Bara protectie spate.

Scrie răspuns
mikes

Bara protectie spate.

Mesaj de mikes »

Salut,

Intr-o dimineata m-am trezit cu o zgarietura fix langa numarul din spate, pe bara de protectie, de aproximativ .. .1 cm patrat.... Am tras concluzia ca un meseriash care a incercat sa parcheze cu spatele m-a atins cu un carlig dinala metalic cum vezi pe la dacii.
Nu este o tragedie acum.. dar am eu o zgarietura pe creier acum..
Are cineva vreo idee cat costa o bara de protectie spate pt C4 sau care sunt costurile daca vreau s-o schimb intr-un service autorizat Citroen? (presupunand ca nu vreau sa o fac pe casco).

Thanks.
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

bara aia neagra? Nu stiu daca la ea te referi. Ea e vreo 3 milioane plus manopera parca.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

dar de ce nu vrei pe casco ?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
mikes

Mesaj de mikes »

Este vorba despre bara mare de plastic din spate, cea pe care se monteaza si numarul. Nu despre cea neagra care vine peste ea.
Evident ca o sa o fac pe casco daca ma costa mult, dar pentru un pret mai mic ... nustiu.. doar intreb ca sa fiu informat si sa evaluez psibilitatile.
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Nu inteleg d c vrei sa o schimbi???
Aia se revopseste, si daca are vreo gaura in ea, se reface cu fibra si se revopseste.
Nimeni nu o sa ti-o schimbe si nici CASCO nu cred ca o sa ti-o faca pt ca este o suma destul de mica (nu sunt sigur).
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
silvius

Mesaj de silvius »

a, nu, aia costa destul de mult si poate fi vopsita lejer. Daca e zgarietura adanca se repara cu fibra cum s-a mai spus. In primul rand nu isi are rostul sa pui una noua. Daca te enervezi ia un stalp dinala mic antiparcare si scapi de bara :)
mikes

Mesaj de mikes »

Intradevar, nu cred ca are rost s-o schimb doar pt o urma asa mica. Ma gandeam ce s-ar fi intamplat daca o gaseam in parcare cu bara complet sparta.
O sa incerc cu putina fibra sa astup infundatura si vopsit peste.
Merci pt sfat
silvius

Mesaj de silvius »

e prima oara cand ai probleme de genul asta?
mikes

Mesaj de mikes »

Am masina de 3 luni. N-am avut nici un incident de genu asta pana acum.
silvius

Mesaj de silvius »

eram sigur, la inceput eram disperat, acum spun doar: asta se repara usor :)
mikes

Mesaj de mikes »

Daca o buseam eu mai ziceam.. asta e.. neatentia.. dar cand o gasesti busita in parcare... mori de nervi.
Oricum ai dreptate.. se putea si mai rau :)
Atomiku

Mesaj de Atomiku »

Bara din spate este vreo 8 milioane. Aia neagra e vreo 3 mil.
Eu le-am schimbat pe amandoua si m-a costat 15 mil (cu tot cu vopsit,alea alea...)....dc ai CASCO go 4 it. e prea mult k sa-i scoti din buzunar.
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
Atomiku

Mesaj de Atomiku »

by the way....dc stai in oras..mai ales in bucuresti, obisnuieste-te cu zgarieruri..etc, k daca nu mori de tanar (de nervi). Eu saptamana trecuta m-a trezit cu toata partea din stanga a masini si capota zgariate ca naiba....era grafitti. Dar....am fost nervos o zi...si a doua zi m-am apucat sa strang actele necesare pt casco. :)
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
Deese
Omul cu plasticele
Numar Inmatriculare: B22DSM

Mesaj de Deese »

Stai linistit cu zgarietura, nu te imbolnavi de nervi.
Eu sunt genul de om perfectionist si care moare daca are o mica zgarietura sau defect dar aripile fata/spate si barele fata/spate din plastic sunt EXCELENTE.

Tocmai am gasit pe aripa fata, undeva in fata rotii (nu deasupra ci in fata) o zgarietura + niste vopsea alba.

Am luat frumos un tifon umed si am sters vopseaua (cred ca e de dacie), pe aripa mai ramanad o mica `julitura` a plasticului, care oricum nu se vede masina mea fiind neagra.

In mod normal as muri de nervi dar rolul aripilor si barelor din plastic tocmai asta e, sa se poata inlocui imediat in caz de nevoie.
Sunt foarte flexibile si ori nu patesc absolut nimic, ori primesc `julituri` ori se sparg. Iar de schimbat se schimba imediat.
Pai daca erau din tabla (cum am la batrana dacie) se indoiau si trebuiau schimbate imediat sau trebuiau indreptate, revopsite, complicat rau.
Nush daca mai sunt masini in ziua de azi la care partile astea sa fi din tabla, dar mi se pare un mare MINUS (am citit aici pe forum ca cineva se plangea ca i se pare nasol ca C4 are partile alea din plastic si nu din tabla, hohoho, mi se pare o prostie)
Plus ca nu stiu daca ati avut vreodata un accident (chiar si mic) in care tabla sa se indoaie, e groaznic sunetul ala, iti ramane pe creier.

Acum nici macar nu vreau sa o schimb IMEDIAT, o las asa ca poate mai o lovesc si eu in zona aia (deh, nu am mare experienta la volan si in Bucuresti oricum e o jungla dpdv al traficului)
Pur si simplu vad partile alea din plastic ca pe niste CONSUMABILE.
Cand ating un anumit grad de uzura te duci frumos si le schimbi pe CASCO fara nici o remuscare.
Sunt ca un fel de rollbar-uri la masinile de teren :D
Nu ai cum sa iti dai seama ca masinii tale a suferit mici incidente dupa ce iti pune aripi/bare noi.

Ah,si traiasca CASCO :)
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”