Faruri si carlig

Discutii despre orice legat de masini
Scrie răspuns
bebexo
Numar Inmatriculare: B 333 BEX

Faruri si carlig

Mesaj de bebexo »

Salut,

Cu o luna in urma, tata si-a pus un carlig pe masina lui si a plecat cu a mea in delegatie, drept urmare m-am plimbat putin cu a lui prin oras si am avut ghinionul sa ma opresc la coada pe Stefan cel Mare si cel din spatele meu nu si a intrat in mine. Pagube la mine: Carlig indoit, un surub de la carlig rupt si putina tabla indoita pe sub bara. Daunele individului: Tampoane motor rupte, bara sparta etc. deci investitia ar merita....

Asta mi-a dat putin de gandit si as pune si pe robotel un astfel de dispozitiv. Eram curios daca a mai pus cineva, de unde la cumparat si cam ce costuri implica.

Partea a doua, am vazut acele farur angel eye care arata foarte bine. As vrea sa stiu daca si-a pus cineva si daca e multumit de lumina pe care o dau ca am vazut ca au lupa, deci ar fi exact ca unele originale. Sunt curios daca se potrivesc perfect in locul celor originale, probabil ca vin cu dispozitivele acelea de ridicare a tensiunii cum sunt kiturile de xenon. Am observat la majoritatea masinilor care au xenon adaugat lumina se imprastie foarte aiurea si par ca merg permanen cu faza lunga, chestie pe care nu as vrea s ao fac. De asemena as vrea sa stiu de unde se pot cumpara farurile.

Eu am un citroen c4 coupe din 2010, majoritatea farurilor am vazut ca sunt pentru modelul de pana in 2008; al meu este un facelift, are modificata putin bara din fata; farurile par la fel.

Merci,
Bogdan :)
Citroen C4 coupe vtr 1.6 hdi 110CP negru
B 333 BEX
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Re: Faruri si carlig

Mesaj de Bogdan »

Pe farurile angel eyes pt Citroen C4 este contraindicat sa pui xenon! Scrie mare sa nu pui xenon insa toata lumea pune!

Farurile sunt niste chinezarii, se decojesc/matuiesc, mai intra apa, nu prea se regleaza cum trebuie, insa fac masina sa arate bine :)

Decizia e a ta :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
bebexo
Numar Inmatriculare: B 333 BEX

Mesaj de bebexo »

Merci de opinie, mai bine bun decat frumos. Farurile ma tentau doar pentru aspect si pentru xenon. Daca sunt si proaste si nici nu sunt recomandate pentru xenon, renunt din start la idee. O sa ma reorientez pe unele originale cu xenon si lupa, dar cred ca va fi nevoie de mai multe schimbari decat ma astept eu.
Citroen C4 coupe vtr 1.6 hdi 110CP negru
B 333 BEX
MihaiC4
Numar Inmatriculare: B-07-WOT

Mesaj de MihaiC4 »

Salut,
Eu am angel eyes-uri aftermarket si iti pot spune ca daca vrei sa iti iei,imediat sa le pui folie de protectie transparenta pentru a le feri de matuit si zgariat.Insa daca nu trebuie neaparat sa ti pui ,eu zic sa le lasi pe cele originale deoarece astea sunt niste chinezarii asa cum a spus si Bogdan,se aburesc ,semnalele stanga dreapta merg cand vor ele,lumina facuta de angel eyes nu se vede decat noaptea in bezna(in oricare alta perioada lumina cercurilor nu se vede aproape deloc) si cel mai important farurile nu mai cand pe linia masinii,ramanad lufturi destul de mari si urate.Daca vrei ne putem intalni intr-o seara sa vezi despre ce e vorba,BAFTA! :hi
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

sincer sa fiu, ale mele au olginda metalica, si deci n-au nici o jena de 4 ani de zile la becurile xenon. sticla e o alta poveste, caci pare a se decoji la majoritatea. o folie rezolva problema.

scrie sa nu pui xenon ca asa ii obliga legea ca nu sunt omologate pt xenon. adica ar trebui sa aiba senzori si autoreglaj. adica preturi mult mai mari. dar in schimb cu o instalatie calumea (aici intervine si norocul fiecaruia ce instalatie xenon prinde) lumineaza chiar bine.

o stiu pe propria piele cand prima data xenonu lumina ata de slab incat erau lumanari. dar ieftin am dat, ieftin am primit. dupa ce mi-am luat alta instalatie, deja povestea s-a schimbat radical.
de plouat ploua in ele doar daca nu sunt etanse. un aspect usor de remediat.

neaparat sa iti iei cu reglaj electric, daca vrei sa nu te pacaleasca ala ca poti folosi motorasele de la farurile stock
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”