Ma numesc Sorin si am 22 de ani. Sunt din Bucuresti.
Sunt un user relativ nou pe acest forum. Si cand zic relativ, ma refer la faptul ca am mai vizitat forumul, dar contul mi l-am facut de curand.
Motivul pentru care mi-am facut contul este ca urmeaza sa imi achizitionez si eu un Robotzel cam in aproximativ o luna, cand ma intorc in tara.
De ce zic cand ma intorc in tara? Pentru ca sunt stabilit in Olanda momentan
Voi avea de ales intre 2 variante de Citroen C4 Coupe, acuma ce o vrea Dumnezeu sa primesc. Bineinteles, cu prima ocazia cand imi voi lua masina, ii voi face o prezentare frumoasa pe acest forum, cu poze si toate cele.
Sincer, ma gandeam sa imi fac intrarea cu noua masina direct la intalnirea nationala de la Bran. Am si un prieten care este membru al acestui forum si care va merge. Dar, din pacate, m-am trezit prea tarziu.
Oricum, voi fi activ pe forum in continuare, sa mai invat chestii despre aceasta masina, sa mai ajut si eu cu informatii cat am posibilitatea si cunostintele necesare, sa ma mai sfatuiesc cu lumea de pe aici si asa mai departe. Ramane doar sa mai devin un membru deplin al acestui forum, detinand la final si un Robotzel frumos
Cam atat despre mine. Va urez toate cele bune si ne mai auzim prin zona !