Intai voi povesti cum am ajuns in posesia ei. Dupa foarte lungi cautari pe internet, am dat de aceasta masina pe un site din romania, pusa de un vanzator (NU-samsar), care se ocupa de cumparari-vanzari rulote. Masina a fost cumparata de la persoana fizica din Luxemburg, tinuta aprox. 1 luna in Germania si adusa in tara in Zalau (Salaj) pe platforma. Cand a ajuns in tara, la cateva zile mi-am facut curaj si am mers dupa ea, inainte de a pleca, multa lume mi-a recomandat sa am foarte mare grija referitor la Zalau (capitata masinilor SH tranzactionate si a bucatilor de masini sudate si refacute pe genunchi). Cu ajutorul lui Norisor am aflat dinainte cateva detalii referitor la vechiul proprietar, am gasit masina pe Facebook
Persoana caruia ii datorez achizitia masinii este colegul nostru din Cluj Ionut Caraman, care m-a asteptat la reprezentanta, a verificat masina, a facut o evaluare mult mai buna decat cei de la reprezentanta, si mi-a dat de inteles ca masina isi merita banii, detaliile estetice se rezolva, important e ca motorul si interiorul sa fie in stare buna, si asa a si fost rezultatul. Masina a fost foarte bine intretinuta la interior, iar motorul functiona foarte bine. Asa ca nu am mai stat pe ganduri, am mers in Zalau, am facut actele... (am avut rau de masina pe serpentinele alea
Cam asta a fost povestioara, masina urmeaza sa fie inmatriculata, am facut ceva km cu ea, sunt super multumit.
Caracteristici:
Model: Citroen C4 Coupe 1.6i 109cp 2006 VTR Pack culoare Gri Iceland
Provenienta: Luxemburg
VIN: VF7LANFUC74404794
Km: 138.000
Pret: 3000 euro
Defecte la achizitie:
- oglinda sofer rupta (lipita cu banda adeziva)
- praguri infundate (ridicata prost pe elevator)
- aripa dreapta spate zgariata pronuntat
- radiator clima perforat (rugina - clima umeda in Luxemburg)
- masina are farurile schimbate (unul scrie 2007, unul 2008 - nu are urme de impact, nu stiu cauza)
Promit sa o ingrijesc si sa o utilizez in conditii cat mai bune, si sa ne vedem cat mai des in trafic.