c4 1.6 hdi, cutie pilotata - nu schimba vitezele

Scrie răspuns
GONZO

c4 1.6 hdi, cutie pilotata - nu schimba vitezele

Mesaj de GONZO »

Este vorba despre un grand Picasso 1.6 hdi,nu intra in viteze, cand stau pe loc isi schimba singura vitezele din 2 in 3 apoi iar in 2 si tot asa. In marsarier uneori intra dar cand o calc nu se accelereaza, pleaca cativa cm foarte incet apoi intra pe null si se accelereaza normal. Intre timp a aparut si fabulosul depolusion system ......
La un moment dat, in drum spre service, imi arata ca este pe N dar mergea doar intro singura viteza.....nu stiu care.
In momentul asta nu mai intra deloc in viteze.
De o saptamana aproape este la service-ul Citroen din Constanta, au facut un test si nu le apare nimic pe calculator. Au spus ca este vina ambreiajului, au dat cutia jos, dar toate sunt la locul lor si nu prezinta nici o defectiune.
Mi-au spus ca au trimis in Franta "analizele" si trebuie sa astept un raspuns.

Are cineva ideie ce poate fi ?!!!!!! :?
GONZO

Re: c4 1.6 hdi, cutie pilotata - nu schimba vitezele

Mesaj de GONZO »

mda.....cam acelasi raspuns l-am primit si de la service :|
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Da-mi si mie o serie de sasiu pe PM. :|
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
GONZO

Mesaj de GONZO »

a venit si raspunsul din Franta - trebuie schimbat blocul hidraulic :shock:
GONZO

Mesaj de GONZO »

Am schimbat blocul hidraulic, 1000 euro #-o

Dupa ce duc blocul hidraulic la reprezentanta, pentru ca a trebuit sa-l iau din alta parte cu 1000 de lei mai ieftin decat la ei, sunt sunat de de la service ca trebuie sa schimb si uleiul in bloc.
Le-am spus ca este normal din moment ce piesa e noua. Mi se spune ca ei nu au pe stoc asa ceva si dureaza doua zile pana le vine, iar costul este de 370 lei pe litru.
Le-am spus ca o sa caut in alta parte si o sa-l aduc eu in maxim o zi, dupa ce stateam deja cu masina de o luna in service ( doua saptamani din vina lor pana au aflat ce are masina iar doua saptamani din vina mea pana a venit piesa).
Am sunat la Peugeot unde mi sa dat un pret de 180 lei/litru apoi am sunat la un alt service de unde l-am luat cu 88lei/litru.
Dupa ce duc uleiul etc etc ..iau masina si plec.
Am constatat ca imi sare directia de la masina, troncanea foarte tare si volanul avea un joc aiurea.
Ma prezint dupa doua zile, deoarece de Sf Maria nu lucrau si le povestesc ca imi sare directia si abia am ajuns la ei cu 30 la ora.

Mi se pune o intrebare de genul " Ce vreti sa spuneti ?! inainte nu facea asa ?! "

Le-am spus ca nu sunt genul de carcotas care sa apara cu enshpe probleme dupa ce iese dintrun service.

Mi se ia masina spre hala, bineinteles ca eu nu am voie sa intru.....reusesc sa o iau pe jos pana in hala .....pana am ajuns masina era deja suita pe elevator, sunt scos afara de o persoana x iar peste 5 minute aceasi persoana x care a stat cu mine tot timpul imi spune ca masina e gata.

Il intreb ce a putut sa aiba......si mi se raspunde ca unui prost ...." LA ACEST MODEL DE MASINA ..DUPA UN ANUMIT NUMAR DE KM SE SLABESTE CASETA DE DIRECTIE "

Cum naiba a stiut ce are daca eu am stat cu el tot timpul , mai putin atunci cat masina era bagata in hala si suita pe elevator ?!!! ...decat daca mecanicul ia spus pe blat ceva de genul " aoleu ...am uitat sa-i strangem caseta de directie "

Intreb si eu pe aici ...cam la cati km se slabeste caseta de directie la acest model de masina ?!!! :wink:
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

Nu vreau sa fiu pesimist dar sper ca mai ai aceiasi caseta de directie. nu cred ca se slabeste asa peste noapte.
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
GONZO

Mesaj de GONZO »

alexc4 scrie:Nu vreau sa fiu pesimist dar sper ca mai ai aceiasi caseta de directie. nu cred ca se slabeste asa peste noapte.
hmm.....la asta nu m-am gandit....
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme tehnice...sau mai putin tehnice”