Statie auto CB

Discutii despre orice legat de masini
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Re: Statie auto CB

Mesaj de ingfrancisc »

depinde de acumulatori/baterii. Eu am nicte pocnitori de acumulatori chinezesti (GP) de 2500 mA si nu se consuma la drum dus-intors Timisoara - Fagaras. Drumuri mai lungi cu statia n-am facut.
Mai mult ca sigur depinde si de traficul radio.
A, vezi ca sunt 8 baterii ... :)
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Si drumul ala in cit timp il faci? Vad ca-s cam 360km, dar nu stiu cit dureaza.
Pacat ca in mod portabil nu poti alimenta la bricheta. Nu fara adaptari cel putin.

Pentru citeva minute ma hotarisem la storm turboexplorer 10w. Insa calitatea mai buna a receptiei la alan m-a convins.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
emicald
Marca si model masina: Citroen C4 thp

Mesaj de emicald »

Mituc, dar esti pregatit sa auzi toate balariile si mascarile pe care le vorbesc tiristii pe statie?... :D

Stiu ca tu esti un finut... ;)
C4
mituc

Mesaj de mituc »

'Oi fi eu un finut... insa cind ma dezlantui pina si cei mai fiorosi tiristi se vor repezi sa le acopere urechile tuturor pasagerilor majori (mai intii) din habitaclu de frica sa nu dea curs sugestiilor pe care le dau... :twisted:

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

:)))) eu am vazut un filmulet cu Mituc incurcat de masini care mergeau pe contrasens ...memorabil acel film :)))

Tapatalk
mituc

Mesaj de mituc »

La cit vorbesc eu singur cind sint la volan daca as tine statia pe emisie continua ai zice ca mi-am deschis post de radio. Prietene... deci e grav. Uneori ma uit pe inregistrari mai vechi si nu inteleg cine e ala care vorbeste. Sa speram ca atunci cind o voi lua cu totul pe ulei nu voi fi la volan ci legat de ceva solid, sau macar cu doua arme automate cu cite magazie imensa de cartuse intr-o sedinta in plen a camerelor reunite ale parlamentului.

mituc

Mesaj de mituc »

Gata, am alan 42.
Am fost la dedeman, l-am luat, am pus 6 baterii r6 in el si am facut o tura iasi-tg frumos si retur (40 minute). Pe cei de pe la 6-7-8-10km ii aud intrerupt sau intermitent (nici intrerupt nu se poate chema), insa pe cei pina in 3km ii aud perfect. Insa in zona asta terenul e denivelat tare, sint multe dealuri, etc.

iWin.

Nu pot sa merg cu 100-120 prin localitati cum merg ceilalti statioti, mi se pare prea riscant, insa am mers cu 80-90 fata de 60-75 cit mergeam inainte).

DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Felicitari de achizitie, si lipsa de amenzi :-)). Si, da, asa e, sunt multi idioti care sub 100 in localitati nu o lasa, thulai doamne, mai ales in alea aglomerate e foarte riscant. Eu merg udeva constant in localitati pe la 90, nu iti ia nici permisul si ai timp sa reactionezi in caz de ceva.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
mituc

Mesaj de mituc »

Mi-am comandat si set casca+microfon si o antena de 25cm. Asta marese costul de achizitie cu inca vreo 200RON dar am fix setupul la care ma gindeam.

mootoo
Marca si model masina: şe şinşi
Numar Inmatriculare: numar di numar

Mesaj de mootoo »

din cate stiu, kitul de la alan 42 prevedea si antena de 25 cm. sa inteleg ca proba ai facut-o fara antena? sau cum?
mituc

Mesaj de mituc »

Kitul include o antena de 18cm. Fara antena nu auzi nimic, nici macar pe cineva care e la 5m de tine.

Casca + microfonul si acumulatorii de 2700mAh ajung miine. Probabil si antena.
Deci costul de achizitie se ridica pina la urma la pretul a doua amenzi de depasire a vitezei cu 40-49Kmph. Avind in vedere ca n-am mai luat demult o amenda pentru viteza... sa vedem cit de buna a fost toata afacerea.

DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

O statie CB, nu e doar pentru amenda, te ajuta in mai multe privinte. De ex, iarna, stii pe unde sunt drumuri blocate inainte de a intra in coloana si a ramane blocat, stii de ce se sta la o coloana, accident/drum blocat, afli unele informatii in orase/localitati necunoscute etc.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

mituc, felicitari pentru achizitie si sorry ca nu ti-am raspuns in timp util, zilele astea n-am avut deloc timp sa intru pe forum ... drumul TM-Fagaras il fac undeva catre 4-5 ore (dus intors vreo 9 ore), depinde de trafic.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”