Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Offtopic Room !

Mesaj de Bogdan »

Daca aveam bani de Audi imi luam seria 5 si gata le aveam pe toate :))

SUV iese din discutie, consum motorina degeaba in plus!

Volvo e interesant, dar nu stiu de ce nu ma atrage..poate pt ca nu am mers

Octavia III sau Passat tot aia este...ambele lipsite de personalitate dar practice! Curios dar O3 chiar mi-a lasat o impresie buna, aspect/dotari/motorizari/pret

Insignia o vanez demult, insa curand apare model nou, motoare noi etc! La fel si cu C5 !

Eu daca iau masina o iau sa o tin 7-8 ani, tocmai de aceea alegerea este f dificila!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Deci mergi la un dealer mazda si uita-te la un 6, eventual 6 break ca sa poti incarca si sufrageria in ea.
Iti recomand dieselul de 2.2 si 175cp, sau macar 163 sau cit are ala.
Sau, daca vrei benzinarul de 2 litri uita-te la ala de 163cp si transmisie manuala.

Fara sa fiu subiectiv, nu cred ca exista masina mai aratoasa in clasa asta si intervalul asta de preturi. In plus mazda este unul dintre putinii producatori de masini indestructibile (desigur, nu toate modelele, doar unele, dar noul 6 pare sa fie unul dintre putinele indestructibile produse de-a lungul vremii precum mazda 3 2004-2009, MX5, CX9, BT2500 si BT50, mazda 6 2.3i aspirat 2003-2006, etc).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

Noua mazda 6 chiar arata intr-un mare fel. si daca e dotata deja vobim de pasiune auto. Merita luat caci japonezii fac masina pt europeni si nu se incurca cu alte porcarii.

Dar aducand vorba de utilitate. O berlina/break nu vor fi niciodata la fel de bune precum un monovolum. Ceva de clasa lui C4 picasso & concurenta. Au modularitate, au accentul pus pe comfort, spatiu de depozitare urias, si overall eu le vad MULT peste o berlina/break de clasa medie.

Opel zafira etc... :hi
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

Bogdan scrie:Habar nu am despre ce e vorba, o sa vb cu Vasea sa inteleg si eu ce si cum.. Eu unul nu am sters nimic pe FB
catalin4u24 scrie:Pfaa.. daca ai posibilitatea sa-ti iei un DS5 aproape nou, nu mai sta pe ganduri ! Da-l incolo de portbagaj, cine are nevoie de asa ceva :lol:
Poti oricand sa-ti pui o cutie sus, o vopsesti la culoarea masinii si nu numai ca va fi utila, dar va arata si bine :ya

Problema este, ca mi-am luat C4 ca arata bine, nu am tinut cont de nimic..ee acum a venit momentul cand din pacate trebuie sa fac compromisuri, deoarece nu am bani sa dau pe ceea ce imi doresc cu adevarat!
Sa iau un DS5, doar ca arata frumos...nu prea pot sa o fac din pacate, si va trebui sa ma orientez catre ceva practic, si ceva care sa se muleze pe nevoile mele ,si anume spatiu, sa nu mai cada bagajele pe mine cand conduc.

Nu stiu inca ce voi lua, ai mentionat la un moment dat Insignia..da, este de luat in seama, dar parca totusi vreau ceva la nivelul 2013, vreau un motor de ultima generatie care sa nu consume aiurea dar sa fie si fiabil, vreau o cutie automata decenta,vreau spatiu interior mare + portbagaj dar in acelasi timp sa nu merg cu vaporul/tirul prin minunatul bucuresti, intretinere decenta.. Cam multe cerinte pentru o singura masina, dar in momentul de fata sunt cel putin 3 modele care intrunesc..Octavia III, Passat(aici gasesti reduceri bune) si C5..insa am zis ca nu voi lua Citroen.

Chiar mi se pusese pata pe Superb, preturi decente pentru ceva cu 15-20 000 km, insa este mult prea mare pentru masina de zi cu zi in oras, plus costuri de intretinere mai mari..

Greu rau cu masinile astea, atat timp cat nu ai o caruta de bani!
Octavia III este, dupa parerea mea, cea mai buna varianta la banii si clasa ei.
Eu personal, daca maine as avea/castiga/primii banii necesari, m-as duce direct sa imi comand DS5-ul :P
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

M-au cam speriat preturile la Mazda 6..cele de lista, dar sa vdm la fata locului! Nu stiu cutia automata cum este la diesel..CVT benzina nu vreau sa aud

Problema mare la mine este ca vreau dotari multe, si astea te arunca intr o alta categorie de pret! Mazda 6 costa 33000 pret de lista in varianta de top, enorm de mult pt mine! Daca aveam 33K de aruncat pe masina, mai strange 2K si luam direct seria 5 (evident nu nou, 15-20K km, adica nimic). Dar nu e cazul deci trebuie sa ma multumesc cu ceva mai jos, care totusi sa indeplineasca criteriile mele

Berlina e suficienta, nu cred ca vreau break, la fel cum nici monovolum..

DS5 este o iluzie..o masina care arata bine si te duce undeva la un exclusivism observat doar de cunoscatorii fini!

Din punct de vedere utilitate niciun DS nu are cum sa intre in calcule atat timp cat exista C3,C4,C5 !

Imagine
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

Bogdan scrie: DS5 este o iluzie..o masina care arata bine si te duce undeva la un exclusivism observat doar de cunoscatorii fini!

Din punct de vedere utilitate niciun DS nu are cum sa intre in calcule atat timp cat exista C3,C4,C5 !
Corect. Dar uneori, cand vezi masina si te indragostesti de ea pe loc (cum sunt eu cu DS5-ul), restul mai putin conteaza :D
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Clar, si eu as lua o dar nu in conditiile de fata :)

Imagine
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Parerea mea: ca masina de familie, cu venituri medii, nimic nu poate sa bata Skoda Octavia. Cu exceptia design-ului cam sters (asta noua nu mai e totusi masina de mosi de pina acum), are toate atuurile: e foarte spatioasa, fara sa fie vapor ca Passat, C5, Mondeo etc (indraznesc sa zic ca e mai incapatoare decit unele din clasa medie...), portbagajul absolut imens (aici da ceata la multe "sifoniere" de masini) si - foarte important - are HAION, ceea ce e win, vorba cuiva. :)
Daca e bine dotata, arata ok si inauntru, materialele cred ca sint de calitate. Un diesel de 2 litri cu DSG cred ca merge destul de bine ca sa nu te simti ca intr-o barca greoaie.
Sigur ca sint masini (mult) mai frumoase si mai cu vino-ncoa, mai ales pentru un cuplu tinar, dar daca te gindesti la aspectul practic, nu cred ca e ceva mai convenabil.

Eu in continuare nu vad in DS5 ala decit un C4 Picasso pe care a cazut ceva si l-a turtit.
C4
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Eu tot C5 as alege :!:
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Eu nu voi lua Citroen fix din cauza mocirlei in care se scalda! Poate peste 1 an e mai bine, sau poate mai rau!

De ce as lua Citroen cand preturile au explodat dupa plecarea Citroen Romania? Nu am luat cand trebuia, acum ma vad nevoit sa ma reorientez!

Octavia momentan e pe lista, sa vedem cat si daca ramane dupa ce voi prospecta tot!

Si mie mi ar placea ceva premium, dar nu prea concep sa dau multi bani pe o masina ..si asa 20-25K sunt o gramada mare de bani...deci pe aici trebuie sa ma scald cumva.. Si e dificil la banii astia , oricat de usor ar parea din exterior, sa gasesti fix ce iti doresti din toate punctele de vedere

Imagine
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Tomita scrie: Dar aducand vorba de utilitate. O berlina/break nu vor fi niciodata la fel de bune precum un monovolum. Ceva de clasa lui C4 picasso & concurenta. Au modularitate, au accentul pus pe comfort, spatiu de depozitare urias, si overall eu le vad MULT peste o berlina/break de clasa medie
Pai sa comparam mere cu mere: mazda 6 cu C5, CX5 cu C-Crosser, C4 Picasso cu mazda 5, etc.
Daca ar fi sa aleg dintre mazda 5 si c4 picasso as alege probabil picasso daca ar fi sa ma iau doar dupa aspect, dotari si ergonomie. Insa daca-ti place sa conduci (sau daca acest aspect conteaza suficient de mult incit sa fie pe acelasi plan cu spatiul si utilitatea) atunci nu-ti iei microbuz dintr-asta.
Intre C5 si mazda 6... inainte de mazda 6 2013 as fi ales C5 fara sa clipesc. Acum e invers. dar 33k... unde-s promotiile alea cind ai nevoie de ele?! :(

Nimic nu poate sa bata o octavia la pret per nu stiu ce. De aia si-o iau toti. Daca vrei utilitate si chibzuinta in cheltuirea banilor atunci decit octavia atunci mai bine noul logan. Serios. Nu ai cum sa recomanzi o octavia unui pasionat de masini.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Pai...oricum seamana un pic cu loganul la fata;)) scz de offtopic :-)))))
Ultima oară modificat Mie Iun 12, 2013 10:26 pm de către DjAndr3w, modificat 1 dată în total.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

:) asa e da..dar logan nu imi ofera spatiu, 150Cp diesel , Dsg, bixenon etc :)
Vremurile se schimba, prioritatile la fel, din pacate

Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

Oricum noi acum sa iti recomandam tie e detul de ciudat ca stii si tu destule si ai atat experienta pt a-ti alege ce iti place incat nu are rost sa te incarcam. Sa conversam de dragul discutiei si al dezbaterii unor variante e partea a doua. Am vazut ca arunci in discutie si posibilitatea unui sh. Aici, daca mai astepti un an s-ar putea sa poti aduce noua mazda 6 de afara la pret rezonabil si dotata cum iti doresti tu. :hi
PS:
Din UK :mrgreen:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Stii cum e cu asteptatul asta..astepti un an sa iei SH, dar intre timp apare altceva care iti face cu ochiul si tot asa :).
Da un SH de maxim 20 000km e de luat in calcul oricand...numai ca preturile afara sunt mari pentru asa ceva, iar la noi, greu gasesti ceva ok.
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”