Ajutor achizitie Duba
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Re: Ajutor achizitie Duba
Multumesc Norishor. Sper sa imi gasesc cat mai repede ca am nevoie. Daca nu gasesc pana duminica, spat. viitoare ma duc ori in Italia ori in Germania.
- Rica
- Marca si model masina: ....
Mai bine te duci de acum ca la noi nu cred ca vei gasi ceva bun la pret decent.
Bafta.

Bafta.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- DjAndr3w
A fost aia din CT dar s-a dat cat ai zice..."duba"
...Mai vad, mai urmaresc piata si apoi voi pleca, luni mai mult ca sigur.
- Rica
- Marca si model masina: ....
DJ am cerut lista celor executate la noi la banca,sunt cateva care se incadreaza la ce cauti,dar la preturi de 7000 euro.
mai sapa site-urile bancilor si firmelor de leasing,poate au ceva bun la pret decent,desi ...
bafta

mai sapa site-urile bancilor si firmelor de leasing,poate au ceva bun la pret decent,desi ...
bafta
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- DjAndr3w
Cred ca e f greu sa gasesc la pretul oferit de mine masini recuperate de leasing/banca etc. Maine dimineata la prima ora plec in targul auto de la Cumparatura (Suceava), dupa care, daca nu voi gasi nimic, luni cred ca ma duc in Germania. 
- DjAndr3w
Astazi am fost in piata la Suceava, in cautarea dubei. Bineinteles ca nu am gasit nimic pe placul meu, sau care imi placeau aveau niste preturi nesimtite (Sprinter din 1997-5450 Euro). Totodata m-am uitat si la masinile mici, si din cateva mii de masini (e o piata marisoara) nu am gasit niciun C4, niciun Citroen, defapt erau doar VW, Skoda, Audi si pe ici pe colo cate un Mercedes si Ford. Insa, am vazut un Peugeot 407 varianta SW super dotat la 4450 Euro, masina importata din Olanda, care arata super misto. Era bine intretinuta, din 2007 si avea ceva km, in jurul a 200 mii, dar la cum arata merita toti banii. Mai ca era sa renunt la duba si ma faceam coleg de leut cu Alex
dar am nevoie prea mare de duba, asa ca am revenit repede cu picioarele pe pamant. Saptamana asta plec in Germania.
- Vasea
- Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006
Drum bun
Intrebare = cam cate exemplare HONDA erau la vanzare ? saru mana !
Intrebare = cam cate exemplare HONDA erau la vanzare ? saru mana !
DS + PEUGEOT & CITROEN ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/543791945662860
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/110645719379127/
https://www.carvertical.com/ro/landing/ ... b=0eb206ae
- DjAndr3w
ZERO, un Hyundai, parca 2 Toyota...si 2 Smarturi, bine ca nu am facut cm cu cm parcul auto, dar m-am plimbat 2 ore pe acolo.
Luni plec in nemtia, mai am disponibil 2 locuri, daca vrea cineva sa mearga il iau cu cea mai mare placere.
Luni plec in nemtia, mai am disponibil 2 locuri, daca vrea cineva sa mearga il iau cu cea mai mare placere.
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
ia-o pe soacra-mea..DjAndr3w scrie: Luni plec in nemtia, mai am disponibil 2 locuri, daca vrea cineva sa mearga il iau cu cea mai mare placere.
dau o bere daca se pierde pe acolo
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- DjAndr3w
Ok. Trimite-o pachet la Iasi si eu o fac pierduta prin Viena 
- Yaz
Bag si eu un sfat, am lucrat 7 ani de zile la o firma de transport si am avut pe mana tot felul de masini de la dube pana la camioane mari.
Te sfatuiesc din punctul de vedere al calitatii, costul intretinerii si confort, consum etc.
Din toate masinile si aici vorbim strict de dube ca asta te intereseaza cel mai multumit am fost de Ford Transit, am avut una luata sh din Germania care am hamalit-o 5 ani de zile, la 475.000 km rulati in cele mai grele conditii ( masina cara zilnic marfa intre 5-8 tone ) mergea ceas si cu curgea strop de ulei. A trebuit sa o vindem pe motiv ca trebuia sa luam ceva mai nou. Am vandut-o la 515.000 km si masina mergea ceas chiar mi-a parut rau ca am dat-o. Reviziile s-au respectat cu strictete si in rest doar balamalele mi-au dat batai de cap dar astea se strica la toate pentru ca fiind masina de marfa usile sunt des folosite. Intretinerea a fost acceptabila.......asa ca din punctul meu de vedere asta ar fi singura optiune de luat in calcul.
Am mai avut Renault Master.........buna masina cu o forma cam ciudata si daca vrei sa cari anumite lucruri te lovesti ca nu incap din cauza formei ciudate. In schimb exagerat de scumpa la intretinere si au intervale de revizii ciudate. Plus ca articulatiile sunt de slaba calitate fata de ce ar trebui sa aiba o duba care chipurile cara marfa grea.
Fugi de Iveco, foarte scumpa la intretinere, piesele sunt exagerat de scumpe chiar si la SH, la 150.000 trancane de spui ca acuma ramai cu ea in mijlocul drumului, la 450.000 de km nu stiam cum sa scap de ea mai repede, pierdea ulei foarte mult, usa laterala mai avea putin si cadea pentru ca sistemul de culisare era foarte idiot conceput.
Mai poti lua in calcul si Fiat Ducato, am avut 3 bucati care ruleaza si acum fara probleme, consumul este decent, nu am avut defectiuni majore la ele si motoarele sunt foarte bine concepute.
Daca tot te duci in Germania si esti hotarat sa cumperi una eu zic sa cauti un Ford Transit Made in Germany si garantez ca nu o sa ai probleme.
Fordul de care vorbeam mai sus era facut in Germania iar ulterior am avut inca 2 facute in Turcia, nu are rost sa comparam ca banuiesc ca stii la ce ma refer.
Te sfatuiesc din punctul de vedere al calitatii, costul intretinerii si confort, consum etc.
Din toate masinile si aici vorbim strict de dube ca asta te intereseaza cel mai multumit am fost de Ford Transit, am avut una luata sh din Germania care am hamalit-o 5 ani de zile, la 475.000 km rulati in cele mai grele conditii ( masina cara zilnic marfa intre 5-8 tone ) mergea ceas si cu curgea strop de ulei. A trebuit sa o vindem pe motiv ca trebuia sa luam ceva mai nou. Am vandut-o la 515.000 km si masina mergea ceas chiar mi-a parut rau ca am dat-o. Reviziile s-au respectat cu strictete si in rest doar balamalele mi-au dat batai de cap dar astea se strica la toate pentru ca fiind masina de marfa usile sunt des folosite. Intretinerea a fost acceptabila.......asa ca din punctul meu de vedere asta ar fi singura optiune de luat in calcul.
Am mai avut Renault Master.........buna masina cu o forma cam ciudata si daca vrei sa cari anumite lucruri te lovesti ca nu incap din cauza formei ciudate. In schimb exagerat de scumpa la intretinere si au intervale de revizii ciudate. Plus ca articulatiile sunt de slaba calitate fata de ce ar trebui sa aiba o duba care chipurile cara marfa grea.
Fugi de Iveco, foarte scumpa la intretinere, piesele sunt exagerat de scumpe chiar si la SH, la 150.000 trancane de spui ca acuma ramai cu ea in mijlocul drumului, la 450.000 de km nu stiam cum sa scap de ea mai repede, pierdea ulei foarte mult, usa laterala mai avea putin si cadea pentru ca sistemul de culisare era foarte idiot conceput.
Mai poti lua in calcul si Fiat Ducato, am avut 3 bucati care ruleaza si acum fara probleme, consumul este decent, nu am avut defectiuni majore la ele si motoarele sunt foarte bine concepute.
Daca tot te duci in Germania si esti hotarat sa cumperi una eu zic sa cauti un Ford Transit Made in Germany si garantez ca nu o sa ai probleme.
Fordul de care vorbeam mai sus era facut in Germania iar ulterior am avut inca 2 facute in Turcia, nu are rost sa comparam ca banuiesc ca stii la ce ma refer.
" Eu nu blochez intersectia. "
- DjAndr3w
Multumesc de sfaturi dar nu cred ca ai vazut primul meu post, am nevoie de duba maxi lunga si inalta, de minim 4,2 m lungime, pe 3 panouri, iar ford nu au asa ceva. Doar Iveco, LT 35 si Mercedes. Voi alege ce voi gasi cel mai ok din pct de vedere al intretinerii si pretului, deoarece dispun de o suma restransa de bani.
- Yaz
Scuze, nu am citit chiar tot..............din punctul meu de vedere Iveco nu, Mercedes este foarte fiabila dar intretinerea este nesimtit de mare iar LT 35 am avut la firma si am fost multumit de ea.
Asa ca din astea 3, LT 35 as alege, daca o iei din Germania cu atat mai bine.
Asa ca din astea 3, LT 35 as alege, daca o iei din Germania cu atat mai bine.
" Eu nu blochez intersectia. "
- Vasea
- Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006
de FORD pot confirma si eu, o firma mare din NT a avut cateva buc care i-au dus 500.000 km fara probleme, si mergeau prin toata tara cu marfa.
VW LT nu are piese comune cu Mercedes Sprinter, parca generatiile mai noi ?
VW LT nu are piese comune cu Mercedes Sprinter, parca generatiile mai noi ?
DS + PEUGEOT & CITROEN ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/543791945662860
- DjAndr3w
Nu stiu Vasea. Eu am fost si astazi in piata auto Iasi, defapt in catun...ca nu se poate numi piata auto, am gasit ceva dar doar varianta scurta, asa ca Germania se tot apropie;-))