comenzi volan
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
comenzi volan
salut!
ieri cand veneam la munca, am observat (trist) ca nu imi mai merg comenzile de pe volan....none....nada...nici una....nimic.
nici limitator... nici sunet ...pe langa asta...avariile faceau ciudat...
am crezut initial ca e vreo siguranta arsa...am scos mai multe sigurante pt ca mi-a fost greu sa ma prind care este...(nici acum nu stiu)dupa care am scos sig..aia mare...generela sa zic asa...apoi cand am pus-o am auzit un tacanit..s-a resetat...si au inceput sa mearga....
banuiesc ca calculatorul insa daca acum merge???ce sa fac ca daca le spun la revizia de 1500 nu or sa ma creada...
ieri cand veneam la munca, am observat (trist) ca nu imi mai merg comenzile de pe volan....none....nada...nici una....nimic.
nici limitator... nici sunet ...pe langa asta...avariile faceau ciudat...
am crezut initial ca e vreo siguranta arsa...am scos mai multe sigurante pt ca mi-a fost greu sa ma prind care este...(nici acum nu stiu)dupa care am scos sig..aia mare...generela sa zic asa...apoi cand am pus-o am auzit un tacanit..s-a resetat...si au inceput sa mearga....
banuiesc ca calculatorul insa daca acum merge???ce sa fac ca daca le spun la revizia de 1500 nu or sa ma creada...
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
Au uitat astia sa dea restart la Windows dupa ce ti l-au instalat pe masina
Acum vb serios, se mai intampla si chestii din astea, doar sa nu fie un scurt-circuit pe acolo.
Sa-ti verifice instalatia electrica la revizie. Cu toate ca daca ii stiu pe astia de la ATS zic ca e K si nici nu s-au uitat la ea.
Acum vb serios, se mai intampla si chestii din astea, doar sa nu fie un scurt-circuit pe acolo.
Sa-ti verifice instalatia electrica la revizie. Cu toate ca daca ii stiu pe astia de la ATS zic ca e K si nici nu s-au uitat la ea.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)
C4 coupe - Inferno Red (ex)
-
PsH
- PasHa
- Numar Inmatriculare: B 58 HDI
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Si cand ti-am zis ca mai bine iti luai Megane.. Acum intelegi de ce ti-am spus asta?
Si tata mi-a spus cand mi-am luat C4: ' Prea multe ecrane, Adriane, ia si tu una mai simpla, ca daca se strica alea, ai belit-o ' .. Si uite cum are tata, om la 57 de ani, din nou dreptate!
Voila!
SERVICE, frate, SERVICE!
Si tata mi-a spus cand mi-am luat C4: ' Prea multe ecrane, Adriane, ia si tu una mai simpla, ca daca se strica alea, ai belit-o ' .. Si uite cum are tata, om la 57 de ani, din nou dreptate!
Voila!
SERVICE, frate, SERVICE!
- Aiurica
megane ...eu si inca 3 milioane de Bucuresteni....sa fim seriosi...mi-a zis sa-mi iau megane unu care conduce c4...pai ce credibilitate sa ai bre????:)Adrian scrie:Si cand ti-am zis ca mai bine iti luai Megane.. Acum intelegi de ce ti-am spus asta?
Voila!![]()
SERVICE, frate, SERVICE!
- Aiurica
-
vladutzuuu
-
dimabogdan
Da, adevarul e ca Meganurile se strica mai rar ca Boeingurile.

On topic : du-te acum sa-ti faca diagnoza pe Lexia, nu mai astepta pana la prima revizie, ca nu are rost, problema se poate agrava.De exemplu , daca este un contact imperfect pe undeva, ajungi la scurtcircuit si gata.
On topic : du-te acum sa-ti faca diagnoza pe Lexia, nu mai astepta pana la prima revizie, ca nu are rost, problema se poate agrava.De exemplu , daca este un contact imperfect pe undeva, ajungi la scurtcircuit si gata.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
- Aiurica
ok..mai am doar 400 de km pana la revizia de 1500..asa ca mai stau 2-3 zile...dimabogdan scrie:Da, adevarul e ca Meganurile se strica mai rar ca Boeingurile.![]()
![]()
oricum ce naiba e Lexia ca am tot auzit....nu radeti, dar chiar nu stiu...
-
gusti
- The man with the C4
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Lexia e un soft de diagnoza care ruleaza pe PC si care e special facut pentru a citi si eventual scrie informatii in computerul de bord de la citronele printr-un port serial. Daca o sa va uitati bine la scula cu care vin baietanii si o conecteaza la mufa OBD o sa vedeti la celalalt capat un monitor de vreo 12-13" conectat la un PC ce ruleaza de obicei windows XP.aiurica scrie:oricum ce naiba e Lexia ca am tot auzit....nu radeti, dar chiar nu stiu...
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
aurelian
- Numar Inmatriculare: B55DXX
Tocmai ce m-am intors de la spalatorie si tot drumul mi-a facut tacanitul acela ritmic si evident nici o comanda de pe volan nu merge. Faza e ca tacane in continuare la fiecare 2 sec chiar daca e scoasa cheia din contact.Stingus scrie:Mi s-a intamplat si mie de 2 ori, inainte sa schimbe blocul de lumini, au chemat o droaie de masini pt asta. Insa daca o lasam cateva minute, mergea. In schimb, la mine se auze si un tacanit ritmic cam la 2 secunde care venea dinspre volan.
O fi intrat apa pe undeva?
A trebuit sa schimbi blocul de lumini? NU prea le am cu tehnica operatiunea asta e complicata, cat dureaza? Cat ai stat pana ai fost in service cu ea?
Hdi 110 CP - hoo naravasilor!!