urle alarma. In ultimul timp a inceput sa mi se aprinda si martorul de usa deschisa in timpul mersului. Verific usile, sunt toate inchise, le trantesc pe toate, le verific, sunt inchise, martorul de pe bord si ecranul info imi arata o usa deschisa. Stie cineva ce poate fi. Mentionez ca totul a inceput dupa primul inghet.
- horas
Re: Probleme inchidere centralizata
Daca pe bord apare Boot Open atunci este de la clapeta de la portbagaj daca apare o usa atunci e inghetat ceva la usi.Pub scrie:Cand inchid masina din telecomanda, la cateva minute se deblocheaza si incepe sa urle alarma. In ultimul timp a inceput sa mi se aprinda si martorul de usa deschisa in timpul mersului. Verific usile, sunt toate inchise, le trantesc pe toate, le verific, sunt inchise, martorul de pe bord si ecranul info imi arata o usa deschisa. Stie cineva ce poate fi. Mentionez ca totul a inceput dupa primul inghet.
incearca si tu sa dai cu WD 40 pe la incuietori.
Vezi ca sa nu fie de la clapeta de portbagaj eu am patit anul trecut inghetase si se bloca pe deschis.
Si-a revenit singura.
CITROEN C4 1.6 16V SX VTR
-
mav
- Marca si model masina: C4 1.6i
Re: Probleme inchidere centralizata
Portbagajul cand e frig afara trebuie sa dai mai tare cu el ca sa se inchida , iar usa daca e inghetata si nu se deschide daca incerci sa o impingi la loc iti va aparea deschisa , incearca sa te uiti pe displayu cu radio ca iti scrie exact ce usa e deschisa
ex 06' 1.6i 110 măgari frumoşi