Cum sa scapam de zgomotele din spate ?
- ecks_radu
Cum sa scapam de zgomotele din spate ?
Probabil asta este o intrebare cu care orice posesor de c4 isi bate capul.... Eu am reusit sa scap de marea majoritatea a zgomotelor bagand o carpa sub roata de rezerva...
. Nu radeti, incercati si voi si sa imi spuneti daca s-a schimbat ceva sau nu.
C4 Coupe Gri Iceland 1.6HDI 137CP + Filtru Green
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
nero
- Robotizat
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
hai ma Adriane, dar am vazut prin presa ca are probleme cu directia... preobabil ca de aia nu trancane pentru ca a amutit cu totul 
OK, eu am tot C4 ca oricine de aici, il am de doi ani si se incapataneaza sa nu trancane. Bineinteles ca am mai uitat cate un pix prin usa si auzeam un bazait, insa in doua secunde a disparut. Masina in sine nu trancane. Nu i-am pus niciun covoras/carpa la roata, hello... roata aia sta pe guma, bine in cazul in care nu cumva e dezumflata.... apoi vezi ca ai o chestie care se pune peste sculele din roata. Eu mai am si scaunul copilului, un motiv de stres in plus aparent, dar nici el nu trancane. E adevarat, nu iau gropile cu 70 la ora, la tramvai trec incet, ma mai claxoneaza cate unul, dar asta e, treaba lui.
OK, eu am tot C4 ca oricine de aici, il am de doi ani si se incapataneaza sa nu trancane. Bineinteles ca am mai uitat cate un pix prin usa si auzeam un bazait, insa in doua secunde a disparut. Masina in sine nu trancane. Nu i-am pus niciun covoras/carpa la roata, hello... roata aia sta pe guma, bine in cazul in care nu cumva e dezumflata.... apoi vezi ca ai o chestie care se pune peste sculele din roata. Eu mai am si scaunul copilului, un motiv de stres in plus aparent, dar nici el nu trancane. E adevarat, nu iau gropile cu 70 la ora, la tramvai trec incet, ma mai claxoneaza cate unul, dar asta e, treaba lui.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!