C4 al meu (de fapt pe care il folosesc) este un 2.0 Diesel, din 2005, are 207.000 km. Inclin sa cred ca incepe sa oboseasca. Eu credeam ca este matura masina, dar vad pe aici adevarate bunicute

Am schimbat in 2014 discurile pe spate (aparusera santuri zdravene) rulmentul/ambreiaj de la alternator, bendixul (in pofida recomandarilor unor experti de a schimba electromotorul cu totul, ca nu gasesc piese pt el).
Marea mea provocare cu aceasta masina a fost cand sora mea mi-a dat-o prima data: farurile bateau la cativa metri si am mers pe A1 cu max. 90 km/h. Dupa cautari pe net am dat pe acest forum de o explicatie, care la momentul respectiv mi s-a parut hazlie, ce a dus la rezolvarea personala si in stil propriu a problemei - schimbarea becului de la scrumiera pt functionarea motorasului de reglat faruri.
Acum 1 luna am schimbat la Radacini Constanta kitul de distributie + pompa de apa, consumabile, 2 semeringuri de pe la motor si un suport de motor. Mai trebuia sa schimb si bucsile de pe puntea spate ca scartaie cand ma urc in masina, dar nu s-au potrivit (de atunci stau si astept ancheta importatorului de ce nu s-au potrivit) cu toate ca sunt platite. Si am plecat si cu ventilatia interna nefunctionala (inca caut informatii despre cauze si posibilitati de depanare)
Si tot de 3 ani probleme cu aerul conditionat, pierderi mai mari sau mai mici de freon.
Am mai avut probleme la haion cu cablajul ca nu mai puteam inchide, stateam de paza

Consumul este destul de rezonabil pt mine, pe ultimii 4000 km, am o medie de 6.0, la un stil de condus de 110-140 max pe autostrada si putin peste legal in localitati.
In rest mai zdrangane pe ici pe colo, dar nu stiu cate sa ii mai cer si ei.