Offtopic Room !

Discutii despre orice va taie capul
Scrie răspuns
Rica
Marca si model masina: ....

Re: Offtopic Room !

Mesaj de Rica »

hai ma nu mai fiti asa pesimisti.
la drumuri au inceput sa umble,sa le asfalteze,sa le modernizeze,mai fac cate un km de autostrada...
adevarat cu viteza melcului turbat,dar fac
eu pe unde am colindat am vazut ca se mai face ceva,nu mai este catastrofa care era acum ceva ani in urma
dar ,noi romanii vrem peste noapte...
viitor?
viitorul noi il facem,dar ca natie am fost obisnuiti da dam kent-ul sau dupa nevoie purcelul pentru una alta
pentru inceput al unui viitor ar trebui sa uitam tot ce stiam si sa invatam de la altii
nu admir alte tari,natii,...etc,dar un exemplu bun pentru noi ar fi nemtii,dar de vazut decat partile lor bune,nu partile rele
hai noroc :hi
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Rica..cate autostrazi s-au facut din 1990 incoace? Cate autostrazi s-au facut de cand am inceput sa avem acces la fonduri europene? Adica bani moca?
Faptul ca se asfalteaza aici e alta discutie..stai linistit nu e doar pentru binele nostru..anual se reasfalteaza, si se repara, doar trebuie sa manance bine regii asfaltului. Personal nu am nimic cu asta, atat timp cat nu imi rup masina in gropi, dar sa nu o faca pe fata..
Nu e vb ca vrea cineva peste noapte, dar cat sa mai astepti?
In rest ..ne meritam soarta..cum vin alegerile mai mult de 50% din votanti sunt cumparati cu ulei si faina..deci despre ce vorbim?
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
Rica

Mesaj de Rica »

poi si ce ziceam?
cu viteza melcului se fac,dar se fac
de ce crezi ca ziceam ca trebe sa uitam tot?
noua ca natie ne trebuie sa zic asa o resoftare
daca nu facem asta cel putin inca 4-5 generatii vor continua practicile astea bolnave
noua ne trebuie dictatura ca libertatea ne imbolnaveste si ne innebuneste
soarta?
ai dreptate ca ne-o meritam ca nu avem curaj sa facem ceva si ne imbatam cu apa rece zicand resemnati "asta e"
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Oricum, strazile noi, proaspat asfaltate ori le fac de proasta calitate ca sa aibe ei ce carpi mai tarziu, ori au uitat sa faca o canalizare sau sa puna un cablu si dupa o luna de cand is facute trebuiesc sparte si le reasfalteaza prost si se fac imediat gropi...
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Treaba e ca am mers intins de unde stau in UK pana la vama RO, frumos, cu viteza dar fara griji. Apoi am intrat in RO si am dat direct in craterele alea de la Nadlag de pe soseaua de centura, iar cand zic cratere, ma refer Cratere, cu o masina mai sport esti halit.
Apoi un cretin m-a bagat in sant ca s-a bagat in depasire fara vizibilitate si a trebuit sa evit nemernicul pentru siguranta familiei mele. Apoi un cataroi mi-a zburat in capota de la rotile unui camion de pe contrasex... deci toate astea DOAR in RO!
La intoarcere a fost mai rau, mai epuizant, exasperant de oribil... oricum a fost ultima oara cand mai vin in RO cu masina... cu toata frica mea de avion, iau un calmant si aia e...
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Pentru 3 ore de zbor, eu zic sa te imbeti si aia e...lasa masina acolo, ca e posibil sa te coste mai mult drumul din cauza incidentelor decat un zbor linistit de 3 ore :)
Imagine
Rica

Mesaj de Rica »

:ok vad asta zilnic :ok
azi vine electrica si carpeste un cablu...asfalteaza la lopata
maine vine apa ca e teva veche si dorel cu tancopu spage ce sa pus la lopata si la autogen astupa gaura si asfalteaza de data asta cu un soarece din ala de vibreaza manual
mane vine nea cascheta laba cu gaze,pardon de la gaze si un sprei verde fosforescenta face cateva cercuri,e de recomandat sa oocolesti zona aia,a doua zii desfasurare de forte,picamare,escavatoare si sase care dorm la umbra.gasesc fisura si baga manson termocontractabil si astupa gaura si groapa
si uite asa cu drag muncim :bang

sau cu turbulente si goluri de aer...senzatia de gol in stomac e mai mare decat un camion de 22 de tone
Ce ciudat!
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Exact, vino cu avionul e mai safe si ieftin.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Offtopic asta devine political room... :)

Eu sint de acord ca lucrurile nu merg bine, dar sa stiti ca Asgard avea dreptate cu un lucru: strainii nu-si vorbesc niciodata de rau tara natala. Eu am aflat chestia asta demult, de la cineva care a plecat in Africa de Sud (inainte de abolirea apartheidului) si acolo oamenii spuneau "nu se poate sa fie rau la voi, in Europa e super misto". In general, oamenii sint neplacut surprinsi ca romanii isi denigreaza propria tara.
Iar asta e adevarat, romanii care pleaca afara vorbesc urit de Romania, in general. Asta in afara faptului ca pe-acolo isi evita compatriotii ca pe dracu'. :)
C4
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Bogdan scrie:Pentru 3 ore de zbor, eu zic sa te imbeti si aia e...lasa masina acolo, ca e posibil sa te coste mai mult drumul din cauza incidentelor decat un zbor linistit de 3 ore :)
Cu siguranta! Pai la intoarcere, pt ca n-am rezervat din timp, a costat numai euro-tunnel'ul 160£ #-o . Fara doar si poate e mai scump cu masina. Bine cel putin ca mi-am rezolvat si eu o gramada pe la masina, chiar daca a fost mai cu emotii...
Data viitoare... Sanax - Avion - Ro si retur :lol:
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

emicald scrie:Offtopic asta devine political room... :)

Eu sint de acord ca lucrurile nu merg bine, dar sa stiti ca Asgard avea dreptate cu un lucru: strainii nu-si vorbesc niciodata de rau tara natala. Eu am aflat chestia asta demult, de la cineva care a plecat in Africa de Sud (inainte de abolirea apartheidului) si acolo oamenii spuneau "nu se poate sa fie rau la voi, in Europa e super misto". In general, oamenii sint neplacut surprinsi ca romanii isi denigreaza propria tara.
Iar asta e adevarat, romanii care pleaca afara vorbesc urit de Romania, in general. Asta in afara faptului ca pe-acolo isi evita compatriotii ca pe dracu'. :)
Sunt de acord total, doar ca eu nu vorbeam urat de Romania ca tara, vorbeam de drumurile noastre si vorbeam aici intre noi, romanii... adica nu m-am dus la englez sa-i povestesc cum e pe drumurile din Ro :wink: intelegi diferenta?
Dar de ce fugi de compatrioti cand esti afara??? ti-ai pus intrebarea?
E simplu, cum dai de cate unu, vrea ajutor, cum sa faca aia, cum sa faca aialalta, daca poate dormi si el la tine, sa-i gasesti de munca etc.
Pai in plm, daca ai venit aici caine surd la vanatoare e problema ta fratica, daca esti roman ca si mine nu ma obliga sa stau de tine ca le am eu p-ale mele si pana la urma si la coada n-ai nici o datorie.
Apoi dupa ce l-ai ajutat, ori dispare si uita de tot, ori te sapa pe tine sa se scoata el :ok
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Emile..nu vorbesti tara de rau..dar cand esti intrebat de un strain care mai citeste despre Romania:

- e adevarat ca aveti caini fara stapan mai multi decat oameni ai strazii?
- e adevarat ca mor ff multi oameni pe sosele din cauza drumurilor?
- e adevarat ca te duci la spital si in multe cazuri trebuie sa iei medicamente din banii tai, desi platesti asigurare??
- e adevarat ca europa va considera tigani?
- e adevarat ca dupa ce s a modernizat ruta de cale ferata Bucuresti-Constanta faci 5 ore cu trenul in conditiile in care acum 30 de ani faceai sub 3 ore? Autoritatile se scuza pentru acest timp invocand nu starea liniei ci faptul ca hotii fura nu stiu ce si atunci trenurile merg mai incet(discutia asta am avut o cu un prieten din Scotia care e indragostit de Romania, vine in fiecare an)..

Si atunci , prin raspunsurile cinstite pe care le dai , asta e tara :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Imagine
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

http://jalopnik.com/low-rates-and-cock- ... -960961807" onclick="window.open(this.href);return false;

cataline, io-te ce servicii ofera rentacii astia de masini :mrgreen:

vezi poate dai cate o tura de weekend pe la ei sa te rezolvi cu o masina d-aia :drive :mrgreen:
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Bogdan scrie:Cate autostrazi s-au facut de cand am inceput sa avem acces la fonduri europene? Adica bani moca?
Pardon, aia nu-s moca, sunt o MICA parte din cotizatia noastra periodica la bugetul UE. Adica sunt bani care, in principiu, s-ar intoarce inapoi de la hotii aia cu uniunea lui peste.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Cupa ClubC4 la Karting
Apropo de karting, m-am dat si eu pe o pista d-asta indoors, ne-am luat cate doua sesiuni a 10min, pai dupa prima sesiune am cerut banii inapoi pe a doua :ok . Nu ma gandeam ca poate fi atat de extenuant 10 min cu kartul, eram absolut epuizat, febra in tot corpul #-o
Scrie răspuns

Înapoi la “Cafenea”