Aseara am inchis masina, iar de dimineata nu am mai putu sa o dechid. am incercat de la telecomanda si direct cu cheia. am schimbat bateria la telecomanda si tot nimic.
E blocata. nu se poate deschide. ce sa fac?
Usa de la sofer se deschide indiferent ca nu e baterie sau problema la BSI. Se deschide mecanic, deci la tine e problema la iala, mecanica si posibil si motorasul nu mai transmite comanda nici electrica. Cu toate ca e f greu sa se intample asa de odata sa pice si electric si mecanic....
Salut Sorin, si bine ai venit pe forum. Ne pare rau sa auzim ca ai probleme, dar te rugam sa intrii si tu aici: pentru a-ti prezenta masinuta si mai apoi sa ceri ajutor. De ce te rugam asta? Deoarece in ultima perioada, forumul a devenit un fel de mecca pentru samsarii care isi gasesc rezolvari la diverse probleme aici pe forum, unde intra, isi expun problema si mai apoi nu mai auzim de ei nici macar de un "multumesc!".
Salut! am avut si eu aceeasi problema cel putin ca a tasaptamana trecuta! Butonul de la telecomanda era desprins si cans sa bag cheia in iala nu imi functiona nici mecanismul. De ce???? Cum nu deschid absolut deloc introducand cheia in iala nici nu se invartea, asa ca am dat putin cu degresant si putin ulei totul functioneaza, mai putin cheia telecomanda! Sper sa fie si asa la tine!!!!
Eu am patit asa la Skoda nu mai mergea nici cheia nici inchidere centralizara nici nimic. Am dat de un nea in Cluj care pt 150 de lei a venit cu o perna subtire care a bagat-o la usa stanga, a umflat-o putin si a bagat o sarma cu care a tras de clanta interioara si a deschis masina. Super simplu si nu se vede nimic dupa ce scoate perna aia. Apoi omu se ocupa si de iale, inchideri si mi-a reparat tot.
Nu stiu daca te ajuta asta cu ceva, dar masina sigur o poti deschide asa.
salut, am cumparat cu 1000 de euro un c4 din franta alb si fara bancheta. l-am adus cu platforma ca nu merge nimic. cum pot sa il fac sa mearga sa o vand si eu cu 4000 euro si sa nu ramana cu banii aruncati
Ultima vizită: Dum Iul 21, 2013 6:24 pm
propun sa se puna parola si la topicul probleme tehnice...sau mai putin tehnice pt membrii noi sau sub 50 msg
Orice topic de "prim ajutor" sa aiba parola.
Sa aiba acces numai la topicul de prezentare a masinii pe care o detine
Eu propun sa punem parola la parola si apoi inca o parola la toate topicurile.Serios, nu credeti ca devenim usor paranoici?In 2007, am descoperit forumul pentru ca tot cautam locuri unde sa ma plang de masina mea, iar ulterior am ramas client fidel.
Ce va impiedica, de altfel, sa-i comunicati frumos si elegant, cum a facut @Norishor, ca inainte sa ceara, trebuie sa dea si el un buna ziua sa prezinte masina etc? Si apoi exista intotdeauna optiunea de a nu-i raspunde.Simplu, nu?
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.