Zgomotele de care spune colegul nostru de forum pot veni din 70 de locuri din zona aia. Poate fi un rulment, poate fi intr-adevar o bucsa a barei stabilizatoare sau o bieleta, poate fi un joc al bratului ca i s-a ipuscat o bucsa de pe el, poate fi un surub nestrins la amortizor/brat/etrier/roata, poate fi etrierul care si-a dat drumu din urechea de prindere, poate fi un distantier (unde este cazul, acum vorbesc la modul general, desi sint sigur ca voi primi un raspuns de genul "dar nu am distantiere!!!"), etc.
Intrebarile astea pe forumuri "am zgomotul asta, va rog spuneti-mi de la ce e" sint total deplasate. Cum te astepti ca o gloata de nepriceputi intr-ale mecanicii auto sa-ti spuna de la ce vine zgomotul, care e problema, cum se rezolva si cit te costa dupa o relatare scrisa? Te poti opri in cel mai de 2ROL service auto de pe drum care are un stand si sa-ti puna cineva mina pe roti sa traga de ele, sa traga de bieletele de la bara stabilizatoare, alea antiruliu, sa miste bara stabilizatoare, etrierii, sa invirta roata, etc, si sa vada ce e gresit. Uneori (doar uneori) problema e atit de evidenta incit o poti depista si la o vulcanizare.
Insa pe forum... oameni buni, sinteti seriosi?