Imi scartaie :))
- ingfrancisc
- Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: TM04DVF
Re: Imi scartaie :))
pai vezi ca probabil pasta aia solida trebuia sa se topeasca dupa montare, la caldura, si nu mai scartie.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
- v3c1nu
Asa m-am gandit si eu..
Oricum, astept sa ajung cu masina pe rampa.. sa desfac jucaria si sa vedem ce se intampla.
Eu cred ca buba poate fi si de la arcurile montate pe suruburi.
Oricum, astept sa ajung cu masina pe rampa.. sa desfac jucaria si sa vedem ce se intampla.
Eu cred ca buba poate fi si de la arcurile montate pe suruburi.
C4 Techno Evolution 1.6i 16V, 110 CP, sable de langrune, tapiterie velour bej
(consum urban: 11.1 l/100Km)
- v3c1nu
Am urcat masina pe rampa si am descoperit scartaitul care mi-a mancat 4 ani din viata
Este vorba de sistemul de prindere (zona galerie evacuare/inel de foc) format din surub + arc + saiba care vine peste arc. Mai exact.. arcul se freca de "galerie" cand plecai de pe loc sau la schimbarea vitezelor.
Rezolvare: am montat o saiba din otel de 1mm intre galerie si arc (nu merge mai groasa, pt ca nu mai poti sa strangi piulita).
Din pacate nu am facut poze.. dar arata cam asa: surubul intra in galerie, apoi se monteaza saiba noua, apoi arcul, apoi saiba veche care vine "mutala" pe arc si apoi piulita!
Rezultat: NU mai scartaie
Operatiunea a durat 15 minute, in service-ul AutoLeader (zona Cora Pantelimon, Bucuresti)
Este vorba de sistemul de prindere (zona galerie evacuare/inel de foc) format din surub + arc + saiba care vine peste arc. Mai exact.. arcul se freca de "galerie" cand plecai de pe loc sau la schimbarea vitezelor.
Rezolvare: am montat o saiba din otel de 1mm intre galerie si arc (nu merge mai groasa, pt ca nu mai poti sa strangi piulita).
Din pacate nu am facut poze.. dar arata cam asa: surubul intra in galerie, apoi se monteaza saiba noua, apoi arcul, apoi saiba veche care vine "mutala" pe arc si apoi piulita!
Rezultat: NU mai scartaie
Operatiunea a durat 15 minute, in service-ul AutoLeader (zona Cora Pantelimon, Bucuresti)
C4 Techno Evolution 1.6i 16V, 110 CP, sable de langrune, tapiterie velour bej