turbina rupta.....2.0 HDI

atenzaC4
Numar Inmatriculare: CT

Re: turbina rupta.....2.0 HDI

Mesaj de atenzaC4 »

Sal. Tu ai semnalat 2 probleme. Sorinel nu prea esti atent la Ionutzj
Prima cu gropile si cu buba si nu prea ai ce face cu asta.
A doua cum ca turbina a luat-o pe ulei. Poti gasi si motoare de 2.0 dar si de 1.6. Daca o vinzi o vei vinde pe nimic.
Daca vrei ii faci un pret si il postezi pe forum.
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
ionutzj
Marca si model masina: Citroen C4 coupe 2.0HDI
Numar Inmatriculare: BC86JOC

Mesaj de ionutzj »

Salutare
De curand , am ajuns in romania si am gasit mai multe oferte pe piata pentru motor , 2 injectoare si o turbina cuprinsa intre 800 si 1100 euro.
Pentru cine cunoaste bine aceste motoare , ar incapea in portbagajul unei cordobe de prima generatie (1994)?
Am trecut din nou pe acel tronson ARAD - DEVA , acum l-au plombat dar au mai ramas cateva gropi foarte adanci care , daca esti norocos ......ai pus-o!!!

Imagine

Imagine
ionutzj

Mesaj de ionutzj »

ionutzj scrie:Salutare
De curand , am ajuns in romania si am gasit mai multe oferte pe piata pentru motor , 2 injectoare si o turbina cuprinsa intre 800 si 1100 euro.
Pentru cine cunoaste bine aceste motoare , ar incapea in portbagajul unei cordobe de prima generatie (1994)?
Am trecut din nou pe acel tronson ARAD - DEVA , acum l-au plombat dar au mai ramas cateva gropi foarte adanci care , daca esti norocos ......ai pus-o!!!

Imagine

Imagine
salutare
Am cumparat un motor , zilelel astea il monteaza. Am mai cumparat si set distributie , set volanta , amortizoare .
Toata afacerea ma costa 3000 euro , daca stiam ca ajung aici , mai bine ii dadeam foc , sincer....
Acum , sper sa trec rar-ul
Predator
Marca si model masina: Citroen C4.Mitsubishi Evo 9
Numar Inmatriculare: B 777 GIY

Mesaj de Predator »

Rarul il treci iti trebuie devizul de la un service agreat ca s-a schimbat motorul, ca sa se poata face dovada.

Un motor aici (sh) este maxim 1000e.nu stiu cum ai ajuns la 3000, poate cu toate piesele noi.
ionutzj

Mesaj de ionutzj »

Predator scrie:Rarul il treci iti trebuie devizul de la un service agreat ca s-a schimbat motorul, ca sa se poata face dovada.

Un motor aici (sh) este maxim 1000e.nu stiu cum ai ajuns la 3000, poate cu toate piesele noi.

1100 euro motor plus 4 injectoare si turbina de pe un 407
1000-11000 euro distributie , volanta , rulment , 2 amortizoare , ulei , filtre , 2 rulmenti spate , semering , pivot , anvelope , indreptat jante , etc
500 euro manopera totala
800 euro taxa mediu
300 euro numere rosii , definitive , rar
5000 euro masina plus taxe si asigurari din decembrie 2012
1000 euro numai combustibil milano -romania si retur
500 euro cheltuieli sedere plus aproximativ 300 euro cheltuieli neprecazute
posibil sa fi uitat alte cheltuieli , dar cert este ca din decembrie si pana azi din aproximativ 12-13.000 euro economisiti cu greu , mai am aprox 1500 euro.
Cu toata acestea , inca iubesc aceasta masina , are un feeling aparte , dar viitoare masina nu o sa fie citroen 100%.....
Aceste fraze sunt spuse de un om care a cheltuit niste bani neprevazuti care erau repartizati pentru lucruri mai serioase.
Daca as fi fost putin deviat de la axa civilizatiei , as merge la vechea proprietara si as face noua lancia delta , un morman de fier incins dar sper inca la faptul ca toata pierderea produsa se va intoarce intr-un munte de bucurii.
P.S. acum , chiar in noaptea asta am vazut ce inseamna un motor 2.0 hdi , impins de mecanic sa merg cu viteza a 2a cu 90/h si cu a 3a cu 120.......acolo se vad toti caii disponibili care iti vibraza sub masina
ionutzj

Mesaj de ionutzj »

Predator scrie:Rarul il treci iti trebuie devizul de la un service agreat ca s-a schimbat motorul, ca sa se poata face dovada.

in cartea de italia nu am seria motorului trecuta.
sper sa nu fie nevoie fiindca nu am nici o factura , prin judetul bacau , facturile sunt ........nu merita sa mai detaliez , exmplu , merg sa cumpar antigel , primesc marfa , 75 ron , astept bon , vad ca nu il da, spun.....imi puteti da un bon , va rog?.....imi spune ....."pai pentru ce aveti nevoie de bon"?....de rusinea mea si a ei , am plecat....si uite asa am cheltuiti zeci de milioane fara bonuri sau facturi.....
-pai , fratilor , nu e Italia perfectiunea , dar Romania , cel putin moldova e vai de mama ei.....

Cel mai mult imi e frica de momentul in care ma voi intalni cu sotia care ma asteapta in Milano.......ce idei puteti sa-mi dati sa o scot mai usor cu citroenul asta?
Vasea
Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006

Mesaj de Vasea »

Un cadou-surpriza :hi
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Foarte multe cheltuieli, dar nu toate se trag de la problema cu "groapa", unele erau pe masina de cand ai cumparat-o, o verificare mai detaliata si puteai sa iei alta masina, mai buna, tot C4. In fine, faptul e consumat si e bine ca ai reusit sa te bucuri de masina in sfarsit si mergi cu ea.
Insa costul acesta: 1000 euro numai combustibil milano -romania si retur mi se pare foarte deplasat, eu cu citroenul meu, si e benzina, chiar daca e 1.6 consuma mai mult decat 2.0 diesel, am cheltuit pana in Italia (Sicilia), plus plimbat Italia o saptamna, cam 50 km pe zi, 560 Euro pe combustibil si aprx 150 Euro taxele de autostrada, roviniete etc. asta in conditiile in care distanta e mult mai mare decat pana in Milano, si din Romania am plecat din Iasi, ce consum ai avut, de 25 % ???
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

pacat ca ai patito si asa cum zicea si DjAndr3w si eu cred ca 1000 de euro este exagerat de mult :shock:
nu de mult am facut ruta , constanta(romania) - mo i rana ( centrul norvegiei) si nu cu c4 cu o honda 2,2 diesel (deci consum mai mare evident) si costul total cu roviniete taxe si ferybout-uri si doua nopti dormite la motel (una la 200 de km de praha si una in apropiere de shtokolm) per total 570 euro acum pe bune ori ai mers doar cu 180 tot drumul ori ai adaugat si tigarile ::P
distanta parcursa de mine 3995 km pe gps :drive
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
ionutzj

Mesaj de ionutzj »

tony.iordache scrie:pacat ca ai patito si asa cum zicea si DjAndr3w si eu cred ca 1000 de euro este exagerat de mult :shock:
nu de mult am facut ruta , constanta(romania) - mo i rana ( centrul norvegiei) si nu cu c4 cu o honda 2,2 diesel (deci consum mai mare evident) si costul total cu roviniete taxe si ferybout-uri si doua nopti dormite la motel (una la 200 de km de praha si una in apropiere de shtokolm) per total 570 euro acum pe bune ori ai mers doar cu 180 tot drumul ori ai adaugat si tigarile ::P
distanta parcursa de mine 3995 km pe gps :drive

pai am adaugat tot combustibilul:
-Milano - Barlad (1960 km)si retur imi ia cam 500-550 cu tot cu taxe
-restul facuti in Romania , aproximativ 3500 km pana azi si mai am de facut :(
Pai am fost dupa motor pe la Ploiesti , Ilfov , Focsani , Brasov , Cluj si l-am gasit la Buzau , etc
-aste este , bine ca am trecut peste .
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

ma bucur ca pana la urma ai reusit sa rezolvi problema , asta e mai avem si ghinion cate o data
probabil te gandesti ca la cat ai chltuit cu ea iti luai c5 second exclusiv dar sti ca e o vb .....de-ar sti omul ce e maine............... :hi
am si eu un c4 1,6 hdi si am avut tentative sa+l dau de cateva ori( la cunoscuti si am facut ceva oferte de schimb pe forum ) insa nu s a materializat nici una si nu regret deloc
e o masina economa si foarte bine dotata la clasa ei :hi
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
ionutzj

Mesaj de ionutzj »

Am facut masina (motor , consumabile , numere , taxe , documente , etc...)......marti dimineata ma pregatesc sa plec spre Italia ; urc , ies afara din oras .....cand .....motorul se opreste.....nu mai spun ce am patit toata ziua.......cert ca seara am aflat ca s-a rupt lantul de la axul cu came , deci praf motorul....

Duc masina pe platforma la mecanic , asta imi spune ca nu din cauza lui , ci din cauza motorului pentru ca s-a rupt lantul si nu si distributia.
Vanzatorul motorului mi-a spus ca este vina mecanicului ca nu a pus bine distributia.

S-a rupt lantul de la axul cu came si dupa aia s-a blocat roata aia dintata , cureaua a mers in continuare si s-a rupt surubul in doua de la roata dintata care invarte axul cu came.

Am lasat masina si am venit cu autocarul . Aici , in Italia nu mai pot munci pentru ca nu am masina ....
Deci , mi-a mancat vreo 10 ani masina asta , in concluzie...
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

naspa. chiar ai ghinion... :|
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Ce ghinion. Inca odata ce inseamna sa lucrezi operatii importante intr.un service multi marca sau de cartier. Eu m.am cam lamurit.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
b-10-ake

Mesaj de b-10-ake »

ionutzj scrie:Am facut masina (motor , consumabile , numere , taxe , documente , etc...)......marti dimineata ma pregatesc sa plec spre Italia ; urc , ies afara din oras .....cand .....motorul se opreste.....nu mai spun ce am patit toata ziua.......cert ca seara am aflat ca s-a rupt lantul de la axul cu came , deci praf motorul....

Duc masina pe platforma la mecanic , asta imi spune ca nu din cauza lui , ci din cauza motorului pentru ca s-a rupt lantul si nu si distributia.
Vanzatorul motorului mi-a spus ca este vina mecanicului ca nu a pus bine distributia.

S-a rupt lantul de la axul cu came si dupa aia s-a blocat roata aia dintata , cureaua a mers in continuare si s-a rupt surubul in doua de la roata dintata care invarte axul cu came.

Am lasat masina si am venit cu autocarul . Aici , in Italia nu mai pot munci pentru ca nu am masina ....
Deci , mi-a mancat vreo 10 ani masina asta , in concluzie...
Nu vad de ce ar avea treaba montatul distributiei cu ruperea lantului.Probabil lantul s-a rupt pentru ca a stat foarte mult motorul respectiv neuns nefolosit si tocmai acum cateva zile am vazut o emisiune unde am aflat ca daca ai un motor neetansat in toate gaurile si il tii asa cateva luni poti sa-l arunci (trebuie sa acoperi admisie evacuare sa ai grija sa fie unse macar cat de cat piesele componente ca altfel se oxideaza si prind rugina imediat).

Si eu m-am invatat pe pielea mea cu pompa de servo reparata cu 1000 RON care a tinut fix 5 minute si pana la urma am cumparat-o noua insa de atunci nu mai am ce cauta pe la diversi, prefer sa merg pe jos pana am bani sa repar ce e de reparat.
La cat spui ca te-a costat toata afacerea cred ca era de preferat sa cumperi un motor nou de fabrica la care primeai 2 ani garantie fara limita de km.Si puteai sa il cumperi din Italia de la magazin si nici nu mai pierdeai atata timp.
Daca luai un motor nou manopera era maxim 300 de Euro ca in cateva ore il schimbau cu totul si aia era (practic era cam la fel cu schimbatul ambreiajului ca mie mi-au dat cutia jos cu totul ca sa aiba acces acolo si am platit 350 ron manopera da zic 300 de euro ca erai in Italia si poate acolo e mai scump)
Ex C4 coupe 2.0 HDI Vtr Pack 273.273 km
Opel Astra J Notchback 1.6 115

http://www.youtube.com/watch?v=C3CGmguw_MU - top speed la mine
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”