Pentru cei care doresc update de la Rt3 la oricare dintre navigatiile rt4/rt5/rt6/rneg facem un necesar de materiale.
Pe linga unitatea multimedia(rt4/rt5/rt6/rneg) si ecran mai avem nevoie:
-cablu date ecran 101 lei si cablu alimentare ecran 46 lei (preturile sunt de pe service box)

-antena gps/gsm cu conectori fakra
spatele la rt3,rt4 si rt6/rneg in foto alaturat

-se indeparteaza modulul amplificator/sumator de antena 8491 (stinga rt3-dreapta rt4/rt5/rt6/rneg) pentru a scapa de erorile C942 si C952

Erori sau bug :
F300 Calibration downloading fault/virgin ecu.Tot din acest motiv nu se reseteaza trip-ul.Rezolvarea update soft,astept si parerea colegului Norishor.
B940 GPS antenna fault : Short circuit to earth - improvizatie la mufa gps a masinii
Cazul prezentat mai jos este pentru Rt3/N2 si este detaliat la nivel de schema pe rpo/win.

Fiecare caz se trateaza individual conform rpo/win,configurarea cu lexia conform tutorialului psa "Data communication ECU " sau combinat cu preferintele dv.

Pentru cei care nu doresc sa faca modificari la instalatia electrica a masinii exista solutie aici.
Un modul mai complex pentru teste mi-am construit si eu care include intrare avi (test camera mers inapoi),microfon,alimentare ecran,alimentare 12 v sursa PC.
Proba pe masina:plug&play indiferent de configuratia existenta.Trebuie debransate/deconectate atit ecranul cit si unitatea multimedia existenta.

Spor.