La mine plasticul de la ciorapel este foarte tare si nu pot sa il strang cu soricei....
Nici numai pot sa scot soricelul care l-am pus.
Mai aveti idei?
Pai nu trebuie sa strangi soricelul pana ramane blocata protectia amortizor. Folosesti 2 soricei si o fixezi de flansa amortizorului. O sa pun mai incolo o poza sa intelegi mai bn
Sent from my LG-P920 using Tapatalk 2
C4 VTS 2.0HDI black ex c4 1.6 16v black in transformare
...eu am adoptat alta solutie: am curatat acele mansoane de protectie ale amortizorului, dupa care am aplicat silicon rezistent la umezeala, de juma' de an nu au mai sarit de acolo
Eu le-am infipt bine cu niste banda dublu-adeziva ieri si vad ca inca sunt pe pozitie. O sa le verific pe parcurs sa vad daca mai cad dar n-am depistat sursa zgomotului pe dreapta spate inca. O sui pe elevator de luni incolo si ma uit daca se misca ceva, daca sunt probleme cu bucsa, amortizorul, etc.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDi 2006
Megane Sport Tourer 1.5 dCi 2012
Clio III 1.5 dCi 2007
Daca stau sa ma gandesc bine si eu aud zgomote dubioase pe dreapta spate. Pe stanga spate si puntea fata este ok.
Sa ne anunti te rog daca gasesti ceva.
Maine imi verific si eu ciorapeii, doar ca sa fiu sigur, noroc cu topicul asta.
Am ridicat masina astazi pe elevator si inafara de niste mici pietricele intre scutul termic de la evacuare si caroserie si o contra-aripa crapata pe stanga totul arata bine. Amortizoarele nu sunt scurse si se prezinta bine, arcurile sunt OK, bucsele sunt calumea, rezervorul nu are joc, etc.
Cum prind ocazia scot ambele banchete (cu tot cu sezut), dau afara absolut tot din portbagaj, plastice hayon, fete de usi spate, etc. si verific daca apare zgomotul iar.
Incepe sa ma calce pe nervi enorm sunetul ala.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDi 2006
Megane Sport Tourer 1.5 dCi 2012
Clio III 1.5 dCi 2007
Verifica roata de rezerva daca e prinsa si eventual pune un burete dedesubt, si mai ales, ce ai prin portbagaj, la mine estingtorul face un sunet nasol cand nu il tin "invelit" in vesta reflectorizanta
Si eu am facut testul cu stransul lucrurilor din portbagaj, dar fara succes, nu am depistat sursa zgomotului. Cricul l-am luat de la locul lui si l-am pus intr-un ghiozdan mai infofolit, doar ca sa fiu sigur.
Am rugat un mecanic sa se uite la puntea spate in timp ce era pe elevator, din nou fara succes, n-am depistat nimic de interes.
Si pe mine ma intriga zgomotul. Sa fie plastice sau fire aiurea desprinse, sau conducta de combustibil sau ceva adiacent?
Ar mai fi bancheta si prinderea haionului, dar pareau in regula la ultima verificare...