Sunt posesorul unui C4 2.0HDI 2008 cu 33000 km la bord. Masina am cumparat-o second hand,
cu un an si jumatate in urma, cand avea doar 4500 km. Vara trecuta am facut un concediu mai lung si am mers cu ea intr-un circuit prin Europa (Romania-Ungaria-Austria-Germania-Elvetia-Franta-Nice-Monaco-Venetia si am revenit in tara) aprox. 6000 km. Masina s-a comportat excelent si nu am avut probleme de natura tehnica. Imi place modul in care trage motorul RHR 136cp si cred ca pentru o masina din clasa compacta este destul de ok avand destule avantaje. Daca ar fi sa punctez ce nu-mi place la masina, in primul rand faptu ca este destul de slab insonorizata (se aude vantul pe la usile fata) si se aude destul de tare mecanica suspensiei in habitaclu. Dar insonorizarea nu a fost niciodata o caracteristica la clasa medie (inainte am avut o KIA Ceed care tot la acest capitol suferea) Am sa pun si ceva poze. Am mai adaugat eu ca dotare o navigatie integrata aftermarket si o camera pentru mers inapoi, care este destul de ok dar are si cateva minusuri. Problabil ca este mai putin ok decat cea din fabrica.