Reparatie calculator bord

Scrie răspuns
SzDaniel
Marca si model masina: Citroen C4 2.0 HDI VTS
Numar Inmatriculare: BV89SZO

Reparatie calculator bord

Mesaj de SzDaniel »

Salutare,

Aveti idee unde se poate repara calculatorul de bord in Brasov?

De curand mi-a aparut bine cunoscuta eroare "Depollution System Faulty" urmata de limitare de turatii la 3000 rpm si mers in suturi.Am verificat cu lexia si am primit o eroare la injectorul de la cilindrul 2.Baietii de la service (District Serv Brasov) au luat cablajul la verificat si au constatat ca un mufa la injectorul cu pricina era murdara.Au curatato si totul a mers perfect 2 zile dupa care au revenit aceleasi simptome.
Din nou m-am dus cu ea in service.Am verificat din nou cu lexia si aceeasi eroare.Cei de la service mi-au spus ca este vorba de cablaj;undeva nu face un contact bine, sau intra in scurt.
Asadar, din nou au verificat cablajul care se pare ca este ok insa mi-au comunicat ca la computerul de bord s-a mai umblat in trecut si cel mai probabil trebuie verificat si eventual reparat (este cea mai low cost solutie).

Deci revin la intrebarea initiala?

Exista in Brasov un service care poate repara calculatorul?

Masina este Citroen C4 2.0 HDI VTS

Multumesc anticipat
b-10-ake

Re: Reparatie calculator bord

Mesaj de b-10-ake »

Mie unul imi vine greu sa cred ca ar putea fi cablajul (este vorba de niste fire care nu se misca).
Intr-adevar sunt probleme (chiar mari as putea zice) cu cablurile la masina asta.
Eu am probleme cu cablul de la airbag scaun sofer (da erori in anumite pozitii) si am avut cu cele de la haion insa e vorba de cabluri care se misca.Pe urma chiar daca ar fi cablajul nu e nevoie sa umbli la computer (ECU) ci doar la cablu deci poti sa mergi linistit la un electrician cat de cat priceput si o sa rezolve daca este intr-adevar cablajul.
Sincer daca eroarea zice ca ai probleme cu injectorul ar trebui sa verifici mai intai si mai intai injectorul si pe urma sa treci la alte cauze.Cauta un service RADACINI poate e in Brasov ca astia sunt mai cunoscuti la injectoare si sisteme de injectie.
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”