Mda, amortizorul dreapta spate era terminat. Am primit si bonus - tija amortizorului capatase joc pe orizontala.
Am schimbat ambele amortizoare pe spate (Monroe am pus) cu tot cu flanse noi si este liniste si pace acum.
Ciorapeii de la amortizoare
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Re: Ciorapeii de la amortizoare
Citroen C4, 1.6 vti

- horas
cati km ai cu masina?
si cat au costat amortizoarele?
eu am schimbat bucsele alea de la putea spate de teflon galbene care cica erau cu probleme din fabrica.
si cat au costat amortizoarele?
eu am schimbat bucsele alea de la putea spate de teflon galbene care cica erau cu probleme din fabrica.
CITROEN C4 1.6 16V SX VTR
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Cat au costat bucsele de teflon si de unde le ai luat?
Tapatalk
Tapatalk
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Aprox. 39800 km, 2009. Cu tot cu flanse si manopera, a fost 500 lei, un amortizor era 180 lei, Monroe, iar flansa 50 lei, Febi Bilstein.
A fost o cheltuiala neprevazuta, visam si eu la Kayaba, Koni si restul cand era sa fie timpul, dar a trebuit sa sparg pusculita. N-am avut de ales, situatia amortizorului dreapta spate era grava.
Sunt rigide amortizoarele noi, dar cu cat sunt mai noi, cu atat mai bine. Amortizoare uzate inseamna doar probleme.
A fost o cheltuiala neprevazuta, visam si eu la Kayaba, Koni si restul cand era sa fie timpul, dar a trebuit sa sparg pusculita. N-am avut de ales, situatia amortizorului dreapta spate era grava.
Sunt rigide amortizoarele noi, dar cu cat sunt mai noi, cu atat mai bine. Amortizoare uzate inseamna doar probleme.
Citroen C4, 1.6 vti

- bambu
- Marca si model masina: Citroen C5 '12 1.6 e-HDI 115cp+
Megane RS 255cp+ - Localitate: bucuresti
Eu aveam ceva troncaneli prin spate si se pare ca era bancheta. Ca sa scapati de ele rabatati cele doua componente ale spatarului si imbracati acel "U" de pe spatele lor care intra in broasca cu o banda adeziva textila intr-un singur strat, nu foarte gros. La mine a facut minuni.