CITROËN ROMANIA va asteapta la SIAB 2007

Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

LEgat de fatucele astea in general..cum li se acorda un pic de atentie cum nu se mai suporta. Si asta e valabil peste tot nu numai la SIAB sau evenimente auto...

Legat de brichete si alte maruntisuri...fratilor ce va deranjeaza atat lipsa lor?
Eu am fost la 3 saloane internationale si zau daca m-a deranjat cu ceva ca lipseau brichetele si ce mai era pe acolo.. Deci asta nu se intampla numai la noi, se intampla cam peste tot..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

eu nu ma refeream la brichete, ci doar la cele 3 ceasuri/indicatoare micutze de pe wrc. Oricum nu alea ma interesau, nu e prima masina de genul asta pe care o vad live de aproape.
Asta nu doar pe nimeni ce si cum are in ea, pentru ca oricum o sa comanzi ce vrei la masina. Ideea e ca nu te lasa sa urci, sau si mai rau , scrie sa nu atingi exponatul. Eu cand cumpar o masina in primul rand ma uit la exterior ca ala te loveste primul, apoi ma uit la interior, intru si vad cum e la volan, ca acolo imi petrec cel mai mult timp. Apoi ma uit cum e sa stai in dreapta si in spate, unii se uita la cat de mare e portbagajul :) si apoi sub capota daca e versiunea pe care o vreau.
Fatuce din astea sunt destule si prin mall-uri, dar pe bune daca le inteleg. Pentru ca dau peste unul de care rad si sfarsesc ele prin a fi de ras :roll:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Stai linistit Silviu, eu m-am uitat doar pe geam la Leob si a inceput una: "Nu aveti voie sa atingeti masina aia" la care raspunsul meu a fost mai mult reflexiv decat rautacios "D c??? Se i-a vopseaua???"
Dupa cazul de mai sus nici macar nu am mai stat la standul Citroen.

Eu la SIAB am fost in cautarea unui hot-hatch si pot sa zic ca majoritatea producatorilor au fost destul de amabili si mi-au oferit o descriere destul de ampla a masinilor si nenumarate moduri de a le achizitiona.

Eu despre ATS am cea mai proasta parere posibila, datorita "problemelor" care le-am avut cu ei si sincer speram ca Citroen Romania sa nu-mi lase aceasi parere. Poate data viitoare cei de la Citroen nu o sa mai lase chiar pe oricine sa se ocupe de masinile si chiar vanzarea lor.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
HaPPy
"PIAR"

Mesaj de HaPPy »

acuma ca m-ati intaratat, sa va spun eu faza cu C4 by Loeb:
erau 2-3 domni pe aoclo care se uitau prin usa (minune) pe jumatate deschisa.... dar sincer nu pareau sa intentioneze sa se infiltreze in masina.... se uitau oamenii pur si simplu, un pic mai de aproape decat de pe aleea principala.... si vine un urat de expozant si nici macar nu se deranjeaza sa le spuna stiti, ma scuzati, nu aveti voie.... ci pur si simplu intinde o mana printre cei care priveau si tranteste usa la masina.........
trageti voi concluziile.
Ultima oară modificat Sâm Oct 13, 2007 8:15 pm de către HaPPy, modificat de 2 ori în total.
COUPE, 1.6, 110CP, noir obsidien, bestiala :D
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

N-am inteles d c au lasat masina deschisa daca nu lasau pe nimeni sa se apropie de masina.
E normal, omul vede ca masina este deschisa, crede ca are voie sa intre si vrea sa vada si el cum e intr-o masina de WRC.

Macar sa blocheze usa sau sa puna un semn pe ea: "Nu atingeti exponatul, se ia vopseaua" :lol:
Sau macar daca vroiau sa investeasca putin timp, luau un cordon si incercuiau masina cu el si in felul asta nu se mai apropia nimeni de ea si toata lumea o admira frumos de la distanta.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
silvius

Mesaj de silvius »

urmatoarea masina clar nu o iau din ro, dar clar de tot ( a nu se citi ca o sa o vand pe asta :lol: :lol: :lol: )
Tomita
cre8or
Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS

Mesaj de Tomita »

la urmatoarea masina ia-ti cateva zile doar sa ii pui la munca pe "vanzatorii" care nu vor sa vanda masini. cere-le si luna de pe cer. la toate brandurile. flutura banii, cheama seful sa ii puna la munca si apoi pleci frumusel in strainatate.
imi pare rau de ce a patit silvius. dar poate si oamenii erau fortati sa stea acolo. despartiti de familii. poate li s-a promis ceva bonificatie si nu au primit, sau au fost amanati. deci sunt multe expli8catii si cauze. printre care si ANGAJATORUL.
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop

Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024

Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
silvius

Mesaj de silvius »

o sa ii invit pe astia de mi-au vb asa la targul de turism din primavara la mine la stand sa vada cum trebuie tratati clientii/potentialii clienti/gura casca
Insa vb lui Bogdan, cu chestii din astea te intalnesti nu doar la saloanele auto. Ieri am fost la un mall sa ii cumpar haine la micutza mea si ..... m-am umplut de nervi. Pur si simplu nu imi inchipuiam ca merg sa cheltuiesc o suma frumusica si singurii bani pe care i-am cheltuit au fost: mancare la restaurant si o sticla de 2l de apa pentru solutia de spalare a parbrizului. Prin urmare m-a apucat o lehamite de nu se poate de RO, sorry :?
Scrie răspuns

Înapoi la “2007-2008”