pierdere ulei la baza injectorului
-
andrey.wpr89
- Marca si model masina: Citroen 1.6HDI
- Numar Inmatriculare: DB 47 MAT
pierdere ulei la baza injectorului
Salut.Am si eu problema comuna cu pierderea presiunii la injectoare.Am constatat ca imi baga in habitaclu gaze de esapament si ca pierdeam presiunea la un injector.L-am desfacut si injectorul era acoperit cu o patura de motorina cred intarita in jurul injectorului si in cavitatea motorului.Am cumparat oringurile si saibele de cupru pentru toate daca tot ma apuc sa le fac pe toate si la un injector nu am reusit sa scot saiba de cupru din cavitate si am pus saiba noua peste ea pe injector.Nu mai este nici un fel de problema dar dupa 100km am constatat ca la baza injectorului cu cele 2 saibe a curs putin ulei/motorina.Culmea este ca am sters cu un servetel si pe urma am verificat si joja de ulei si am sterso tot acolo.Practic nu am vazut nici o diferenta (precizez ca uleiul este schimbat de 2 zile).Sa fie oare ulei la baza injectorului sau motorina?Si daca problema este de la saibele de cupru ca sunt 2 cum o pot scoate pe aceea blocata din cavitate?M-am chinuit cu surubelnita dar nu am reusit deloc.Tin sa precizez ca nu mai baga acum gaze in habitaclu sau cel putin nu sunt sesizabile si pata aceea apare dupa o distanta mai lunga.
- wolf
- Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF
Re: pierdere ulei la baza injectorului
Exista deja topic pt asa ceva.
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;
OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;