Ei lasa ca de aceea mergem mai multi sa ne ajutam.
Am fost o data dupa ploaie, plouase cu 2-3 zile inainte, si drumul uscat, scurs fara probleme, vad un loc frumos cu iarba de un verde crud...vis ce sa mai.
Fiind cap de coloana dau semnal si intru acolo, ceilalti asteptau OK-ul sa intre sau mergem mai departe.
Cand cobor imi trecea apa de glezna...dau sa plec...mai pleaca...apa mare, iarba verde, dedesupt mocirla, combinatia perfecta pentru impotmolit.
Dau sa plec...patinaj artistic am facut si am umplut masina toata de noroi, decat parbriju unde stergeau stergatoarele se mai vedea.
Au incercat sa ma traga , dar nu prea aveau ungiul bun ca deh...
Pana la urma am luat-o ca metodic, sistematic...crengi cat mai mari si groase si am facut un podet pe care am reusit sa ies.
Am cautat alt loc si am gasit...intinde calabalacul, rupe o bere si aprinde focul ca dupa atata munca era foamea cat casa, mai baga o bere, pune una alta pe gratar...fetele faceau salate si maioneze...stiti voi.
Cand eram pe ultima suta a inceput asa brusc sa se intunece si sa vina o ploaie de zile mari...
Hopa, nasol moment, aveam cu noi doua matiz-uri, le-am pus spate in spate si paturile in pom si pe masini si matizuri, facusem un cerc din masini, copii in matiz-uri le aruncam pula direct in gura ca la gara.
A fost un gratar de pomina, dar toti am plecat satui si cu aventuri de povestit.
O experienta pe cinste.

Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!