Cum sa scapam de zgomotele din spate ?

Scrie răspuns
ecks_radu

Cum sa scapam de zgomotele din spate ?

Mesaj de ecks_radu »

Probabil asta este o intrebare cu care orice posesor de c4 isi bate capul.... Eu am reusit sa scap de marea majoritatea a zgomotelor bagand o carpa sub roata de rezerva... :D. Nu radeti, incercati si voi si sa imi spuneti daca s-a schimbat ceva sau nu.
C4 Coupe Gri Iceland 1.6HDI 137CP + Filtru Green
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Schimba amortizoarele si o sa scapi de 90% din zgomote!!!
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Amortizoarele sunt tari, dar mare parte din zgomote vin de la roata de rezerva, de la lucrurile din portbagaj si de la sistemul de prindere al canapelei din spate.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
DMX
Fan C4
Marca si model masina: Saab

Mesaj de DMX »

Fara sa fiu rautacios , DOAR realist : ne mutam in alta tara unde nu sunt gropi sa vezi ce vine merge :) intreba-l pe Adrian
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Da, da, da... Ne mutam in o tara vestica, fara gropi!

Ca idee.. Am mers cu un Logan de-al unui vecin: e mai mare dragu sa iei o groapa cu el, caci nu troncane deloc! Fara misto!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

hai ma Adriane, dar am vazut prin presa ca are probleme cu directia... preobabil ca de aia nu trancane pentru ca a amutit cu totul :)

OK, eu am tot C4 ca oricine de aici, il am de doi ani si se incapataneaza sa nu trancane. Bineinteles ca am mai uitat cate un pix prin usa si auzeam un bazait, insa in doua secunde a disparut. Masina in sine nu trancane. Nu i-am pus niciun covoras/carpa la roata, hello... roata aia sta pe guma, bine in cazul in care nu cumva e dezumflata.... apoi vezi ca ai o chestie care se pune peste sculele din roata. Eu mai am si scaunul copilului, un motiv de stres in plus aparent, dar nici el nu trancane. E adevarat, nu iau gropile cu 70 la ora, la tramvai trec incet, ma mai claxoneaza cate unul, dar asta e, treaba lui.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Tips&Tricks”