Cu o luna in urma, tata si-a pus un carlig pe masina lui si a plecat cu a mea in delegatie, drept urmare m-am plimbat putin cu a lui prin oras si am avut ghinionul sa ma opresc la coada pe Stefan cel Mare si cel din spatele meu nu si a intrat in mine. Pagube la mine: Carlig indoit, un surub de la carlig rupt si putina tabla indoita pe sub bara. Daunele individului: Tampoane motor rupte, bara sparta etc. deci investitia ar merita....
Asta mi-a dat putin de gandit si as pune si pe robotel un astfel de dispozitiv. Eram curios daca a mai pus cineva, de unde la cumparat si cam ce costuri implica.
Partea a doua, am vazut acele farur angel eye care arata foarte bine. As vrea sa stiu daca si-a pus cineva si daca e multumit de lumina pe care o dau ca am vazut ca au lupa, deci ar fi exact ca unele originale. Sunt curios daca se potrivesc perfect in locul celor originale, probabil ca vin cu dispozitivele acelea de ridicare a tensiunii cum sunt kiturile de xenon. Am observat la majoritatea masinilor care au xenon adaugat lumina se imprastie foarte aiurea si par ca merg permanen cu faza lunga, chestie pe care nu as vrea s ao fac. De asemena as vrea sa stiu de unde se pot cumpara farurile.
Eu am un citroen c4 coupe din 2010, majoritatea farurilor am vazut ca sunt pentru modelul de pana in 2008; al meu este un facelift, are modificata putin bara din fata; farurile par la fel.
Merci,
Bogdan