Sertarul de sub display-ul central

mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

gata, mi-am facut si eu p0rngramare in service. Si-mi schimb si bagheta aia pocnita de cind avea masina 800-900km.
Din fericire astia din suceava is mai putin aglomerati si/sau au un management al stresului mai eficient. Bucurestenii de obicei se enerveaza ca niste retarzi, incep sa urle si sa fie nepoliticosi. Astia daca se enerveaza cumva (foarte rar totusi) se duc in spate, trag un cap intr-un perete si apoi vin zimbitori si amabili in fata, coerenti, atenti si tot ce trebuie.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
mircea21
Numar Inmatriculare: b 777 asa

Re: Sertarul de sub display-ul central

Mesaj de mircea21 »

Salut detin si eu un c4 in 5 usi 1.6 110.cp si am aceiasi prooblema cu sertarul din mijloc doar ca la mine nu se mai deschide.
A rezolvat cine-va problema?
Oprean Petre
Numar Inmatriculare: B-99-VTR

Mesaj de Oprean Petre »

Si eu am avut aceeasi problema cu sertarul din mijloc dar am rezolvat-o destul de simplu :D .Se deschidea foarte greu(trebuia sa-l lovesc repetat cu buricul degetelor ca sa nu i-l zgarii)si la fel de greu se si inchidea.Am luat vaselina (in cazul meu nu am avut decat grafitata)si cu varful unei surubelnite am pus pe canalele laterale a usitei(fara sa dau jos consola centrala) si am inceput sa o deschid si sa o inchid in mod repetat cam de 20-30 de ori.La inceput mergea greu (cred ca pana a ajuns vaselina unde trebuie) dar in scurt timp a inceput sa-si dea drumul,iar acum merge impecabil.Daca procedati la fel garantat va merge. :hi
C4 2006 1,6 i coupe
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

o sa incerc si eu. mie nu mi-a facut niciodata probleme dar vad ca a inceput putin cate putin! multumesc pentru sfat :hi
gri 1.6,16V benzina,110ponei
B25BUY
Numar Inmatriculare: B-BUY

Mesaj de B25BUY »

Si la mine face probleme... l-am sesizat la garantie... au zis ca intreaba la citroen. Astept raspunsul si va tin la curent !!!
C4 berlina 5 usi, culoare: Mativoire/2.0 HDI VTR Pack 140 CP - 2009
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”