Lex's Coupé

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Re: Lex's Coupé

Mesaj de fanut »

La noi in club sau in exterior??

Tapatalk
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

In za club.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
stormrage
Marca si model masina: Citroen C4
Numar Inmatriculare: AR-86-STD

Mesaj de stormrage »

simply the lex scrie:Jantele s-au dat.Prea mari,prea ca la tara.Revin la 17 :mrgreen:
hai sus cu OZ-urile :ya
simply the lex
aLEX YO!...

Asept sa treaca februarie sa vedem poate da vreo zapada ca acum le-as pune :D
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
simply the lex
aLEX YO!...

Nu mai stiu pe unde am pus poze sau scris de farurile astea.Asta ar fi al doilea set de faruril dupa ce primele cu lupe retrofit le-am vandut.Astea sunt cele bixenon OEM desfacute,innegrite + leduri dupa cum se vede in poza.
Pt cine mai vrea asa ceva pe masina cu faruri normale de fabrica,va trebui sa se faca un shunt la mufa sau in far,(nu retin exact pinii dar in caz de nevoie revin cu info) pt ca atunci cand dai flash cu farurile oprite sa se aprinda halogenele si sa functioneze si pe faza lunga odata cu ridicarea clapetei de lunga de pe lupe.

Mai e problema si cu reglajul din interior al farurilor pt ca astea bixenon functioneaza altfel,motorasele sunt pe impuls si nu vor putea fi alimentate pur si simplu.Eu am luat motorasele din farurile normale si le-am adaptat in cele cu impuls,lungirea tijei de ridicare din interiorul farurilor+masuratori peste masuratori.Bataie de cap dar cu rezultat !

In concluzie,cei care vreti asa ceva,ma puteti intreba si va ajut cu placere.
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

Minitehnicus ! :mrgreen:
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
simply the lex
aLEX YO!...

Incepe sa mi se para putin ciudat observand ca de-a lungul timpului multi colegi/prieteni de forum isi schimba masinile iar eu inca gasesc de modificat la a mea si nu ma pot abtine.

In ideea in care umblam dupa un volan de Picasso,am zis sa merg mai departe cu nebunia si sa imi pun unul de C5.Am gasit la niste preturi exorbitante sau mai bine zis,bani pe care nu i-as fi dat totusi pe un volan,respectiv 500 ron.Asa ca am gasit unul care m-a dus undeva pana in 400 ron dar care s-a dovedit a fi nu ceea ce cautam,intrucat pielea e foarte uzata,nestiind acest aspect iar pozele primite au fost facute in asa fel incat sa nu se vada.

Concluzie : va trebui refacut in totalitate,in plus fiind cu piele normala,pe laterale va primi perforata si cusatura rosie,daca se poate cea in X de pe BMW-uri de exemplu.

Volanul nu s-a potrivit intocmai pe masina,au trebuit facute diverse bricolaje la nivelul prinderii butucului fix cu covrigul in sine pt ca freca.De asemenea freca si deasupra airbagului unde sunt martorii de semnalizari,faza scurta etc.Acolo momentan am taiat masca urmand sa ii refac spatele din plastic cu fibra.

Una peste alta,feelingul e mult diferit cu orice volan am avut inainte ( asta ar fi cam al cincelea :D ) Are grip mult mai bun si zone mai misto in care poti "agata" mainile.

Pare mai mare in poze,in realitate e ff misto,sau cel putin mie imi place.

Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Mesaj de catalin4u24 »

Nu-i nimic rău in a rămâne fidel unei mărci sau a unui model de mașina, doar ca unii sunt altfel si vor sa mai încerce si altceva. Eu de exemplu n-as putea sa țin aceeași mașina atâta timp :) Cred ca as înebuni.
Las' ca-i bine lexule. Arata bine volanul cu toate ca nu o vad ca o schimbare majora dar dacă tu ești mulțumit e totul ok.
Știi vorba aia, whatever makes you happy ;)

Tapatalk
simply the lex
aLEX YO!...

Din poze chiar nu pare cine stie ce,si mie mi se pare la fel,insa odata punand mana pe covrig,cel putin mie mi se pare alta mancare de peste.Plus ca nu am mai vazut la nimeni asa ceva :D

Cu schimbatul masinii....nu ca as fi fidel sau nu as simti nevoia/curiozitatea de altceva insa nu ma indur sa o dau cel putin momentan si nebunia de a prapadi bani in a schimba una-alta uneori depaseste necesitatea altei masini.De murit clar n-o sa moara la mine.
catalin.stanescu
Marca si model masina: Citroen C4, 1,6 HDI
Numar Inmatriculare: AG-89-SBI

Mesaj de catalin.stanescu »

Salut Alex, esti schmen, daca vinzi masina ma ai de client :D dar pana atunci ajuta-ma si spune-mi daca vrei bine-nteles :wink: cum dezlipesc si eu sticla la far, ca vreau sa montez banda alba la pizitii si sa nu o sparg ... Pot cu pistol cu aer cald ?

MS ! poate ne vedem cand se incalzeste mai multi ! :hi
Daca esti bun la ceva...n-o face gratis.
Imagine Imagine Imagine Imagine
bongo
Numar Inmatriculare: B777BNG

Mesaj de bongo »

Farurile oem sunt cea mai buna modificare. Big Like.
Cum le-ai desfacut??
simply the lex
aLEX YO!...

Salut.Da,dai cu pistolul din spate,pe partea neagra si desfaci usor usor cu o surubelnita mai lata cate putin.Mergi pe portiuni mici si nu incalzi rau.Poti sa flosesti si cutter sa mai tai din mastic.Nu forta si nu supraincalzi.Nu da cu pistolul direct pe sticla farului.Numai din spate catre margine.Cam atat. :)
simply the lex
aLEX YO!...

Farurile... :) E al doilea set "custom" ca sa zic asa.Vezi ca am scris mai sus ce si cum,unde i-am raspuns lui Catalin.
catalin.stanescu
Marca si model masina: Citroen C4, 1,6 HDI
Numar Inmatriculare: AG-89-SBI

Mesaj de catalin.stanescu »

Ms Alex, :hi
Daca esti bun la ceva...n-o face gratis.
Imagine Imagine Imagine Imagine
Razvan C4
Numar Inmatriculare: B 971 SRM

Mesaj de Razvan C4 »

simply the lex scrie:Nu mai stiu pe unde am pus poze sau scris de farurile astea.Asta ar fi al doilea set de faruril dupa ce primele cu lupe retrofit le-am vandut.Astea sunt cele bixenon OEM desfacute,innegrite + leduri dupa cum se vede in poza.
Pt cine mai vrea asa ceva pe masina cu faruri normale de fabrica,va trebui sa se faca un shunt la mufa sau in far,(nu retin exact pinii dar in caz de nevoie revin cu info) pt ca atunci cand dai flash cu farurile oprite sa se aprinda halogenele si sa functioneze si pe faza lunga odata cu ridicarea clapetei de lunga de pe lupe.

Mai e problema si cu reglajul din interior al farurilor pt ca astea bixenon functioneaza altfel,motorasele sunt pe impuls si nu vor putea fi alimentate pur si simplu.Eu am luat motorasele din farurile normale si le-am adaptat in cele cu impuls,lungirea tijei de ridicare din interiorul farurilor+masuratori peste masuratori.Bataie de cap dar cu rezultat !

In concluzie,cei care vreti asa ceva,ma puteti intreba si va ajut cu placere.
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine